הפרק של היום

../images/Emo58.gif הפרק של היום

לפי המדריך של הוט בכל אופן, יהיה היום אקשן הבנות מאשימות את סאמר בכל מיני דברים שקשורים לשיחות שלהם ושהיא העבירה להפקה או משהו כזה... ואיאלנה ורונדה נוקטות צעדים חמורים כלפיה !!

איזה כיף

שהולך להיות מעניין:) למרות שאני יודעת מה יעשו בקשר אליה אבל זה כבר ספויילר:) שנראה לי שכתבתי כבר מתישהו

t a m i 2 5

New member
../images/Emo58.gif ספוליר יומי

דניס, רייצ'ל וקאסי חושדות שסאמר ידעה על השיחה הפרטית שלהן ברכב בעקבות שיחותיה עם ההפקה. הן פונות לרונדה בהאשמות כלפי סאמר, והמאמנות האישיות מחליטות לנקוט צעדים חריפים.

broken child

New member
../images/Emo45.gif יאללה סאמר עופי הבייתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ילדה מפונקת דו פרצופית צבועה, מתחסדת בלתי נסבלת. אני ממש מתה עלייה, כפי ששמתם/ן לב

עליזה 63

New member
broken child ורעה

סכסכנית קנאית. רכלנית ויכולה למכור את אימא שלה בשביל גבר ובשביל קצת חיבה וכאלה. אישה רעה במלוא רמח"ח אבריה ושסה גידיה. לא סבלתי אותה מההתחלה. ויאלללה לכי הביתה. אגב בתמונה שנדב שם היא נראית כמו אחת שמשתמשת בסמים וזנותית ואת רואה אישה רעה ממש. יאללה הביתה .

פיפיטה

New member
יוווווווו ../images/Emo58.gif

זהו ניפרד מסאמר ? נדמה לי שהיא הכי ותיקה לא? הגיע הזמן שהיא תעזוב היא מורחת את הזמן ולפעמים נדמה שהיא שם בשביל הנוף יללללללללללה די הגיע הזמן לדיירת חדשה היא סתם מבזבזת את הזמן עושה פוזות למצלמה ולמפיקים היידה הביתה

אל תדאגי ../images/Emo58.gif

היא אמנם תעזוב אבל את לא תפטרי ממנה כל כך מהר היא תחזור:) זה מה שקראתי באחד האתרים שלה.

t a m i 2 5

New member
../images/Emo58.gifכן תחזור כדי ...

להתגבר על הפחד שלה מלרקוד מול אנשים. למה החזירו אותה בכלל??? איזה בזבוז זמן...של הצופים במיוחד... ולפי מה שרשום בפורומים בחו"ל היא תדלק על המאמן שלה לריקודים ותמרח עליו... בקיצור תכינו שקיות הקאה!

ronkikon

New member
דעתי בנושא

מה קורה לסידרה הזאת לעזאזל???? מריבות בין כולן רכיליות תככים ומזימות ממש כמו טלנובלה!!!! כולן שם השתגעו. איפה התמיכה, השיתוף, המשפחתיות? הבנות התחרפנו שם לגמרי! קאסי מדברת כבר 10 פרקים על השיער האומלל שלה! היא כזאת מטומטמת נמאס לשמוע אותה כל פרק מייללת על השיער. ביג פאקינג דיל, היא יכולה לצבוע אותו שהיא תעזוב את הבית (שבקצב הזה לא יקרה עוד המון זמן) היא השתגעה ואז חופפת אותו בסבון כלים וכותבת מכתב לרונדה ואומרת שקולה לא נשמע! מה הקשר? הן רוצים לטובתה והיא חושבת שהן רוצים שהיא תהיה מכוערת!! בחורה סתומה!! ואני מצטערת על המילים החריפות אבל פשוט נמאס לי ממנה!!! יש נשים שיותר מגיע להן להיות שם במקומה... וסאמר הזאת צבועה ורכלנית למרות שהזהירו אותה על ההפקה לא מענין אותה כלום היא תמשיך לבחוש בקלחת... ורייצ'ל פשוט מזוייפת, אני לא מאמינה לאף מילה שיוצאת לה מהפה זה הכל הצגות!!! רק דניס טי ורנה היחידות שעוד נורמליות בבית הזה ולא אכלו מסיר השיגעון...

t a m i 2 5

New member
האמת אני חושבת ההפך

לגבי המרביות והרכילויות תנסי להזכר בעונה הראשונה שם המצב היה יותר גרוע...אבל שוב נחזור לקטע של העריכה... העריכה העונה ממש גרועה ורואים פחות את התהליך שעוברת כל אחת ורואים יותר קישקושיאדה לגבי קאסי לא יודעת אני מבינה אותה לגמרי זאת אשמת המפיקים שמראים אותה מצוברכת כל הזמן זה בזבוז זמן זה נכון אבל אני לא מתפלאה שהיא מרגישה ככה... וכתבת שהיא יכולה לצבוע שהיא תעזוב את הבית... אם היא לא הייתה מצטלמת בטלויזיה כל יום לא נראה לי שהיה ממש אכפת לה להשאר עם זה לבינתיים... כתבת שיש נשים שמגיע להן יותר להיות שם במקומה.... יש הרבה נשים במצב שלה אל תשכחי את העבר שלה ואנחנו יודעים רק פסיק ממנו... ויש הרבה נשים שנראות חלשות כמוה לכי תדעי איך היא תהיה עוד חודש ואיך זה יכול לתרום לה... לגבי רייצ'ל למה את חושבת שהיא מזוייפת? אני ממש לא קלטתי את זה ...מוזר... אני חושבת שהיא אמיתית ומוכנה להגיד גם את האמת בפרצוף לכל אחת וכל הכבוד לה על זה... דווקא רנה נראת לי מזוייפת עדיין תקועה בעבר שלה ומאשימה את כולם בחורה מפונקת... יכול להיות שבגלל שהיא חשפה אתמול שהטרידו אותה מינית זה השפיע עלייך וגרם לך לחבב אותה? לגבי דניס לא יודעת אם היא הכי נורמאלית אבל היא הכי מוצאת חן בעיני:)

למעלה