הכח של אנג'לה

pazit28

New member
../images/Emo58.gif הכח של אנג'לה

היי, אני כל הזמן קוראת אבל לא ממש משתתפת. אבל נראה לי שעליתי על משהו...הכח של אנג'לה שמתי לב שהיא דיברה עם היידי ואמרה לה לשמור את "הפרעות" של נייתן בסוד היא נגעה בה והסתכלה עליה מוזר, אני חושבת שהכח שלה זהה לזה של עדן (שכנוע). יש מצב שאני צודקת?

nk29

New member
../images/Emo58.gif אמרתי את זה בתחילת העונה

שהכוח של אנג'לה זה שכנוע- הכוח שהיה לעדן. שכנוע או שמירת זכרונות כמו שהיה בפרק 7 או ששילוב של שניהם- כשהכוח מתעצם. אבל אני חושב שהיא נגעה בהיידי (בת ההרים...) רק כדי לנחם אותה. מקווה שעזרתי

Slow Cheetah

New member
האמת../images/Emo58.gif

שאיך שהיא נגעה בהיידי נראה כאילו יש לזה קשה לכוח, אבל לא בטוח

../images/Emo58.gif יש לי השערה:

לדעתי הכוח של אנג'לה בכלל לא קשור לעובדה שפיטר נזכר בה. למי שראה את פרק 8, שימו לב שאדם מדבר עם פיטר על ניית'ן ואז קורה לפיטר אותו הדבר רק שהוא נזכר בניית'ן, ולא נראה לי שזה לא קשור לאדם ובטח שלא לאנג'לה.

callmenoah

New member
לא בטוח שלאנג'לה יש כח..

בהתחלה חשבתי שפיטר הצליח להיזכר באמא שלו בזכות הכח שכביכול יש לה (משהו עם זכרון...). אבל שאלתי את עצמי.. אם היא מעבירה אליו זכרונות, אזי הזכרונות צריכים להיות שלה ולא שלו. אני אסביר, כשהוא רואה את הזכרונות, הוא רואה תמונות של אמא שלו, משמע אלו הזכרונות שלו רואה את אמא שלו בעבר.. אם אלו היו זכרונות שלה, הוא לא היה רואה אותה, כי אדם רואה את הסביבה שלו, מן הסתם ולא את עצמו. בכל מקרה, קיבלנו תשובה ברורה, בתחילת פרק 8 , כשאדם אומר לו במפורש!! "אני יודע איך נחזיר לך את הזכרון... ריפוי..." . ואמר לו שלשניהם יש כח ריפוי, ופיטר יכול לרפא את המחשבה שלו ולהיזכר. הוא רק צריך להתרכז. כרגע, נראה שפיטר יכול להיזכר רק בדברים נקודתיים בעזרת זרזים כדוגמת תמונה, שם וכו'.. מעניין אם הוא יוכל פשוט לרפא באופן גורף את המחשבה-זכרון שלו, ובכך להחזיר את הגלגל אחורה לפני שההאיטי השכיח ממנו את הזכרון... לגבי המקרה השני שבו אנג'לה לכאורה הפעילה כח... באמת היה משהו מוזר כשהיא דיברה עם היידי.. אבל זה לא ברור מספיק.. כי אם היה לה באמת כח שכנוע (אפילו אם הוא לא ברמה של עדן...) מוזר שהיא לא השתמשה בו בהמון מקרים שכח שכנוע ממש לא היה מזיק...

אני חושב שכולם יכולים להסכים על כך..ש..

לא'נגלה יש משהו במח.. אולי זה היה צירוף מקרים כל הקטע של המגע בהיידי ואולי לא אבל הפרק הזה חשף לראשונה שהיא יכולה לשכנע אנשים לעשות דברים.. וכמאט ניסה לקרוא אותה היא עלתה עליו.. זאת אומרת שהיא יודעת מתי מישהו חודר לה לראש.. בקיצר היא תשאר תעלומה אבל אכן כמו שריאנו בתחלה העונה הראשונה יש לה משהו עם זכרונות של אנשים ואכן הגיוני שהיא זאת שגרמה לפיטר להזכר לא מעצמה אבל הכח שלה שהפעלתו של פיטר

ברודי

New member
../images/Emo58.gif אני בספק...

