הכי צפוי

ledy18

New member
../images/Emo58.gifהכי צפוי

עכשיו יש לי כמה שאלות של הכי צפוי בכל שבעת הספרים לבחירתכם: תהנו ותענו:)! המוות הכי צפוי: הזוג הכי צפוי: אוכל המוות הכי צפוי: הבוגד הכי צפוי: הספר הכי צפוי: מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: עונה:... המוות הכי צפוי:מותו של פרד.למרות שבכיתי והכל זה היה מאוד צפוי.בכל הספרי רולינג טרחה להזכיר שפרד וג"ורג" היו יחדיו וזה היה די ברור שאחד מהם ימות. הזוג הכי צפוי:ג"יני והארי.מהספר השני ידעתי את זה.מאז שהיא התביישה ממנו והוא הציל אותה בעור שיניו מטום רידל. אוכל המוות הכי צפוי:רגולוס בלק.עם סיריוס הגיע ממשפחת קוסמים אפלה והוא טוב,אחד מהם יהיה רע ובמקרה זה הרע הוא אחיו של סירי. הבוגד הכי צפוי:זנב תולע.חסר האונים העכברושי הזה נראה בוגדני ורשע מין ההתחלה.אני שונאת את זנב תולע שמנע מסיריוס את חיו הטובים. הספר הכי צפוי:הספר הרביעי.לעשות ספר שלם על טורניר הקוסמים המשולש בלי שהארי יתקבל עליו וינצח בו?אוי וואי ואוי רולינג את הולכת אחורה. מקרה "אני ניצלתי ממות" של הארי הכי צפוי:בסוף הספר השביעי.ברור שרולינג לא תעשה שהארי ימות שלוש פרקים לפני הסוף.כבר כשבדקתי את רשימת הפרקים זה לא נראה לי הגיוני.הרי hp לא ימות לפני סוף הקרב האחרון ולפני שרולינג קוראת את זה,אני בורחת לקפריסין(המבין יבין.:)XD)

talbd22

New member
עונה../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

לפי שאני שוכחת, השאלון נראה מגניב, אבל אני חייבת להעיר שבחתימה שלך במשפט האחרון זה צריך להיות אם ולא עם. אני יודעת, אני קטנונית
הנה: המוות הכי צפוי: היה כזה בכלל?
בכלמקרה, היה ברור שאחד מהוויזלים ימות, אבל לא ידעתי איזה. הזוג הכי צפוי: רון/הרמיוני, כלכך. ^^ אוכל המוות הכי צפוי: אני לא בטוחה שהבנתי את זהO: מזתומרת? הבוגד הכי צפוי: קרייצ'ר, בספר החמישי. ידעתי שלא ייצא מזה שומדבר טוב.
הספר הכי צפוי: גם כזה לא היה, אני חושבת
רולינג מפתיעה כל פעם מחדש... מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הארי תמיד ניצל ממותD:....אה, הספר החמישי אולי... וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: וולדי^.^

talbd22

New member
../images/Emo58.gifעזר למי?../images/Emo3.gif

הוא אמר להארי שסיריוס לא נמצא, לא? הוא עזר להם רק בספר השביעי...

uw213

New member
../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט. באמת צריך להסביר למה? הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני. אוכל המוות הכי צפוי: מממ... לא יודע. הבוגד הכי צפוי: לאיזה צד? הספר הכי צפוי: כולם היו מפתיעים! אני חושב שהשביעי, היו בו טוויסטים והפתעות, אבל על רובם כולם חשבו מראש. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: יש יותר מידי XD וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי:

עונה../images/Emo58.gif

מוות הכי צפוי:סנייפ הזוג הכי צפוי:רון והרמיוני אוכל המוות הכי צפוי:? הבוגד הכי צפוי:סנייפ(בגד בוולדמורט) הספר הכי צפוי:אין מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי:כולם סיפור החיים הכי צפוי:לא הבנתי

