הקורבן

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo58.gifהקורבן../images/Emo58.gif

והקורבן שלנו להיום הוא/היא/אנחנו/אתן/הם... קבלו את האישה והשאלונים - hadarinke
הקורבנות הבאים: DevilGirl92 Computerized Scar בלינדה belinda גאולונת pRimaVeriTaVIV זה לא נגמר Harpush

pRimaVeriTaVIV

New member
צודקת, תיקון

DevilGirl92 Computerized Scar בלינדה belinda גאולונת pRimaVeriTaVIV זה לא נגמר Harpush ShirBesser העלמה הקטנהה

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

ט' או י'? התעללות באנשים או לא? הצד הטוב או הצד האפל?

hadarinke

New member
יאיי לי../images/Emo9.gif

ט' או י'?י'
כולם פתאום בוגרים יותר התעללות באנשים או לא?חחח תלוי מיXD יש לי ידיד עם ליפה ענקית ושאני מתעצבנת אני מושכת לו בשיער
הצד הטוב או הצד האפל? רק אם יביאו לי עוגיהP:

hadarinke

New member
כן../images/Emo3.gif איך ידעת?P:

רגע את בצד הטוב או הרע? חחחח העיקר שתביאי עוגיהXD

Ditz 93

New member
ממ... שאלה טובה ../images/Emo13.gif

מצטערת, אין לי עוגיות. אני בשומרי משקל.

השאלון הקבוע P:

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

hadarinke

New member
אעאע../images/Emo178.gif חח סתם../images/Emo3.gif

שם:הדר תאריך לידה:23.11.1992 מקום מגורים:קרית הומו:p שיר אהוב:מממ... passion and the opera של nightwish.. הייתי בהופעה של הסולנית, מדהים!
סרט אהוב:אייס ונטורה
תוכנית טלוויזיה אהובה:שנות ה70.. תאמינו או לא:p זמר אהוב:עברי לידר ממש טוב.. גם שלום חנוך זמרת אהובה:טריה טורנן...[הסולנית לשעבר של נייטוויש] יום אהוב בשבוע:רביעי[= דיסק אהוב:משתנה כל הזמן... תאריך אהוב:23.11.1992 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?דא האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?דא האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?דא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?דא האם אי פעם בכית על מישהו?דא האם אי פעם בכית על מישהי?דא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא דעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?דא האם אי פעם שיקרת?דא יש\אין חבר:יש לי 2 Xים גובה:175 מידת נעלים:39.5 פריסינג:לאלאלא קעקועים:לאלאלא ב24 שעות האחרונות בכית?פעמיים ב24 שעות האחרונות צחקת?עשרות פעמים ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?דא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?דא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?דא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?דא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:האופי שלי, אבל זה יתקבע מתישהו ואני רק אצטרך להשלים עם זה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לא לפה ממש >< האדם האחרון שהתקשר אלי- דרדר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אף אחד המקום האחרון שהייתי בו:בסטודיו של אמא ובבצפר הסטיה שלי היא:אני טיפה כלבה... כאילו זה קטע של ישירות קצת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-משפוחה שלי[= תכונה טובה שלי:יצירתית, מקשיבה, מבינה.. תכונה רעה שלי:כלבה, עצלנית, חסרת הערכה עצמית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן האם צחקת על מישהו בעל מום?כן... כאילו.. יש ילדה שמנה אחת שהיא משמ מגעילה והיא רבה איתי אז קראתי לה אקסטרה.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? להוריד דברים במעלית נחשב? תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא. זה טיפה לגיטימי אצלינו כל העניין הזה...:-\ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? ניפצתי בקבוק בירה:p הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כמעטXD מה צבע החדר שלך? הוא היה לבן עם קיר סגול ועכשו הכל לבן באיזה בושם אתה משתמש? בי דלישס של דונה קארן אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, יש לי 5 צמידים ואלף שרשראות מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? בכיתה ו' נראה לי עשיתי על מישהי חרם באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? תלוי מאוד בהרגשה והמוכנות מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?ממ אתמול חיבקת מישהו/י? הלפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה עישנת?לאלא שתית משקה אלכוהולי?ממ ביום שישי וודקה לימון השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?לעולם היית במועדון?לא זוכרת לבשת חצאית? יאק>< קנית בגד? שבוע שעבר ג'ינס בקסטרו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול המון הקדישו לך שיר?לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ועשרים מה/מי העיר אותך?אמא וכוס המיץ שלי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בעעאעעענמ. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ לא זוכרת מה אכלת? פיתה עם שוקולד
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שיש ילדה אחת שהיא יותר כלבה ממני איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית:וואו.... ממ...
את חושבת שאת יפה? במובן מסויים יש מצב שאולי את חושבת שאת צבועה? פעם הייתי ועכשיו ממש לא את חושבת שאת קנאית? תלוי מאוד במה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? לא... כלומר גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: !@ #$%^& אוהב/ת:דרול מתגעגע/ת אליו:אופירולי חסר לך:אהבהP: חח לא קשור עושה לך טוב להיות איתו: גולובנר הכי מצחיק: חחח כל הסטלנים האלה שבכיתה שלי מאור יהודה הכי דפוק: ליאתי, אבל במובן הטוב
הכי מוזר:סמדרXD הכי כיף לדבר איתו:דרדר וגולובנר יש לך פלאפון?דאאא, היום אני מקבלת מכשיר של מסך מגע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבאמא איזה צלצול יש לך? מממ please please me של הביטלס הקול הכי יפה ששמעת? הקול של טריה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ממ משהו שהכנתי את רוצה להיות זמרת? לאXD את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו סדרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?מלאמלאמלא
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? אני לא.. ואם יכריחו אותי אז אמרו לי שיהיה לי יפה נזם= אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?משקיעה בנדל"ן וקונה את הג'ינס המהמם מקסטרו ואת המעיל מזארה וכמה דיסקים ולוקחת את כל החברות לארצות הברית או משהו כזה, ושמה פרקט בחדר.
צנועה אניP: פורום אהוב:שישיסטים:p באיזה פורומים את כותבת:נייטוויש, ביטלס, צופים, בנות, כל מיני... יש לך חברים בפורומים? דא=] מי האדם האחרון שדיברת איתו?סבתא שלי פלשה לי לחדר הרגע מה את עושה עכשיו? כותבת בפורום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? נייטוויש מה הסרט האחרון שראית? היום אני רואה את הנער בפיג'מת הפסים מה התוכנית האחרונה שראית?מממ... לא זוכרת>< מה הדיסק האחרון ששמעת? מממ my winter storm מה החלום שלך?להיות אדריכלת מפורסמת ולהקים משפחה [= האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן.. וכמעט מתתי גםP: רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כןXD בנית טירה מחול?בואו נגיד שזה לא ממש נראה כמו טירה אבל.. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?בטיול ג'יפים סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא יצא לי עוד היית בחקירה משטרתית?לא

