השנה!

girlontop

New member
../images/Emo58.gif השנה! ../images/Emo2.gif

לפי מהלך התפתחות העניינים, כנראה שברוק חוזרת לנהל את פורסטר וסטפני עוברת לספקטרה לשתף פעולה עם ת'ורן! זאת תהיה עלילה מדהימה! |טלי בשוק|

NarihS

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יאאאא זה יהיה ענקיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! פששששששששש סוף סוף עלילות כמו שצרייך!!!

Mikel20

New member
אני מסכים איתך רק בואי נקווה

שזאת לא עוד אחת מהעלילות בעלות הפוטנציאל שיתבזבזו בסופו של דבר על סיפורים ממוחזרים ולא מעניינים.. נחזיק אצבעות לצוות המנצח ת'ורן-סטפני-סאלי-(אמבר??)!

girlontop

New member
זה הרי ברור שבשלב כלשהו

בראדלי יחרב את העלילה, אבל עצם הרעיון עצמו, אם אכן הספוילר הזה יתגשם, הוא רעיון מצוין לדעתי. עוד הוכחה לתיאוריה שלי שסטפני השתנתה (או שפשוט השנאה לברוק מעבירה אותה על דעתה
). ויש לי שאלה: בית האופנה שג'קי מקימה עם ניק ופלישיה הוא חלק מספקטרה או שזאת יוזמה עצמאית? או אולי הסיפור הזה התבטל בכלל?

Mikel20

New member
לשאלתך ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני מבין זה אינו בית אופנה מה שג'קי הקימה. הסיפור הוא שמאסימו קנה לה כמתנה רשת של חנויות בגדים (מסתבר הגדולה ביותר בארה"ב) ונתן לניק ודיקן לעזור לה,וכל זה רגע לפני שהוא גילה על הבגידה שלה וקיבל מזה שבץ. לגבי פלישיה, לא רואים כרגע איך היא מתקשרת לסיפור בכלל. לגבי הסיפור בכללותו הוא עדיין בתחילתו ולא ברור לאן הוא יילך.

girlontop

New member
../images/Emo51.gif

זה דווקא היה נחמד אם ג'קי וניק היו מצטרפים לסאלי, ת'ורן וסטפני.

Guy K

New member
ולחובבי דיקן (גם ספוילר)

עושה רושם שדיקן חוזר להיות הילד הרע. הפעם הוא בעיקר מחזר אחרי ג'קי מול פרצופו של מאסימו (שלא יכול לדבר או לזוז אבל רואה הכל), וכדי לשכנע את ג'קי לחזור אליו הוא לא יהסס להגניב לה כדורים למשקה. בעיני זה מעולה. ז"א, בתור בנאדם - זה חרא של דבר לעשות. אבל בתור דמות באופרת סבון, זה בדיוק הרשע והתככנות שאני אוהב

girlontop

New member
דיקן ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אין כמו דיקן הנבל, במיוחד כאשר הוא מסמם נשים תמימות כמו ג'קי ופוצח איתן ברומנים שמדביקים אותי למסך - אין מה לעשות, הבחור פשוט ממגנט! אני רק מקווה שהוא לא כורה את הקבר של עצמו, כי לא מומלץ להתעסק עם מאסימו, משותק או לא.

S c a r l e t t

New member
יש תקווה....

סטפני בספקטרה? רעיון מעולה. ברור שבסופו של דבר כל הפוטנציאל הענק שטמון ברעיון יהרס בגלל בראט אני רק מקווה שזה יקרה מאוחר יותר, שנספיק קצת להנות מכל העניין בקשר לדיקן, ממש אהבתי את הרעיון שהוא עושה את זה מול מאסימו, אבל השאלה היא מה יקרה כשמאסימו יתעורר....?

יניב1

New member
וואו../images/Emo70.gif (חזרתי, הנני כאן) ../images/Emo58.gif

כולו נראה לי יומיים או שלושה, וכשנכנסתי לכאן אתמול בלילה גיליתי פשוט נסיקה. איזה יופי להיכנס ולראות כל כך הרבה הודעות, שירשורים, ספולירים (סטפני בספקטרה? ברוק בפורסטר שוב? ענק!) ועוד לשמוע מחבר בעבודה ש"הפורום שלך נמצא בשער הראשי של
(תסבירו לי עם איזה שירשור בדיוק, כי כרגיל, פיספסתי!). ולעצם ענייני ה-
רעיון גדול להחזיר את ברוק ל"פורסטר", איזה יופי!!!
עוד יותר גדול (אבל גם הזוי!) לשים את סטפני ב"ספקטרה"! לא ייאמן!
סוף סוף מישהו ישים לג'קי משהו בתוך הכוס. איפה החיילת המהממת?
אני אוהב את דיקן כמו שהוא עכשיו, לא בטוח שרוצה לראותו שוב רע. ועוד כמה
וקושיות
אמבר חזרה לפרנסיס קריק. הבנתי למה. אבל למה גם קייטלין שם?
ואיך ברוק הצליחה להפריד את אמבר מתומאס? אין לה בושה?
הבנתי שניק מציע נישואים השבוע (לפלישה?) וזה משמח את דיקן. למה?

girlontop

New member
../images/Emo6.gif

"סוף סוף מישהו ישים לג'קי משהו בתוך הכוס" יניב, זה נשמע ממש רע...

NarihS

New member
יש! איזה כיף!

רק שיחזור גם לגדל את השפם הצרפתי שלו

למעלה