המשך עונה 3

baroosh2

New member
../images/Emo58.gifהמשך עונה 3

שמעתי שאחת הדמויות הולכת למות מי לדעתכם זו תיהיה?! אני חושב שזו תיהיה אנה או תריסה

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo58.gif יש מצב ש...

תריסה וככה אולי יגיע לזה שיתגלה לראיין שיש לו ילד....

../images/Emo58.gifעונה 3

לדעתי זו אנה, כי קראתי לא מזמן ספוילר שאמר שמי שימות הוא "מישהו שעזר מאוד והיה מוערך מאוד על ידי סת' וראיין". בהתחלה חשבתי שאולי זה סנדי או קירסטין (למרות שזאת התאבדות מצידו של ג'וש אם אחד מהם יעזוב) אבל עכשיו אני דיי בטוחה שזו אנה. אנה הייתה החברה הראשונה של סת', היא בעצם עזרה לו להשיג את סאמר ולמרות שהוא לא אהב אותה כמו שהוא אהב את סאמר, הוא מאוד העריך אותה. גם לראיין היא עזרה, היא לימדה אותו לרקוד וואלס והיא היתה מאחד האנשים היחידים שהיו נחמדים אליו כשהוא רק הגיע לניופורט.

yardenga

New member
../images/Emo58.gifאמממ אחרי מה שאמרת עם

הספוילר אז אני חושבת ששזה סינדי.. אבל לא יודעת...

נשי נש

New member
דווקא לי נראה../images/Emo58.gif

שזאת יכולה להיות תרזה, היא עזרה מאוד למערכת יחסים של ריאן ומריסה היא אשכרה וויתרה על אבא לילד שלה כי היא ידעה שהוא לא מאושר איתה ושהוא אוהב את מריסה גם נראה לי יש להם אינטרס גדול יותר להרוג אותה וככה לגמור את הסיפור של הילד הסיפור של אנה נגמר כבר בעונה הראשונה אם היא תחזור זה יהיה סתם קאמבק הסיפור עם תרזה עוד לא נגמר

../images/Emo58.gif

אני יודעת בודאות שגם תרזה וגם אנה חוזרות בעונה הזאת. והספוילר אומר שמי שימות הוא מישהו מאוד חשוב ומוערך גם עבור ראיין וגם עבור סת', תרזה עזרה לראיין והוא בהחלט מעריך אותה, אבל אין לה שום דבר עם סת'. בעוד אנה כמו שהסברתי מקודם, מוערכת גם ע"י ראיין וגם ע"י סת'.

למעלה