המירוץ 1010

Boran

New member
../images/Emo58.gif המירוץ 1010

וואו, כמה זמן לא פתחתי הודעה חדשה... 1. הבלונדות טיפשות ממש. לפני כמה פרקים שהן התחילו לתהות הבירה של איזו מדינה זו לונדון, ועכשיו שהן סיפרו אחת לשניה שצ'רנוביל זה איפה שהיתה הפצצת אטום... גאד, כמה אפשר להמחיש את הסטריאוטיפ של מלכת יופי טיפשה? 2. הדבר שהכי עיצבן אותי בפרק הזה. אני לא אוהב את אוקראינה יותר מדי, אבל אני בטוח שיש שם מספיק אתרים או דברים יפים, בעיקר בסביבות קייב, בשביל לעשות רמז בדירה. דירה!! בשביל זה אתם לוקחים אנשים לאוקראינה, כדי לתת להם רמז בדירה? זה ממש מעצבן. כי בואו נגיד שיש באוקראינה 50 אתרים יפים (נגיד, לצורך הדוגמה), סבבה? יש בפרק שהם באוקראינה 4 רמזים (נגיד), ככה שגם ככה צריך לבחור בקפידה איזה אתרים יפים ייכנסו לתכנית. אז הם מבזבזים מקום אחד על דירה. דירה!!! כוס אימם. 3. לא ברור לי למה המסוממים לא הלכו לראפ. זה אחד הקלים. באמת. להשוות בין לכתוב כמה שורות עם חרוזים לבין לחפש דף של תווים מבין איזה אלפים, ואז לחפש בכל הטירה הזאת פסנתרנית כוסית אחת מבין חמש מאות נגני כינור. הממ, מה יקח יותר זמן? ונעזוב את זה לרגע שהיה להם מזל והם מצאו את הדף מהר, באותה מידה זה היה יכול לקחת להם שעות. 4. קל מאוד להגיד שהאחים הסינים טיפשים כי הם כל הזמן עוצרים לשאול. אבל בתכל'ס, זה מדינה שהם לא מכירים, אז איך הם ידעו איך להגיע? לא תמיד מפה הכי עוזרת, לפעמים הכי טוב זה באמת לעצור הרבה ולשאול. הכושיות מטומטמות. כמו פולניות טובות, מתלוננות כל הזמן שהסיני נוהג לאט ועוצר מלא וזה, אבל הן לא יציעו חס וחלילה להוביל במקומו ושהסינים יעקבו אחריהן... 5. בראפ כולם היו כ"כ גרועים!! בעיקר הכושיות. לא האמנתי שמישהו יכול להיות עד כדי כך גרוע בראפ. 6. העורכים לא יודעים לערוך מתח. באופן עקבי לאורך כל הסדרה הזאת. להראות כל הזמן צוות אחד לפני האחר בכאילו-מתח זה לא יוצר מתח. 7. זה בונה לניצחון של הבחורות. לדעתי גם היוצרים רוצים שהן יזכו, כדי שהם יוכלו להגיד שסוף סוף צוות של בנות זוכה. אם הן לא היו כ"כ פאקינ טיפשות אז גם הייתי רוצה שינצחו. אבל הן יותר מדי טיפשות. אז עכשיו מה? הכושיות מקום 4. קלי והבחור מקום 3. אני אהמר על קרב צמוד בסוף בין המפגרות למסוממים, וניצחון אני מאוד מקווה ששל המסוממים.

../images/Emo58.gif

באמת פרק מצוין. כמה שמחתי שסוף סוף האחים עפו! עכשיו נשארו ארבעה צוותים שאני באמת אשמח לראות כל אחד מהם זוכה, למרות שאם נהיה ריאלים, זה די ברור שמקום רביעי ילך לאלבמה, מקום שלישי לרוב וקים, מקום שני לבלונדיניות ואת המקום הראשון יקחו הדוגמנים. תגובות למה שכתבת: 1. לא זכור לי שהן תהו לגבי לונדון, אבל לגבי צ'רנוביל - כל הצוותים לא ידעו שהם צריכים להגיע לקייב. 2. אני דווקא אהבתי את הרעיון של הדירה. נכון, זה לא המקום הכי אטרקטיבי, אבל לכל מקום מוכר היה הרבה יותר קל להגיע מאשר לסתם דירה. 3. סביר להניח שגם אני לא הייתי הולך לראפ. יש אנשים שפשוט לא מוצלחים כל כך בלכתוב שיר בחרוזים. 4. קודם כל, בשלב מסוים הן כן נפרדו מהאחים. הרי ברור שזה לא יפריע להם לבקש הוראות כשאלבמה צמודות אליהם - הם תמיד ינצחו אותן בריצה. חוץ מזה, יכול להיות שזו רק העריכה, אבל כמות הפעמים שהם עצרו היא באמת מוגזמת. 6. זה קצת בלתי אפשרי לבנות מתח כשאלבמה הגיעו בצהריים והאחים הגיעו באמצע הלילה... 7. העריכה ממש לא בונה לניצחון של הבנות. היא בונה להן מקום שני קלאסי. את המקום הראשון יקחו הדוגמנים.

