הישרדות 710

p i s l a n d s

New member
פשנבלי לייט, מעודכן ל709 *ספוילר*!

עידכנתי את האתר קצת מאוחר השבוע, כי היה לי ספ"ש לחוץ קצת. העדכון הוא לפרק 9, שזה מה שקראתם לו פה 710. אני עדיין מתעקש שהיו שני פרקי 7, ונראה אותכם משנים את דעתי. הסיכום קצת שונה השבוע, כי אני משתעמם לכתוב סיכומים רגילים. מקווה שתהנו. אני לא יודע למה, אבל הסימן של ה"ספוילר" לא עלה, אז הוספתי ידנית. בעל תושיה שכמותי.

jt7785

New member
מדהים

הסיכום הטוב ביותר שעשית, נורא אהבתי את השירים! וההשפעות מכוכב נולד כמובן חחח

De fire

New member
נפלא../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

שרתי בלב דומע את שיר הפרידה מרופרט..

HELP ME

אני יודע שהחוקים האינטרגלים של הפורום אינם מאפשרים שיחה שכזאת אולם, זה ברור שכולכם מורידים פרקים מהאינטרנט, [אל תגידו לי שלכולכם יש דוד באמריקה שמקליט לכם, וזה גם לא יכול להיות כי אתם רואים את התוכנית אחרי שידורה, וגם דואר אקספרס אינו מגיעה לאחר יום!!! שאלתי היא כך, אני גם צופה בהישרדות 7 [כן גם אני עבריין] רציתי לעת איך אתם מורידים את הפרק ה10, כי אני מוצא רק את ה9 הראשונים. ובואו נדלג על כל הקטע המיותר של השיחה הזאת אסורה, שלך הודעות בפרטי, נראה לי עברנו את זה.

jt7785

New member
כי פשוט אין פרק 10

פרק 10 = פרק 9 לפחות מבחינת סי בי אס. לפרק 7 היו שני חלקים ואילו כאן בפורום הוחלט להתעלם מזה מאיזו שהיא סיבה. הקיצר זה אותו פרק.

Boran

New member
לא "עברנו את זה"

חוק זה חוק כלל זה כלל ועכשיו אין לי רעיון לחרוז שלישי. בכל מקרה, לא "נדלג על הקטע המיותר של שלח הודעות בפרטי", פשוט תשלח הודעות בפרטי.

אההההה

אז למה לא אמרתם קודם, רציתי להיות מעורב בהודעה, ואז ראיתי שישרור פרק 10, הא? אבל חפיף נכון קריסטה מגניבה! [אני מחכה לעונה 8 סו חוזרת ובגדול]

Boran

New member
שמע

בכל הודעה שיש בה משהו על הישרדות 7, אתה חייב לשים את סימן ה-
בכותרת, ולא לכתוב שום דבר בכותרת חוץ ממספר הפרק והסימן.

למעלה