הקאסט של BB All Stars?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהקאסט של BB All Stars?

מסתבר שאתמול, היתה רשימה של הטופ 20 מועמדים להשתתף בתוכנית באתר של CBS. יש אפשרות שזה ניסיון הונאה מכוון (במיוחד מכיוון שחלק מהשמות לא הגיוניים), אבל העובדה שזה ירד מהר ובמקום זה הועלתה רשימה מופרכת עוד יותר, גורמת לאנשים לחשוב שזה עשוי להיות נכון. כידוע, ב-21.6 בספיישל מיוחד יוצגו 20 המועמדים להשתתף בעונה. ככל הנראה, שישה מהם ייבחרו ע"י הקהל בבית, וההפקה תכניס שישה נוספים, לסה"כ של 12 (מה שאומר שצפויים טוויסטים נוספים, כי מתוכננת עונה ארוכה מהרגיל). הרבה מהשמות ברשימה לא אומרים כלום (ראיתי רק את BB6, ופרקים מסוימים מ-2), אבל בסאקס יש בסה"כ שביעות רצון מהרשימה (אם זו הרשימה האמיתית). ואלו ה-20: באנקי דנה דניאל דיאן אריקה ג'ורג' האווי איווט ג'יימס ג'אנל
ג'ייס קייזר ליסה מרסלס מייקל (משערים שקאובוי) מייק מוניקה נאקומיס וויל (משערים שד"ר וויל) כמה שמות שגורמים לחשדות הם: דניאל, שאמרה שלא תרצה לשחק שוב, איווט, שאמרה אותו דבר ובכלל נראתה פגועה מכל העניין, ונאקומיס, שמאוד התעצבנה על ההפקה בעקבות הטוויסט עם אחיה. עוד שבועיים נדע בבטחון.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif עונה 5

בכלל שכחתי מהטוויסט עם אח שלה.. מסכנה.. איזה אח היא קיבלה.. רק שהתאומות מעונה 5 לא יחזרו.. וחבל שפסיפסתי את עונה 6.. לפי מה שהבנתי היא הייתה ממש טובה.. בעונה 6 ראו מה האחים? הם בכלל בקשר?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

בעונה 6 היה קטע קצר על נאקומיס וקאובוי, שלפיו הם לא נשארו בקשר. וכן, פספסת עונה ממש טובה. ג'אנל

בוביץ

New member
לפי השמות זה קצת הגיוני../images/Emo58.gif

א יכול להיות שהמפיקים בסקר שמו מתמודדים מבלי לשאול אותם האם הם רוצים עוד הזדמנות. ורצתה לבדוק את הפופולריות של כולם ולנסות על ידי זה ועוד דברים לשכנע את המסרבים. האמת אני מבין למה דניאל מעונה 3 לא תרצה לחזור כי רוב הסיכויים שתעוף, אבל נקומיס לפחות יכולה להיות בטוחה שהפעם לא יביאו לעה עוד אח שלא הכירה. אולי היא לא בקשר עפ אחיה אבל למה שלא תרצה את הפרס הכספי? טוב איווט יצאה ממש כלבה בעונה 6 ברור שלא תרצה לחזור . בסך הכל השמות די צפויים.

Mr Bing

New member
אהההההההה!!!

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה בתכנית הזאת?! מה זה האח הזה ואיך קובעים מי מנצח? אני רוצה לראות את עונה 7 אבל לא משנה איך אני הופך את זה אני לא מבין מה קורה שם..
תודה

amitooshacham

New member
האח הגדול הוא איש מצוות ההפקה

שיושב בחדר מאחורי הקלעים עם אוזניות על האוזניים ורמקול שממנו הוא יוצר קשר עם שאר חברי הבית. ביג בראדר יכול לדבר דרך הרמקול לכל הבית או רק לחדר הוידוים שאליו נכנסים אדם אחד או שניים בדר"כ לדבר עם ביג בראדר. בכל מקרה הדרך הכי טובה להבין מה זה ביבי זה לראות כמה פרקים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

באנקי
דנה ? שמישהו יזכיר לי מי זאת? דניאל
הלוואי ותגיע. האווי
- תכלס, לא כזה מגיע לו אולסטארס. בעיקר שהוא עשה את הטעות הכי גדולה בעונה 6... איווט
- מכל הפרנדשיט, היא היחידה ששווה לראות ממנה עוד. ג'יימס
ג'אנל
קייסר
ליסה
- לא אהבתי אותה כל כך, ולא ממש בא לי עליה. מרסלס
- בעיקר בשביל לראות איך מעיפים אותו על ההתחלה
ד"ר וויל קירבי. כאן באמת אני לא צריכה להרחיב. לא נראה לי שמישהו כאן לא יודע מה אני חושבת עליו. (אני מרגישה קצת כמו אבי עם כל האמוטיקונים ששמתי...)

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהימור אחד:

אם האווי חוזר, הוא מנצח. יש לו אסטרטגיה יעילה, ובאול-סטארס הוא יצליח להתקדם די בקלות.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

הייתה לבאנקי די הרבה ההערצה בזמנו הצופים האמריקיאם נ]פלו על ההומו ה'מסכן' שבכה כל רגע ותמיד ניסה להיראות כמסכן שכולם מתנפלים עליו.

RedDevil17

New member
עדכון:

דניאל מפריכה את הרשימה וממשיכה לטעון בתוקף שהיא לא אחת מה-20. ג'אנל
פרסמה בסאקס משהו על חופשה ארוכה והרבה נסיעות, מה שפחות או יותר מבטיח שהיא משתתפת.

RedDevil17

New member
אגב, עמית,

תופתע לשמוע שדווקא הייתי שמח לראות את אפריל חוזרת. היא כזה אסון, שזה יהיה נחמד לצפות בה שוב. אבל אני לא מאמין שהיא תעשה את זה לעצמה שוב. אבל מי יודע, עם שכל כזה...

RedDevil17

New member
א. אני בספק שזו הרשימה.

ב. סתם הערתי לגבי אפריל, כי אתה אוהב אותה (מחליא).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

וואו, כבר הרבה זמן לא הגבתי פה. בכ"א הרשימה נראית הגיונית,למרות שדניאל הודיעה מיליון פעם בעבר שהיא לא תשתתף באול סטארז, אבל זה ידוע שיש לה הרבה אהבה למשחק ולסידרה, בנוגע ל20 המועמדים הרשימה מצויינת (שכחת לציין שגם אליסון ברשימה),קצת חבל שג'ון או הולי לא ברשימה וטיפוסים משעממים כמו דנה וליסה כן. ס"כ אם ג'אנל,דניאל,אליסון,וויל וג'ייס יהיו שם העונה הזאת תהיה אחד הדברים היותר מבדרים שהיו בריאלטי בשנים האחרונות,במיוחד שחוץ מדיין אין אף אחד בקאסט שאני ממש שונא.

למעלה