השרדות 5:5

smochkin

New member
../images/Emo58.gifהשרדות 5:5 ../images/Emo58.gif

פרק 5 השרדות 5
אני יודעת שהיה שירשור בנושא אבל הוא מלפני שלושה ימים ולא יקפוץ לא יודעת מה יש בה אבל השרדות 5 מעצבנת אותי. שום קבוצה היא לא כל כך נחמדה וקשה לי להתחבר לאחת מהן. מכורי השרדות בטוח מבינים!! פרק 5 בכלל זעזע אותי, טוב אני בטח בגלל שאני צמחונית... אבל בסופו של דבר הם קיבלו את שלהם! גם הרגל של רוב, גם תולעים בפרס ובלי שתייה בכלל, גם הפסידו חסינות... אני אישית שמחתי! ואיזה מעצבן זה שהצוות צילום יודע איפו הסירה אבל אסור לו להגיד? לא יודעת.... לא מוצאת חן בעיני כל כך העונה....מה´תם אומרים?

Boran

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 5: לא מסכים../images/Emo58.gif

קודם כל הערה קטנה ושולית... הכתיבה המקובלת לעונה 5 פרק 5 זה הישרדות 505, לקח לי קצת זמן להבין ש- 5:5 זה יעני פרק 5 עונה 5 עכשף: לדעתי עונה 5 זו עונה פגז, הכי טובה עד עכשיו. אני מההתחלה התחברתי מאוד לסוק-ג´אי, מהסיבה הפשוטה שכל השורדים שאהבתי ממבט ראשון מהתמונות באתר של סי בי אס לפני שידור פרק 1, הלכו לסוק ג´אי, חוץ מטאניה וג´ון. ועוד צ´ואינג-גאם העיפו אותם ראשונים... פרק 5 לא היה פרק מי יודע מה טוב יחסית, אבל כעיקרון העונה ממש טובה. בקשר לסירה: לצוות אסור לעזור לשורדים בשום דרך, חשבתי שזה מובן מאליו לכולם. זה יתחיל משהצלמים יגידו להם איפה הסירה ולאן זה ימשיך, שצלם יגניב לשורד/ת אהוב/ה עליו חתיכה של המבורגר? ואחרי זה מה, שיצלצל לבתים של שורדים וימסור לשורדים מסרים מהבית? זה גבול שאסור לחצות אותו. כנ"ל גם מקרים כמו היסחפות האורז והמחנה של אוגאקור בהישרדות 2, והיה עוד איזה קטע באחת העונות.

smochkin

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני יודעת שכותבים 505 אבל היה נראה לי נחמד ככה ברור לי שלצוות אסור לעזור אבל זה היה די מתסכל כאילו פשוט בא לצעוק למשתתפים מהסלון "טוב הולכת לכם הסירה כאילו?!" חוץ מזה שכבר מזמן וויתרתי על לנסות לזכור את השמות של השבטים... מזמן כבר הבנתי שאני ואתה בכלל לא מסכימים בענייני השרדות 5 ייאלה מעכשיו אחרי כל פרק בוא "נריב"!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifמסכים עם ירון../images/Emo58.gif

עונה חמישית אחלה עונה. אני יותר מחבב את צ´ואי גאן, ואני חושב שהתחרויות החדשות, השורדים המעולים, ובכלל העונה - פשוט מעולה!

mwc

New member
הממ סתם שאלה

למרות שאני גם מאלה שיש להם גישה לדבר שבוא נקרא לו "ריפים טלוויזיונים" וגם יכול לראות את העונה החמישית רציתי לדעת איך אתם רואים?

למעלה