ואע היית בהופעה של טאריה?

מגניב..! הייתי אמורה ללכת גם אבל לא יצא בסוף =[ איך היה?

hadarinke

New member
וואו../images/Emo99.gif

היה ממש יבוש עם הלהקת חימום [אלמנה שחורה או משהו כזה] מלאאאאא פוגואים, דחיפות, זזנו כמו שושנות ים ועוד הייתי בשורה שלישיתXD אבל היה ממש מדהים! היא אמרה שהיא בחיים לא הייתה בשיראל אז היא לא ידעה למה לצפות ואז היא אמרה שאנחנו עד כאן[עשתה עם היד למעלה כזה]
פשוט מדהים.

שאלות.../images/Emo203.gif

היוש מאיפה את? יש אחים/אחיות? כמה? יש בע"ח? איזה? מקצוע אהוב? כיתה מועדפת עד עכשיו? צבע אהוב? יש תלבושת אחידה בבית ספרך? בעד/נגד? מה הסמיילי האהוב עלייך בתפוז? באיזה עוד פורומים את כותבת? מהי הלהקה האהובה עליך, אם יש כזאת? עד כמה את טובה בפיזיקה (או: האם את ברמה של לענות לי על שאלות?) ? ~לאביב! אתה מעצבן! שוב שכחת לתקן!

hadarinke

New member
תשובות.../images/Emo203.gif ../images/Emo3.gif

מאיפה את?קרית אונו... אם את לא תדעי איפה זה לא איכפת ליP: הרבה לא יודעים יש אחים/אחיות? כמה?קרציה אחת, בת 12, מהמקובלות האלה שלובשות רק הנס ושומעות בריטני>< יש בע"ח? איזה?כלבה אחת, ג'ק ראסל, קוראים לה בוטן[= מקצוע אהוב?תורת המבנים[אדריכלות] כיתה מועדפת עד עכשיו?י'
צבע אהוב?כחול ככה, סגול ככה, אדום,לבן,שחור וירוק זית יש תלבושת אחידה בבית ספרך?לצערי. מחר יש שביתת תלמידים נגדה בעד/נגד?נגד מה הסמיילי האהוב עלייך בתפוז?
באיזה עוד פורומים את כותבת?נייטוויש קצת,ביטלס קצת, צופים מנהלת, בנות קצת וטינאייג'רס קצת מהי הלהקה האהובה עליך, אם יש כזאת?נייטוויש, קווין, ביטלס.. עד כמה את טובה בפיזיקה (או: האם את ברמה של לענות לי על שאלות?) ?ברמה שקיבלתי 80 בתעודה[=

למעלה