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif נחמד^^

המוות הכי צפוי: וולדי, כי זאת הדרך הכי צפויה לסגור את הסידרה^^ וכמובן אחד מהוויזלים, כי כשמשפחות שלמות מתו בגלל וולדי, זה ברור שממתוך משפחה בת 9 נפשות מישו צריך למות.. הזוג הכי צפוי: הארי וג'יני. ויש לי הוכחה אפילו! לפני מליון שנה, כשהייתי בכיתה ב' ניראהלי, ורק ה4 ספרים הראשונים יצאו, פרסמו כתבה ב'ידיעות' על רולינג, שהיא אמרה שלהארי תהיה חברה בספר החמישי. אז המורה שלנו אמרה לנו לנחש מי תהיה החברה של הארי, ויותר מחצי כיתה אמרה שהרמיוני [מפגרים], ואני אמרתי שג'יני! צדקתי, אבל לא לגמרי, כי רק בספר שישי הם ניהיים זוג^^ אוכל המוות הכי צפוי: מאלפוי! מהספר השישי ידעתי את זה^^ הבוגד הכי צפוי: לאדעת הספר הכי צפוי: אממ אממ אממ הרביעי?
מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הרביעי, דא. וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: לא הבנתי ממש

black robe

New member
עונה../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט. הזוג הכי צפוי: הארי/ג'יני
אוכל המוות הכי צפוי: המ.... לא הבנתי
הבוגד הכי צפוי: סנייפ שבגד בוולדמורט
הספר הכי צפוי: אין חיה כזאת. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הומ... אני חושבת שברביעי... וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: שזה אומר.......? אם הבנתי אותך נכון, נראלי שאף אחד (כאילו מישנשאר בחיים שהיה הכי צפוי שיישאר בחיים?)

DearPrudence

New member
../images/Emo58.gifעונה../images/Emo41.gif

המוות הכי צפוי: וולדמורט הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני
אוכל המוות הכי צפוי: לוציוס מאלפוי הבוגד הכי צפוי: זנב תולע הספר הכי צפוי: אין ממש כזה.. הראשון? מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: הא? וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: האריP:. סתם. אין ממש כזה.

מה יא

New member
אההה... טוב נו ^^../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: ניראה לי שרמוס... תמיד ידעתי שהוא יצטרף לאחיו הקונדסאים :] ובתכלס ידעתי כמעט על כל מי שמת, כי אני קוראת ספויילרים. לפחות על החשובים מבינהם ^^ הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני, ברור D: אבל לא היה צפוי שזה יקח כל כך הרבה זמן. אוכל המוות הכי צפוי: מזתומרת? לאדעת S: הבוגד הכי צפוי: אה, סנייפ? וקצת דארקו למרות שהוא לא לגמרי בגד. גם קווירל היה די צפוי כשחושבים על זה. אבל זה קרה כל כך מזמן! D: הספר הכי צפוי: אין דבר כזה. אף ספר לא היה צפוי. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: בתכלס כולם היו צפויים. תמיד יכולנו לדעת שהארי לא ימות, אחרת איך יקראו לשביעי?
אם הארי פוטר היה מת, זה היה בקרב האחרון - הקרב שכולם חיכו לו, הקרב המכריע.. בלהלבהל, בואו נגיד שהארי אף פעם לא הדאיג אותי יותר מדי. וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: אה, לא יודעת... לא מצליחה לחשוב על אחד ^^

וולפהרט

New member
עונה../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: נגיני, נו טוב, גם וולדמורט כמובן הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני, די קיצ'י עד כדי לעצבן, כנל לגבי הארי וג'יני אוכל המוות הכי צפוי: לוציוס, בלטריקס, כולם צפויים חוץ מסנייפ:) הבוגד הכי צפוי: כנראה פטיגרו, למרות שלג'ימייס, סיריוס ולופין הוא לא היה צפוי הספר הכי צפוי: החמישי. בכל הספרים יש הפתעה בסוף, שמגלים שמי שחשדת בו נקי מכל חשד וכו, ומה מגלים בסוף ה-5? שהארי נולד כדי להביס את וולדמורט?! בוקר טוב! מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: ממ... לא יודעת. לא כולם? הרי ברור שהוא לא מת, לספר קוראים הרי "הארי פוטר" ומראש ידענו שיהיו שבעה וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: אני עדיין חושבת על זה... אם אמצא כזה, אכתוב

