../images/Emo58.gifהכי צפוי
עכשיו יש לי כמה שאלות של הכי צפוי בכל שבעת הספרים לבחירתכם: תהנו ותענו
! המוות הכי צפוי: הזוג הכי צפוי: אוכל המוות הכי צפוי: הבוגד הכי צפוי: הספר הכי צפוי: מקרה ה"אני ניצל ממות" של הארי הכי צפוי: וכמובן,סיפור החיים הכי צפוי: עונה:... המוות הכי צפוי:מותו של פרד.למרות שבכיתי והכל זה היה מאוד צפוי.בכל הספרי רולינג טרחה להזכיר שפרד וג"ורג" היו יחדיו וזה היה די ברור שאחד מהם ימות. הזוג הכי צפוי:ג"יני והארי.מהספר השני ידעתי את זה.מאז שהיא התביישה ממנו והוא הציל אותה בעור שיניו מטום רידל. אוכל המוות הכי צפוי:רגולוס בלק.עם סיריוס הגיע ממשפחת קוסמים אפלה והוא טוב,אחד מהם יהיה רע ובמקרה זה הרע הוא אחיו של סירי. הבוגד הכי צפוי:זנב תולע.חסר האונים העכברושי הזה נראה בוגדני ורשע מין ההתחלה.אני שונאת את זנב תולע שמנע מסיריוס את חיו הטובים. הספר הכי צפוי:הספר הרביעי.לעשות ספר שלם על טורניר הקוסמים המשולש בלי שהארי יתקבל עליו וינצח בו?אוי וואי ואוי רולינג את הולכת אחורה. מקרה "אני ניצלתי ממות" של הארי הכי צפוי:בסוף הספר השביעי.ברור שרולינג לא תעשה שהארי ימות שלוש פרקים לפני הסוף.כבר כשבדקתי את רשימת הפרקים זה לא נראה לי הגיוני.הרי hp לא ימות לפני סוף הקרב האחרון ולפני שרולינג קוראת את זה,אני בורחת לקפריסין(המבין יבין.
XD)
עכשיו יש לי כמה שאלות של הכי צפוי בכל שבעת הספרים לבחירתכם: תהנו ותענו