הכי צפוי

עונה ../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: פרד. הם פשוט כל כך הרבה אנשים שמישהו היה חייב למות! הזוג הכי צפוי: הארי וג'יני. זה היה ברור מאז הספר הראשון
אוכל המוות הכי צפוי: המאלפויים הבוגד הכי צפוי: זנב תולע!! הספר הכי צפוי: אין כזה דבר. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הספר הראשון. כאילו, על מה היא תספר בששת הספרים האחרים? וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: הא?

צפוי שאני עונה? [..../images/Emo3.gif] ../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט? *מגלגלתעיניים* הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני. אוכל המוות הכי צפוי: לוציוס. הבוגד הכי צפוי: נראה לי פרסי.. הספר הכי צפוי: נראה לי שהשביעי, כי כבר הייתה לנו, המעריצים, את כל האינפורמציה כבר. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: בשני. וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: דובי?
[מה עשית כל החיים? שירתתי את משפחת מאלפוי. ולפני זה? כלום. ואחרי זה? ..כלום?] עכשיו אני אקרא מה כתבתם

טלוש318

New member
עונה ../images/Emo58.gif

עכשיו יש לי כמה שאלות של הכי צפוי בכל שבעת הספרים לבחירתכם: תהנו ותענו:)! המוות הכי צפוי: פרד
הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני כמובן אוכל המוות הכי צפוי: לוציוס הבוגד הכי צפוי: קריצ'ר הספר הכי צפוי: חחחחחחחחחחחחחחח מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הארי וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: וולדמורט

קצר ולעניין:../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט. הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני. אוכל המוות הכי צפוי: בלטריקס. הבוגד הכי צפוי: נרקיסה הספר הכי צפוי: אמממממ הראשון? מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: השני. וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: בלע, אין כזה. אולי הפרטים המדוייקים של מה שקרה בערב שלילי וג'יימס מתו.

matangalin

New member
ספוילר, או איך שלא עושים את הסמיילי

המוות הכי צפוי: המוות היחיד הצפוי בספר, הוא המוות של וולדמורט לצערי :/ חשבתי שאולי לא יהיה סוף טוב כמו בכל הספרים אבל רולינג טיפה אכזבה. הספר ענק, שלט תטעו, אבל לא יודע, סיימתי אותו בתסכול. הזוג הכי צפוי: נארי וג'יני, רון והרמיוני. ברור לא? אוכל המוות הכי צפוי: לא מבין מה אתם רוצים............................... הבוגד הכי צפוי: הגובלין המזוין הזה מה שמו. הספר הכי צפוי: השביעי מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: חחח כל מוות בשבעת הספרים...... זה היה קצת ברור שהוא לא ימות

עונההה../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי:וולדי הזוג הכי צפוי:הרמי ורון אוכל המוות הכי צפוי:לוציוס הבוגד הכי צפוי:אממממ אני חושבת שזנב תולע הספר הכי צפוי:האחרון מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי:אממממ לא יודעת חחח:] וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי:הא?

hennir

New member
אולי אני לא עונה כמו שצריך אבל... ../images/Emo58.gif

ברגע שטדי לופין נולד ורמוס ביקש מהארי שיהיה הסנדק שלו ידעתי שהוא וטונקס ימותו ואז כאילו הארי באמת יהיה לטדי כמו שסיריוס היה אליו. היה חבל לי עליהם... דווקא ממש אהבתי אותם... מי יודע? אולי עוד כמה שנים רולינג תיתקף עוד התקף יצירתיות ותכתוב את הספר הבא : "טדי לופין והסיפור שאינו נגמר"

זה אחד הקטעים העצובים בספר. ../images/Emo58.gif

היה ממש עצוב שלופין מת, כי... תחשבו על זה - הוא היה אחְרון הקונדסאים! זאת אומרת, ברגע שהוא מת זה נגמר. זהו. פשוט נגמר. ג'יימס מת ראשון לפני 17 שנים. אחריו הגיע מותו של סיריוס, בשנה החמישית של הארי בהוגוורטס. ואז גם פטיגרו מת. והכי מצער היה המוות של לופין לדעתי, כי ברגע אחד זה נגמר. הוא היה היחיד שאיכשהו קישר בין הארי לבין העבר של הוריו. וגם הקשר הקטן הזה ניתק. האמת? תיאור המוות של לופין, או יותר נכון - של הגופה - היה ממש שטחי. הארי ראה את הגופה שלו כבדרך אגב שוכבת לצד גופתו של פרד. הרגשתי שלא נעשה איתו הרבה צדק לקראת הסוף, וחבל :/ (אבל לפחות פיצו על כך כשקיבלנו אותו בחזרה בתור סוג של רוח) :)

עונה ../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני!!! אוכל המוות הכי צפוי: שלא ידענו עליו? כבר ידענו את כולם..טוב, נו, מאלפוי. הבוגד הכי צפוי: נגיד זנב תולע הספר הכי צפוי: אין! מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: בקרב האחרון.. וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: לא יודעת...

עונה ../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדי הזוג הכי צפוי: לופין וניפדורה אוכל המוות הכי צפוי: ? הבוגד הכי צפוי: סנייפ- באלבוס פרסיבל וולפריק בריאן דמבלדור (לפני שגילו את האמת) הספר הכי צפוי:השביעי מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי:כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי:וולדי

or19951

New member
עונה../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: דמבי לעצרי
הזוג הכי צפוי: הארי וג'יני אוכל המוות הכי צפוי: לוציוס כאילו דעעעעע הבוגד הכי צפוי: לפני הטוויסט בשביעי - סנייפ הספר הכי צפוי: השישי מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: ברביעי XP וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: המ... לילי

Stinki Winki

New member
עונה../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדי. הזוג הכי צפוי: רונמיוני, הארי וג'יני (הפקאצה
) אוכל המוות הכי צפוי: הכרטיסן ההוא של האוטונוס!D: סתם סתם, לוציוס. הבוגד הכי צפוי: כמה בוגדים כבר היו? זנב תולע הכי בולט, אבל הוא לא צפוי; אני אלך על סנייפ שבוגד בוולדי הספר הכי צפוי: אף אחד מהם לא לחלוטין צפוי. רק השישי היה לי צפוי כי קראתי ספוילר על דמבלדור לפני>< מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי:
כולם!!! וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: לא הבנתי את השאלה. אני אהמר ואגיד דאדלי. (קצת כבוד לדארסלים חבר'ה!)

עונה../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: [כל כך לא פרד!!!] של וולדמורט הזוג הכי צפוי: הרמיוני ורון אוכל המוות הכי צפוי: לאדעת 0ס הבוגד הכי צפוי: לאדעת הספר הכי צפוי: אין ספר צפוי מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הספר השישי, כשדמבי מת וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: וולדי כפרעליו [הכלבה הרגה לי את פרדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד >>: ]

למעלה