הלו אחים שלי!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif הלו אחים שלי!

חזרתי מים המלח!!!! היה משהו ב-נ-ז-ו-נ-ה נדיר שבנדירים! קניתי פול דברים וגם שרוכים חדשים! וואו שיגעון! חחחחחחח היה מה-זה סבבה... אז הנה חזרתי כדי לעצבן אותכם שוב!!! וווהההההההההההההההההההההה

מ מ מיתר

New member
ואני קניתי אתמול חמש מסטיקים.......

סתם ברוכה ה-ב-א-ה א-ח-ו-ת-י!!!!!!!!!! ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח-ח

מ מ מיתר

New member
חבר'ה ישבתי והגעתי למסקנה....

למה בנות לא עובדות כמוכרות גלידה?.. סתם סתם היה גרוע המסקנה האמיתית שלי זה שאני מופיע בכל שרשור אפשר בדף הארשון יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תנו לי ע'!! ע'! תנו לי ו' ו'!! תנו לי מ'!! מ'!! תנו לי ד'!! ד'!! תנו לי רווח!! רווח!! תנו לי ל'! ל'!! תנו לי י'!? י'?!?! ומה יצא?!?!?!?!?!? עומד לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחח

אמרתי שנסעתי לים המלח...חחחח לא נהריה! ברור שהיה מה לעשות! ים המלח שולט! הכי שולט הבוץ! אני מתה על הבוץ הזה!

omni96

New member
OMFG !!!

חחח בן זוכה להיום !!! כמרן מאמי מצטער זה לא אישי פשוט בן כזה חסר טאקט

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחח

מי ישמע! איזה אתיופית אני! אל תשתגע... ממש שחורה

B l a c k Ass

New member
עכשיו הקטע שהאתיופי מתערב

למה אתם צוחקים עלינו ? למה אתם מסתלבטים עלינו ? מה קורה פו להתחיל להרגיע עם דיבורים על אתיופים ( סתם בצחוק
)

VVEE MAN

New member
לא שאני גזען או משהו אבל שמע

פקטה פקטה פקטה פקטה פקטה פקטה פקטה נה נה נה יאוש... לם לם, בלה בלה בלה בלה תורה.... לם לם!!

מ מ מיתר

New member
אבולוציה?!?!?? מטאור ענקי?!?!??!?!?

סוף השעה מגיע?!?!?! לברוח?!?!?! כולם להתפשט?!?!?! לרוץ בעירום ולצעוק?!?! " אנחנו חבורה של אנשים שמקללים דתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

מ מ מיתר

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תצחקו גם מהדברים שלי?!?!

מ מ מיתר

New member
חבר'ה?!?!?!?

תראו זאתי האכסניה שאני הולך להיות בא בטיול אני לא רואה כל כך מקומות לג'קאסס.....

למעלה