leedsutd

New member
TAR S10E10../images/Emo58.gif

סוף סוף אני מצליח לראות את הפרק קרוב לשידור. המסוממים סוף סוף מפגינים מרוץ כמו שצריך,נהג מונית שצריך לנסוע אחריו וכמעט בלי טעויות (אני מסכים שחיפוש התוים יכול היה להיות מלכודת לא קטנה), אני לא מסכים לגביי הבלונדיניות, הן לא טיפשות ומבצעות עד עכשיו מירוץ כמעט ללא טעויות כולל בתחום הפיזי והן יהיו בתמונה עד סוף המירוץ. האחים צ'ו עפו ולא ברור לי אם הם באמת האמינו בכל מה שהם אמרו או שהביטחון העצמי שלהם שואף לאפס. בנות אלבמה יעופו בפרק הבא והניחוש שלי שהמירוץ יסתיים באותו סדר כמו הפרק. המפיקים מקפידים מאוד שלא יפתחו פערים על מנת לשמור על מתח אבל לטעמי אחד הרגעים הגדולים בתולדות המירוץ היה כאשר צוות גוידו היה באלסקה כשרוב וברנן חצו את הקו בניו יורק (אבל זה רע לרייטינג). דורון

retard boi

New member
תגובה ל boran ../images/Emo58.gif

נתחיל עם זה שאתה צריך להבין שיש הבדל עצום בין בורות לטיפשות. נתחיל עם זה שהבחור אמר להן לנסוע ללונדון הוא אמר את זה במבטא די כבד (נשמע משהו כמו לאנדן) ומאחר והטיסות עשו עיקוף די גדול האופציה הזאת נראה להן מאוד לא סבירה וצ'רנוביל ... מה לעשות אמריקאים הם עם שלא מציין בידע כללי מפותח במיוחד זה ידוע... טיפשות מצד שני נראת לעיתים מאוד קרובות אצל הדוגמנים שבוחרים פק"ל כל פעם את המשימה היותר קשה, הולכים לאיבוד כל פעם שנתקלים בתנועה עירונית ועוזרים לרוב וקים בלי לקבל שום דבר בתמורה ... ולמה לעזעזל שהשחורות יובילו את האחים לשום מקום ... זה הרי ברור שהם ינצחו אותם בכל אתגר. השחורות הן צוות מאוד אפרטוניסטי... כשהן ראו שהאחים לא הובילו אותם לשום מקום הן פשוט ברחו ולכן הם גם סיימו קודם. ולמירוץ... אני ממש שמח שהאחים צאו עפו: הם היו צוות חלש וחסר בטחון וההתייפיפות שלהם היתה ממש מעצבנת עכשיו לפחות יש רק צוותים שיעשו הכל בשביל לנצח.

../images/Emo58.gif 1010

שוב, פרק מעולה לעונה יוצאת מן הכלל. יא, זיהיתי את כל המקומות שהם היו באוקראינה ודי התלהבתי מזה, אמרתי לעצמי כל הזמן "היי, הייתי פה!". אגב, צילמתי את פטר הגדול מנהר הדניפרו והתמונה יצאה פשוט מדהים. בכלל, הנופים באוקראינה מרהיבים ביותר. אגב, התגעגעתי גם למוסקביץ' ולזי'גולי. חבל שאצל רוב נהרס המוסקביץ'. מלכות היפות שליטה. כ"כ בא לי שהן יזכו, אבל די ברור שהעריכה מציגה אותן כמקום 2 טיפוסי. פעם ראשונה בתולדות המירוץ שיהיה זוג נשי בפיינל 3, עכשיו רק נשאר לראות מי תגענה לשם. אגב ירון - א. הבנות ידעו שלונדון בירת אנגליה. פשוט נראה להן תמוה (ובצדק) שבשביל להגיע מהודו לכווית, הן צריכות לנסוע דרך לונדון. גם אני הייתי חושב שזה מוזר ומנסה לאמת את המידע. (אם אני לא טועה, זה היה כווית והודו, אבל יש מצב שזה מדינות אחרות אבל כאלה שעדיין מאוד לא שגרתי לנסוע דרך לונדון). ב. כמו שמטר אמר - אף צוות לא ידע שצ'רנוביל נמצאת באוקראינה. ג. מצטרף לשאר הדברים שמטר אמר.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ככה, בקשר לבלונדות: אין לי בעיה עם זה שהן לא ידעו שזה באוקראינה. זה סבבה. גם זה שזה נראה להן תמוה שלונדון זה לא במסלול בכלל. השאלה המדויקת ממה שזכור לי היתה- באיזו מדינה זה לונדון? ואחת הבלונדות אמרה לשניה הפרק שצ'רנוביל זה איפה שהיתה פצצת האטום והשניה הסכימה איתה, שזה בכלל דפוק...

hirshfe

New member
אז הן התבלבלו

וחשובו שאסון צ'רנוביל היה פצצת אטום שהתפוצצה ולא כור אטומי אתה מגזים. 90% מאוכלסית העולם יודעת שקרה משהו עם אטום בצ'רנוביל - אבל לא מעבר

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1010

פרק נחמד. הצ'וז פשוט הגזימו וכמה שחיבבתי אותם בסך הכל כל העצירות האלה וההמתנה המיותרת לבאמה - ככה לא מנצחים מירוץ. למרות הכאילו עריכה של הבלונדות כמקום 2, אני עדיין חושב שהן ינצחו.

leedsutd

New member
../images/Emo58.gifעריכה ?

