הנפילים-פרק 36

היא חידשה את השיר פוליקר שר אותו במקור

בפה(סליחה כי ראיתי את הפרק הזה אם החלומות מליון פעם)

digikids

New member
חחח לא ראיתי את הפרק אבל הבנתי

אני יודע שהיא חידשה אותו לכן כתבתי "גם" מירי מסיקה שרה את השיר, ולא רק "מירי מסיקה שרה את השיר"

היום היה פרק נוסטלגיה

גילנו על צורי,שלומי וליאה מה הם אהבו שהם היו קטנים רק רגע... מוצץ עד גיל 8???????

nofarosh11

New member
../images/Emo6.gif כן, איך שחכתי... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

'קיקי? מדבר זה שהיה עם הצצי-מוצצי שלו עד גיל שמונה...'
חח, איזה קטע, גם בנדוד שלי הקטן קורא ככה לחיתול שלו

מה השם הזה תולי לחיתול?

אני לא מקירה חיתול שקוראים לו תולי תולי זה שם של חתול

adidasabc

New member
פרק די חלש חוץ מהקטעים עם יובל ועדי

יובל במכתב: סליחה אם אמרתי דברים שטותיים. עדי: "יובל אתה תמיד אומר דברים שטותיים" קרעתי מצחוק
ואיזה מגניב ששני התימנים אחים (שפיגלמן ועוזרי).

sn22

New member
רגע..

אבל אם לעוזרי יש כוחות ושפיגלמן היא אחותו אז גם לה אמור להיות כוחות, לא?

לא

אם הם היו אחים תאומים אז כן אבל הם שונים ,לפי הפרק הם לו נולדו תאומים ניראה שעוזרי הוא האח הצעיר כול המישפחה היא דומה בדנ"א חוץ מקטע השונה

sn22

New member
אהה..

תודה!
מעניין איזה כוחות עוד יהיו בסדרה...

adidasabc

New member
נראה לי שפנטזיה חד-צדדית של שלומי אבל../images/Emo58.gif

זה השערה, אבל סימנתי בכל זאת, בטח הם יתנחמו אחד בזרועות השנייה לאחר הפרידה מצורי....

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיה פרק ממש מצחיק!../images/Emo6.gif

פרק ממש טוב
. ברגע שהמחשב קראה לצורי המתחזה "המפקד" ישר ידעתי שהיא תעלה על זה, זה היה מתוחכם. והקטע של שלומי וצורי עם החיתול "תולי" והמוצץ "צצי" חחחחח שניהם ממש דומים, שניהם אמרו שזה היה מקסימום עד גיל מסוים. ליאה די מעצבנת, היא חושבת שהכל צריך להיות סביבה (כאילו שזה לא היה כך לפני זה). ועוזרי המחשמל בהתחלה הצטייר בעיני כדמות ממש נחמדה, אבל אחרי שהוא התחיל לחשמל אנשים
, מה קרה ל"אסור שהכוח ייפול לידיים הלא נכונות"? מסתבר שהוא כמו כל הנפילים, חייב להיות רע. והצחיק אותי שהוא צעק "איינשטיין יא מאנייק!!!"
ועכשיו גם גילינו שהוא אח של שפיגלמן, מה שמחזיר אותה לתמונה אחרי ממש הרבה זמן. ויובל הדפוק הזה פירסם מכתבי התנצלות עכל השטויות שלו, איזה חנון XD! תמיד הוא אומר דברים טיפשיים. ואיך צורי התקשר מהפלא של יובל לליאה ואז ניתק ויובל התבאס ששוב הוא צריך להתנצל על משהו שלא הוא עשה
. הקטע של מאור והאף של המורה גם היה מצחיק, אבל לא עד כדי כך. אני לא זוכר עוד דברים, אולי אני אזכר עוד מעט.

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifפרק נחמד , מצחיק בחלקו D:

"לא משנה..צורה" כפרעל יובל D: "אז בוא נעו,ף רחוק , האף יהיה לי כנפיים.."
תולי-צצי מוצצי D: , שמות לא מקוריים , אבל קורעים XD ענת לא שיחקה כ"כ אמין לדעתי O: כאילו בקטע שהיא רק באה לאסף ונוח..

שיר (עוזרי הזה טוב בשירים)

לא חושמלתי לא חושמלתי לא חשמלתי. מה יש להגיד חוץ מי עוזרי תעשה לי ילד!!!!

למעלה