הפרק היומי...-62..

baraksh123

New member
../images/Emo58.gifהפרק היומי...-62..

פרק 62 - "לילה בלי כוכב" דני מסביר לעמליה את עמדתו. מיה מנסה לתקשר עם המציאות החדשה . נועה לא מבינה איך דניאלה כל כך רגועה. חיים מצליח (שוב) לעצבן את אהובה. נחמיה שניאורסון זוכה להכיר בן דוד אבוד. זה הולך להיות פרק טוב..!יש למה לצפות...חח.. צפיייה נעימה:) עוד 59 דקות..!

amit302

New member
פרק טוב :)

הקטע עם החיזריים ומיה היה אחד הגדולים XD

MrHyde1

New member
אני מקווה שלקטע הזה יש משמעות

כי אם לא, הוא סתם היה לא קשור. בפרק הקודם זה היה נחמד, אבל בפרק הזה שראינו שלא היה לו שום משמעות, זה כבר הפך להיות טיפשי במיוחד.

efi s8

New member
למה צריך להיות לו משמעות

נראה לי סתם קטע בשביל הבידור

Jason2

New member
רק שהם הגיעו למסקנה משונה

המזוודה עובדת רק בשנת 3048 או ב2008 במזבלה. מה קורה ב-1040 השנים שביניהם? מה קורה ב-40 השנים שבין 1968 ל-2008?

ובכלל,המזוודה הזו היא הגשר היחיד שלהם

בין העבר להווה,זה ממש הגיוני שבמקום להוציא אותה מהמחסן ולשים בבית של אחד מהם,נגיד עופר כשחזר לבד....הם פשוט השאירו אותה במחסן המעפן ההוא. וכן,זה גם הגיוני שהם פשוט משאירים אותה בחנות המזוודות שם בכל רגע מישהו עלול לקנות אותה. כמו שנאמר......בסדר

Jason2

New member
כן, זה מה שאמרתי בהתחלה

בכל סרטי החזרה בזמן, הדבר הראשון שעושים עם מכונת הזמן הוא להסתיר אותה כדי שאף אחד לא יגלה אותה.

bendoosh

New member
היה פרק יפה

איה הייתה מזה יפה היום בפרק!! עם השמלה והשיער.. ממש יפה לה ככה.. דניאלה מנשקת כמו צפרדע והיא דומה לסנאי זה עולה לי על העצבים שוקה כזה אידיוט.. איך הוא עושה לעזריאל "הימים האחרונים היו לכם נורא קשים.. שגיליתם שבוקי הוא כמוני" חחח נשכפתי שעזריאל התעלף.... והסוף היה צפוי מדי.. שאריאל שרון אמר שהוא ראה אותם מתנשקים

שמתם לב

שהשיר שניכתב לאהובה(במקור של יורם גאון אבל בסידרה הוא ניכתב עליי די חיים)ניכנס בבכח זמני ניראה לי היה משהו שיזכיר את "האור בחיי" או אפילו אני חושבת שבגלל זה דני נירצח אולי צדקתי והוא באמת נירצח עליי ידי יורם גאוןXDDDDDDDD

MrHyde1

New member
פרק מעולה - כל יום הפרקים נעשים יותר טובים

הסדרה הזו פשוט לא מפסיקה להפתיע, גם מבחינת המרכיבים הטלנובליים וגם מבחינת המרכיבים של החזרה בזמן וכל זה. איזה פרצוף שמח היה לעמליה שטראוס, חח.. האמת, חבל שאפרת בוימולד לא לוהקה לתפקיד של דניאלה, לה ולרן יש כימיה פשוט מצויינת.

MrHyde1

New member
הצצה לפרק 63 ../images/Emo58.gif

בוקי גורם לעזריאל התקף לב אריאל שרון מספר ברדיו על התשוקה הבוערת שאחזה בדני הוליווד ובת זוגתו בחווה שלו. עזריאל מתעלץ ומתאשפז בעקבות הידיעה של בוקי. לולה לא מבינה מה הקשר של עמליה שטראוס לרומן של דני. רינגו ונועה מדברים ודניאלה רוצה הסברים מדני. הצצה לפרק 63 שישודר מחר ב-yes stars ישראלי: http://yes.walla.co.il/?w=1/7312/1258061

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלא אהבתי כ"כ את הפרק

הקטע עם החייזרים היה קצת דפוק לטעמי והקטע עם בוקי שוב לא מתקדם לשום מקום. הופתעתי רק מזה שעזריאל קיבל בסוף התקפת לב ומזה ששמעו ברדיו על ה"רומן" של דני ועמליה.

efi s8

New member
היה פרק ממש חמוד

חח שוב כולם שבו בסלון ולא דיברו זה היה מצחיק

למעלה