הרוצח הוא.....

../images/Emo58.gif הרוצח הוא.....

מרלנה כן גם אני בשוק אתם שואלים איך אני יודעת אז ככה ברעיון בויויה פלוס עם השחקן שמשחק קאת טוני(הוא בארץ עכשיו איפשהו בירושלים) שאלו אותו מה מתפתח עם הדמות שלו הוא אמר שמתקיף אותו נמר ואז הרוצח ינסה להרוג אותו בבית חולים ואז יגלו מי הרוצח ושאלו אותו מי הרוצח והוא אמר שמרלנה היא הרוצחת

i love gina

New member
ספויילר

מה? מרלנה?????? אבל המידע הזה של טוני אמין? אולי הוא סתם אמר כדי להסיח את דעתנו ואז כשנדע מי הרוצח על אמת, נהיה יותר מופתעים? בכל מקרה, אם זו באמת מרלנה, אז אני מאוכזב... כאילו, די- היא היתה השטן כבר פעם אחת, אז מה עכשיו, סטפנו נכנס בה או משהו?? הייתי שמח יותר אם יסתבר שזה מישהו (או מישהי- יותר שווה!!!) אחר... (/ת...)

כמה מאכזב...../images/Emo58.gif

למרות שהיתה לי תחושה, זה לא מה שרציתי לשמוע! חבל... קודם היא השטן ועכשיו היא גם רוצחת... נראה לי שסטפנו יצר מישהי בדמותה או שהוא עשה לה "סוויט'ץ" אחרת אני לא יודעת איך להסביר את העובדה הזאת... מאוד מאכזב!

יכול להיות

כי גם שאלו אותו מה עוד פעם נכנס בה השטן והוא ענה שהוא לא יודע אבל יכול להיות שהוא שיקר כדי להטעות אותנו

../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif../images/Emo10.gif

אני מקווה שהוא שיקר.... רגע! כבר קרה בעבר שהשחקנים חשפו ספוילרים? כי לפי מה שהבנתי חלה עליהם חובת שמירה על סודיות כי בארה"ב יש אנשים שמוכנים לעשות הכל כדי לגלות את ההמשך ושם אין ספויילרים!

שלזי1

New member
לדעתי זה לא נכון ../images/Emo58.gif

כי למה שהוא יגלה את זהות הרוצח ובטח אמרו לכל השחקנים שאסור להגיד להם ספויילרים זה ממש לא הגיוני קראת את זה? או שאמרו לך שזה התפרסם או משהו כזה?

soapsfan

New member
זה היה כתוב בויוה פלוס

כמו כן התפרסם מאמר השבוע בצהובון האינקוירר ששם גם כתוב שלא רק שמרלנה[שאח"כ יתברר שזו האטי ומרלנה חטופה באיזשהו מקום]היא הרוצחת,אלא גם שהקורבן האחרון יהיה ג'ון. נו טוב..אני מניח שבעוד 24 יום נגלה האם השמועות נכונות בנוגע למרלנה

יש לי שאלה

מי זאת האטי הזאת כי שמעתי שהיא הייתה פעם בסידרה והיא שוב חוזרת כמלצרית במסדעה נידחת כי לעזור לסטפנו לעשות משהו למרלנה. מישהו יכול להסביר לי מה הייתה מה הייתה בעבר

shanyz

New member
מממממממממה?????../images/Emo58.gif

אני בשוק!!!!!!!!! ג'ונילה שלי?!?!?! ג'וניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי??????? הוא ימות!?!?!?!?! לא מקובל עלייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חייבים למצוא פיתרון! זה חייב להיות אחד העובדים של סטפנו עם מסכה! אני לא מסכימה!!! והאטי הזאת.. היא לא כבר מתה בעבר? כאילו הרגו את מרלנה וראו שהצופים נרוא אוהבים אותה אז אמרו שזו אחותה התאומה כדיש היא תחזור? לא?

soapsfan

New member
לא.

האטי וסמנתה[סמנתה היא אחותה התאומה של מרלנה]שוחקו על ידי אותה שחקנית,אחותה התאומה של דידרה הול,אבל אין קשר בין האטי לסמנתה.סמנתה מתה,לא האטי.האטי עזבה את העיר[היא תגיע אלינו בעוד כשלושה חודשים]

KinKin

New member
למען האמת

קשה לי להאמין שזהות הרוצח תתגלה בצורה שכזאת. בדרך כלל שיש כזאת עלילה אף אחד לא יודע מי הרוצח או רשאי לדבר על זה עד שידור הפרק. (מי רצח את קולין למשל, או מי רצח את ג'ורג'י פיליפס בלחיות). אולי זאת מרלנה או האטי וואטאיוור! אבל זה נראה לא במקום. 24 יום עוברים מהר. נחיה ונראה אגב ג'ון ימות?

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח האמת אני לא מופתעת../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

היא תמיד נראתה קדושה מידי ולא יודעת,לא מופתעת.........

CityGirl9

New member
מה זה???../images/Emo58.gif

פחחחח חשבתי שלשם שינוי יפתיעו... דווקא הימרתי על ניקול... גם זונה וגם רוצחת... מרלנה כבר מיציתה את עצמה... מה הלאה היא תפתח מוטל ותמשיך לרצוח אנשים סטייל נורמן בייטס מפסיכו...

i love gina

New member
כן, גם אני ציפיתי.. (ספוילר כמובן.)

שזו תהיה ניקול... זה היה יכול להיות טוב... כאילו, די מרלנה, הבנו אותך אז עם השטן, את צריכה להוכיח את עצמך כל עשור מחדש שאת לא such an innocent girl? יש דרכים אחרות... מי יודע, אולי זה הזמן הזה של השנה שהיא צריכה להוציא את האגרסיות שלה, אחרי כל הזמן שהיא מקשיבה לצרות המטופשות של חצי סאלם..

Art Freak

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק אריה! "מי יודע, אולי זה הזמן הזה של השנה שהיא צריכה להוציא את האגרסיות שלה, אחרי כל הזמן שהיא מקשיבה לצרות המטופשות של חצי סאלם.. "

KinKin

New member
אריה!../images/Emo6.gif

נתת לה לגיטימציה להוציא הכל החוצה! אהבתי.

הצילצול

New member
הרוצח האמיתי הוא..

שון!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם!!!

למעלה