../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: נו, וולדי, מה ציפיתם? הזוג הכי צפוי: רון\הרמיוני. אוכל המוות הכי צפוי: לא בטוחה. הבוגד הכי צפוי: שיהיה זנב תולע. הספר הכי צפוי: לא בטוחה שיש כזה, אבל אולי באמת הרביעי. הרי ברור שלא יקרה להארי כלום ושהוא יגיע לסיום הטורניר. מצד שני, היה מאוד קשה לחזות את הפרקים בבית הקברות.. מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: בספר החמישי אולי.. וכמובן, סיפור החיים הכי צפוי: לא יודעת. לא סנייפ, זה בטוח.

uw213

New member
הרביעי צפוי?../images/Emo2.gif

מה עם כל הקטע שמודי היה באמת ברטי קראוץ' גוניור, שתכנן את כל מה שקורה בספר? זה היה פשוט טוויסט ע-נ-ק!

צודק, שכחתי אותו../images/Emo163.gif

וזה באמת טוויסט ענק שגם אני נורא אהבתי.. טוב, אני אשנה את התשובה שלי לאף אחד מהם.

light angel

New member
../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: וולדי
הזוג הכי צפוי: ג'יני והארי. אפילו רון והרמיוני צפויים ודביקים פחות... אוכל המוות הכי צפוי: משפחת מאלפוי הבוגד הכי צפוי: מנדנגוס הספר הכי צפוי: אף אחד...
מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: כשמאלפוי, קראב וגויל ניסו לתפוס אותו בחדר הנחיצות. נו באמת... וולדי רודף אותו אישית, ומי שיהרוג אותו יהיה קראב?
וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: הממממ... של וולדי, אני חושבת. אחרת הוא לא היה נעשה כזה רע.

BrokenDream103

New member
../images/Emo58.gif עונה.

המוות הכי צפוי: אממ.. נראה לי דמבלדור
. עוד מהספר הראשון היו כל מיני "שמועות" שהוא ימות, ואיכשהו זה היה לי ברור שמתישהו במהלך הסדרה הוא ימות. הזוג הכי צפוי: לא נראה לי שהיה כזה.. אולי דמבלדור וגרינדלווד?
סתם... אוכל המוות הכי צפוי: המאלפויים הבוגד הכי צפוי: לא זכור לי אף בוגד צפוי... הספר הכי צפוי: כנ"ל... לא זכור לי אף ספר צפוי... מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: ברצינות - בכל מקרי ה"אני ניצל ממוות" בסדרה לא הייתי במתח. כל הסכנות לא בדיוק מתחו אותי, גם בספר השביעי (עד לקראת הסוף) כי על מה בדיוק רולינג תכתוב אם הוא ימות באמצע הספר? לדוגמא, ממש השתעממתי בקטע שהארי צולל לבריכה והשרשרת חונקת אותו. כן הוא ממש הולך למות עכשיו.... וכמובן, סיפור החיים הכי צפוי: רגולוס בלק. כשסיימתי לקרוא את הספר ה6 נכנסתי לפורום וקראתי את כל התיאוריות על רגולוס בלק, ובאמת עלו על מה שבאמת קרה.

רק אני חושבת ש... ../images/Emo58.gif

הספר השביעי יצא ממש צפוי? כל תאוריה שאי פעם קראתי עליו התבררה כנכונה. בכל אופן: המוות הכי צפוי:אני חושבת שדמבלדור. לא הצורה שבה הוא מת אלא עצם המוות שלו וזה שהארי יוצא לדרך לבד. הזוג הכי צפוי: רון/הרמיוני והארי/ג'יני כמובן. הבוגד הכי צפוי: סנייפ בוגד בוולדי. הספר הכי צפוי: השביעי מקרה ה"אני ניצל ממוות" של הארי הכי צפוי: אחוזת מאלפוי. היה כ"כ ברור שהוא ייצא משם איכשהו. סיפור החיים הכי צפוי: סנייפ, אבל רק כי אני מכורה לקריאת תאוריות.

יפפדפפדם ../images/Emo58.gif

המוות הכי צפוי: סיריוס נראלי או דמבי הזוג הכי צפוי: רון והרמיוני כמובן :p והארי וג'יני אוכל המוות הכי צפוי: מאלפוי הבוגד הכי צפוי: הספר הכי צפוי: הראשון! נראה לי! מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: חחח באחרון... כשהארי הקריב את עצמו.. [אבל אהבתי את הקטגוריה! היא מקורית!] וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: לוידעת

למעלה