התמרמרות

eran1116

New member
../images/Emo58.gifהתמרמרות

סתם בחרתי כותרת עם מילה חזקה מדי... ביום חמישי טי-ג'יי מסיימת- אני לא מבין בדיוק למה? הרי רק היום איאנלה אמרה לה שיש לה עוד מה ללמוד במערכת יחסים ורק לפני שבועיים-שלוש אמרו לה בוועדת ביקורת שד"ר סטן ורונדה יהיו לצידה יותר ויהיה עליה יותר מעקב- ועכשיו שולחים אותה הביתה. האם זהו סילוק באריזה יפה? האם במקום להגיד לה שמעיפים אותה אומרים לה שהיא מסיימת? אני לא חושב שזה בסדר- דווקא עכשיו כשקים וליסה הגיעו והן קצת יותר סבלניות מג'סיקה ואליסון....
- אני לא חושב שזה דבר נכון לשלוח מישהו הביתה עוד לפני שהוא הספיק ללמוד וליישם את כל הכלים

p a l o m a

New member
לדעתי טי' ג'יי עם אופי מובנה , מולד,

איך שתקראו לזה, ושום בית של מתחילות מחדש לא ישנה אותה. והאמת ידעתי את ה מהרגע הראשון. השינוי היחיד שיכול להתחולל אצלה זה רק אם תעבור לויפאסאנה לכל החיים, וגם תיגמל מהמימיקות לכל החיים. וזה לא ריאלי. לדעתי היא לא למדה דבר במשך כל החודשים האלה..(ואיני יודעת אם מישהו אחר במצבה כן יכול להשתנות ואם כן, הלואי...) וברגע שתחזור הביתה תהיה בדיוק מי שהיתה לפני. אולי , אולי תהיה מודעת קצת לדברת שלה - ותתאפק מלהגיב על כל דבר וענין בסביבתה. בעיני היא קוקובירד מהיום הראשון..( איך שהיא פותחת עיניים.. אמא'לה חהחהחהחה... גם על זה אין לה שליטה?....נו, באמת..הצגות...)

../images/Emo58.gif ../images/Emo10.gif

לא רוצה ! היא עוד צריכה כל כך לעבוד על עצמה ! זה לא יפה ששולחים אותה :(

אם דפוס, הזמנת בן המשפחה הקרוב ביותר

הוא סימן לעזיבת הבית, גם ג'יל בדרך החוצה, כי אמה צריכה להגיע לבית. אני חושבת שטי-ג'יי - טאמבולינה , זה השם שלה, סיימה את הבית. היא למדה לתקשר כמו שצריך, היא הפנימה את חמשת חוקי התקשורת, ואפילו הדריגה את ליסה באיך להשתמש בהם בדייט. זו ההפנמה השלמה ביותר של טכניקה, רעיון או משהו דומה, היכולת להעבירו הלאה.

יו רציני העניין הזה עם הטמבולינה?

ואני חשבתי שסתם חמדת לצון... איזה הורה שפוי יקרא לבתו טמבולינה? ועוד איך שנראתה בצעירותה... בדיחה עצובה. נ.ב לציפי שביט היה שיר כזה טמבולינה , טמבולינה גברת אגודל היא כ'כ קטנה , אין לה שום משקל טמבולינה שרה ורוקדת עד בלי די זהו את היתר אני לא זוכרת - רק שהייתה שם שורה על לב רחב וגם גדול .

יסמין@

New member
ליסה ניסתה לנחש מה פשר ה-T שבכינוי TJ

וכבדיחה היא שאלה: טמבולינה? (אצבעונית). זו בדיחה של ליסה שעצבנה את TJ מאוד. הרי ליסה לא יודעת מה השם המלא של TJ אחרת היא היתה כבר מספרת לבנות הבית ולנו.

למעלה