לא צירפו וגם לא יצרפו[=
H Harpush New member 5/11/08 #18 טוב מה קורה? את עושה איזה מגמה או משהו? לכי לישון מה את עושה בפורום הזה?? סתם את אוהבת פסטה? טוב ביי
H hadarinke New member 5/11/08 #20 [= מה קורה?סבבה את עושה איזה מגמה או משהו?מגמת אדריכלות לכי לישון מה את עושה בפורום הזה??בדיוק מה שאת עושה פהP: סתם את אוהבת פסטה?כן
[= מה קורה?סבבה את עושה איזה מגמה או משהו?מגמת אדריכלות לכי לישון מה את עושה בפורום הזה??בדיוק מה שאת עושה פהP: סתם את אוהבת פסטה?כן
H hadarinke New member 6/11/08 #24 אוהו../images/Emo3.gif -כסיסת ציפורניים- כי ככה ובחיים לא הצלחתי להחזיק בלי זה>< -תקופות- כי אני כל הזמן משתנה ונמאס לי מדברים מהר מאוד. -היפיות- כי פיס אנד לאב זה תורשתי -תזוזה של דברים- ם החדר שלי לא משנה צורה יותר מחודש אני מתחרפנת! -נייטוויש- הכרתי אותם לא מזמן והם פשוט ני אמשיך מחר...
אוהו../images/Emo3.gif -כסיסת ציפורניים- כי ככה ובחיים לא הצלחתי להחזיק בלי זה>< -תקופות- כי אני כל הזמן משתנה ונמאס לי מדברים מהר מאוד. -היפיות- כי פיס אנד לאב זה תורשתי -תזוזה של דברים- ם החדר שלי לא משנה צורה יותר מחודש אני מתחרפנת! -נייטוויש- הכרתי אותם לא מזמן והם פשוט ני אמשיך מחר...