ראיתי מספר פעמים שיש ציון שהעריכה של הבלונדיניות היא של מקום 2. למה הכוונה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

קשה להצביע על זה במדויק. בדרך כלל הצמד שהולך לזכות מקבל עריכה שמוציאה אותו באור מאוד חיובי וברב החלק הראשון של המירוץ הם בקושי מקבלים חשיפה. הבלונדיניות קיבלו ספוטלייט כמעט לכל אורך העונה, ובהרבה מקרים מוצגות כאלו שלא באו לחפש חברים, לא סומכות על אף אחד ולא משתפות פעולה, מוכנות ל"דפוק" צוותים אחרים כדי להתקדם על חשבונם. אלו מוטיבים שהיו בעונות קודמות ואני עדיין חושב שלמרות זה הבלונדות כן תנצחנה. כל עוד זה תלוי ביכולות שלהן הן צריכות לנצח. אבל תמיד יכול להיות איזה יילד או תקלה שלא תלויה בהן למנוע את זה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

נרואד בלוק של הטנק היה אחד הטובים שיצא לי לראות . הבנאדם שחושב על האתגרים האלה גאון. הראפ היה ממש מצחיק, אהבתי שאלאבאמה ממש נכנסו לזה. לין
תהרגו אותי, אבל אני רואה את אלבאמה בגמר. כל עוד לא תהיה משימה ממש מטורפת פיזית, (סטייל "שחו קילומטר, קחו את הרמז ותשחו חזרה") הן יכולות לעשות את זה, ועם חוש ההתמצאות הלא משהו של המסוממים (שזה כינוי הרבה יותר טוב מ"הדוגמנים") זה מאד אפשרי שהן יגיעו. גו לין אנד קרלין.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1010

פרק מהנה ביותר. הקטע של אחד מהאחים יורד מהמגדל כשהוא נוגח בקיר - גדול. אח"כ קים אומרת שהיא "מאותגרת גאוגרפית" גם מוכיח על העדר שכל. האתגר עם הטנק הזכיר את הFF בעונה 3 באנגליה, מעניין ששלושת הנשים שעשו את זה יצאו יבשות ושני הבנים רטובים. האחים היו חייבים לעוף, למה אתם מחכים בנות כל הזמן, זה מרוץ. ולגבי ההמשך, אתם לא יודעים את הדרך, קחו מונית, שלמו לה כסף ותסעו אחריה, כמו שהאחרים עשו. הקטע עם בית הדירות, מזכיר את הקטע בסינגפור בעונה 3, רק ששם באמת הלכו לאיבוד. לגבי השלישיה - אני חושב שאלאבמה בשלישיה משתי סיבות הקשורות ל"בקרוב" שפורסם באתר - נאמר שם שיש שימוש בYIELD ואני חושב שזה או המסוממים נגד הבלונדיניות או להפך. וכן שזוג אחד מתעכב בגלל פנצ'ר וכולם עוברים אותו. יש לי הרגשה שזה אומר שאו המסוממים או הבלונדיניות מקום ארבע.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הדבקתי את הקצב. תכננתי לדלג על כמה פרקים כי לא היה לי כוח להשלים אבל בסוף ראיתי הכל, ואני דווקא לא מתחרט. עונה טובה. חבל רק שאין זוג אחד לשנוא. בתחילת העונה שנאתי את הדוגמסוממים ואת רוב וקימברלי, אבל שניהם אחלה זוגות. את הבלונדות אני כמובן אוהב וגם את אלבמה. עכשיו הגמר יהיה פחות מותח כי לא ממש משנה לי איזה זוג ינצח. אני בעד כולם.

hirshfe

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

עכשיו שבפיינל פור יש שני צוותים על טהרת הנשים (אלבמה והדוגמניות) אזיי... בטוח שיהיה צוות על טהרת הנשים בפיינל 3. אני יודע שלא היה צוות נשי שניצח אבל האם היו צוות נשי בפיינל 3? הכי רחוק שאני זוכר זה הבולאינג מומס (עונה 7?) שהגיעו לפיינל פור

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו 3 פרקים ברצף (הייתי צריכה כבר להשלים...) - וממש נהנתי. מהפרק הראשון בערך הייתי בעד מלכות היופי, ואני עדיין בעדן. הן צוות מצוין, ובעיקר צוות נשי מצוין - הגיע הזמן שנשים יזכו במירוץ! מעבר לכך, הפרק הספציפי האחרון היה קורע. הראש בקיר של צ'ו, מירוץ הטנקים של טיילר ודסטין (כולל הדפיקה מאחור) פשוט מעולה
מצוין!

למעלה