כמובן שאני לא יודעת בוודאות אבל לדעתי פיטר נזכר כי.. הלו? אמא שלו. ז"א רואים שהוא התאמץ כשהוא פגש את אמא שלו, אז זה הגיוני שהוא נזכר מעצמו באמא שלו ברגע שהוא ראה אותה בלי להבין שזה בגלל שיש לו יכולת לרפא את הזיכרון שלו. ורק אח"כ אדם מסביר לו שיש למוח שלו יכולות ריפוי ופיטר מבין שאם הוא יתאמץ עוד יותר הוא יצליח להשיב לו את כל הזיכרון אבל טכנית היתה לו את היכולת הזאת גם לפני שהוא הבין אותה. וכל העניין עם מאט שהיא ידעה שהוא מקשיב לה למחשבות, מאחר ואנג'לה מכירה את אבא של מאט ככל הנראה היא יודעת למה הוא מסוגל והיא מבינה שגם הבן שלו מסוגל לזה. כמו שלינדרמן ידע על מייקה סביר להניח שהקבוצה הזאת שאנג'לה חלק ממנה עקבו אחרי כולם וידעו למה הם מסוגלים. היא פשוט שיערה שהוא מצוטט לה למוח וחשבה ממש חזק שייצא משמה. אני חושבת שהכותבים מכינים לה כוח ממש מרגש שעוד לא ראינו.. עכשיו כשאני חושבת על זה חייב להיות לה כוח אחרת היא לא היתה חלק מהקבוצה ההיא...

nk29

New member
לדעתי- כמו שלינדרמן חשף את הכוח שלו

בסוף העונה הראשונה- גם אנג'לה תחשוף את הכוח שלה רק בסוף, הזקנים הם אלו שיותר נזהרים בכוחות שלהם, בפרופיל נמוך, ולכן לדעתי אם היא תחשוף את הכוח שלה זה יהיה בסוף העונה ורק במקרה וממש אבל ממש יהיה צורך בכוח שלה. נ.ב זה לא מש"ש - זו תאוריה אישית שלי... אז תרגישו חופשי להגיב/ לקטול....

ברודי

New member
../images/Emo58.gif

לפי דעתי הכוח של אנג'לה הוא לא שכנוע כי כל כך הרבה פעמים היא התווכחה עם ניית'ן ופיטר שהכי הגיוני היה אם היא פשוט היתה משכנעת אותם לעשות כרצונה, מה שהיא מעולם לא עשתה. מה שגם אם עדן שהיתה חדשה יחסית עם הכוחות שלה לא הזדקקה למגע כדי להפעיל את הכוח שלה, בטח שאנג'לה שכבר שנים מודעת לעניין הכוחות, לא צריכה לגעת בבנאדם כדי לשכנע אותו. לפי דעתי הם עשו לזה קלוז אפ כי כאילו מצד אחד היא דיברה אליה יפה וביקשה ממנה ומצד שני אחזה בה בחוזקה כאילו היא מבקשת ממנה לשמור את זה בסוד בצורה יפה אבל אם היא רק תעז לגלות לכולם מה שניית'ן אמר.. אז היד הלוחצת תלחץ חזק יותר ויותר. בקיצור היא איימה עליה במרומז. זה לדעתי פשר הלחיצה. בנוגע לכוח שיש או אין לה, אין לי מושג, אבל אני חושבת שיש לה ושלא מראים לנו אותו עדיין כדי לא לשרוף להם את כל הקווי עלילה האפשריים. אני מאמינה שברגע שיגמרו להם הרעיונות להתפתלויות בעלילה ימציאו לה כבר איזה כוח נחמד.

necky

New member
../images/Emo58.gifבקשר לאחד הכוחות של פיטר

מה דעתכם עכשיו אחרי שפיטר פגש את ההאיטי האם גם הוא יכול לבטל כוחות של אחרים שהוא לידם וגם הוא יכול למחוק זכרונות?

|ספויילר| לא נראה לי

הכוח של פיטר הוא לשאוב כוחות. הכוח של ההאיטי הוא לבטל כוחות. ככה שנוצר פה פרדוקס קטן...למרות שכפי שראינו...ההאיטי שולט במי הוא חוסם את הכוחות כי אל השתמשה בחשמל חופשי.....אז רק אם הוא לא חוסם את פיטר פיטר יכול לקלוט אותו

למעלה