הפרק Resurrection עונה 7..

nzkiwi

New member
../images/Emo58.gif הפרק Resurrection עונה 7..

פרק 719 (עונה 7 - פרק Resurrection) אני חייב לציין שזה אחד הפרקים הפחות טובים שראיתי מהעונה השביעית ומהסדרה כולה.
פרק פשוט משעמם, פעם ראשונה שהפסקתי לראות פרק באמצע ורק אחרי כמה ימים סיימתי...
רעיונות כל כך מרומזים, לא מתוחכמים, חוזרים מפרקים קודמים, בלגן (מהסוג לא טוב).
ממש פרק מאולץ בעעעעע
בקיצור איכסה של פרק!

kinspirit

New member
שמת לב...

מי כתב את הפרק...ומי ביים אותו?
אני חשבתי שזה היה פרק בסדר. נכון, לא אחד המוצלחים במיוחד, אבל כבר היו גם הרבה יותר גרועים. כן, אני יודעת, קשה לדמיין, אבל היו.

[TNT]

New member
לא שמת לב לשם מוכר במיוחד??

May god have mercy on your soul !!! תסריט:מיקל שנקס בימוי: אמנדה טאפינג עכשיו לך תעמוד בפינה!!!

nzkiwi

New member
אמנדוש קושקוש, תהי יפה ותשחקי...

...מייקל גם אתה! טוב, תארתי לעצמי שפיספסתי משהו גדול
(מה כבר אפשר לצפות מציפור חסרת כנפיים?!). אז חזרתי שוב לקרדיטים שבסוף הפרק וגם הפעם לא מצאתי אפילו שידעתי מה לחפש. נכנסתי לאתר הרשמי ושם זה באמת הופיע, מייקל ואמנדה (?!what the fuck). בוש ונכלם חזרתי לקרדיטים שבסוף הפרק ו... כלום, נדה, אין זכר לקושקוש
ומושמוש
. אז שלא יעבדו עליכם... נ"ב <עומד פינה... היי, מישהו השאיר פה צלחת לבנה עם זעתר>

[TNT]

New member
וכשאתה אומר האתר הרשמי

אתה כמובן מתכוון לאתר סטארגייט ישראל.

nzkiwi

New member
../images/Emo45.gifכאילו, ברור...

ובאתר ה"לא רשמי" של MGM בדקתי משהו לגבי השמות באנגלית...

kinspirit

New member
אוקיי, שני דברים

1) אני משערת שצחקת כשכתבת את הכותרת...אבל זה לא מצחיק
2) הקרדיטים של בימוי וכתיבה מופיעים בתחילת הפרק, במהלך הדקות הראשונות של הסצינה הראשונה (זאת שלאחר הפתיח, לא שלפני)

nzkiwi

New member
צחקתי אבל הייתי גם רציני...

1. השתמשתי במשפט בהוראה הפוכה: בעוד שהמשפט המקורי "תהי יפה ותשתקי" מציג את נשים מסוימות כטיפשות וריקות מתוכן, המשפט שאני כתבתי פונה לאמנדה ושימי לב שגם למייקל, ובו אני מביע את דעתי על כשרון הבימוי והכתיבה שלהם (לא מוצלח), וכי לדעתי הם צריכים להתרכז במה שהם עושים מצויין וזה לשחק. כל פירוש אחר של הכותרת והמשכה יהיה לא נכון. אז אני מקווה שלא נעלבת חלילה, חבל שזה לא הצחיק, ובאמת שאין לך כל סיבה לעקם פרצוף... 2. אחלה, תודה! אני אבדוק שוב, ולא כי אני לא מאמין, אלא בגלל שאני רוצה לראות את מה שפספסתי...

Tollan

New member
קראתי עכשיו במקרה...

באתר של MGM, שאמנדה קיבלה מועמדות לפרס Leo (מה שזה לא יהיה) על בימוי הפרק

jewish master

New member
כל-כך נכון

אני נרדמתי באמצע שלו והייתי צריך להמצוא את המקום שבו נרדמתי (טוב בעצם אני תמיד נרדם בלילה מול הטלוויזיה אז זה לא כזה עניין אבל בכל זאת) לפחות לי לא היו ציפיות גבוהות מהפרק אחרי שפרק 7X10 גרם לי לחשוב שפרקים שכתובים ע"י השחקנים הם לא רעיון טוב, אני יודע שהיו כאלה טובים ואני לא רוצה להכנס לוויכוח הזה עכשיו אז בואו נשאיר את זה ככה.

למעלה