הישרדות 710

De fire

New member
האמת, אם כבר יש השרדות שבה ../images/Emo58.gif

יש לרופרט סיכוי לזכות ו"להגשים את החלום שלו" כמו שהוא אמר על סף דמעות, זה האול-סטאר. שם לכולם יש סטטוס מסויים של כוכבות, והאמת, רוב האנשים שם לא ראו לדעתי את כל הפרקים של השרדות 7 שהיו עד שהם נסעו, ובגלל זה רופרט יהווה שם פחות איום ברור שלא כמו בהשרדות 7, בה היה ברור שאם הוא מגיע לפיינל 2, זו תהיה פשוט קריעת *חת בלא תנאים של המתחרה השני

גלׁ

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 710

וואי וואי איזה אושר סוף סוף לא צריך לסבול יותר את רופרט! משימות יפות - בעונה הזאת משקיעים במיוחד בתפאורה של המשימות לפי דעתי מה שיקרה פרק הבא זה שסנדרה תחזור עצבנית ותעשה משהו מלוכלך כמו לזרוק אוכל לאנשהו 0את הדגים חזרה לים?) או משהו כזה...

pertal

New member
האמת לא ראיתי אף פרק אבל הבנתי

שרופרט אולי הוא השורד הכי חזק שהיה בהשרדות אי פעם. מה?? העיפו אותו?????

axnholic

New member
../images/Emo58.gif וספוילר מעליי 710

אני לא מאמין שהם בגדו בו. טוב זה היה די צפוי אבל לפי מה שהראו פרק קודם חשבתי שליליאן תתחרט אבל בסך הכל היא בכתה כי היא לא נתנה לרופרט את הפרס כדי שיתפוס דגים, טימטום. טוב אני חייב להגיד שהנפילות של רופרט במשימה היו מצחיקות וכרגיל מישהו אחד היה ערום... החסינות הייתה מפוברקת הרי סנדרה לא הייתה קילר! ההפקה פישלה בגדול בקשר למה שיהיה ביום רביעי נראה לי שג'ון יעזוב כי מישהו ממשפחתו אולי מת? או שהוא חולה במחלה קשה כלשהי. טוב אני חושב שאני יחיה בלעדיו אבל איך כל זה מתקשר לסנדרה... אין לי שמץ

גלׁ

New member
../images/Emo58.gif

לא היתה שום בעיה בחסינות.. אבל שמתם לב ג'ף קרא פתק אחד יותר מדי? שניים לדארה אחד לג'ון ארבע לרופרט
זה הכרעה, לא צריך להוציא את הקול האחרון

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

הייתה בעיה. אני זוכר שסנדרה פגעה בברטון ואז ג'ף אמר שהיא לא קילר לכן ברטון לא יעוף. הקטע עם עוד קול לא נורא בכל מקרה זה היה רופרט אבל מה שבאמת מוזר זה שמישהי (סנדרה/קריסטה) בגדה ברופרט והצביעה לג'ון, האם יש פה עוד ברית או שהיא סתם טיפשה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 710

אללללללה איזה פרק. הנאום פתיחה של רופרט גרם לי להאמין כל הפרק שאכן זה הפרק בו רופרט אומר שלום לבלבואה וחוזר לפנמה סיטי יחד עם ריינו. (אני הייתי צריך לחזור לפנמה סיטי לגל וג'ס, יחי ההבדל הקטן - המבין יבין). פרק מעולה, בנוי בצורה מושלמת. המשימות אכן מושקעות ובעלי קו מנחה שהופך אותם למרגשות. ברטון פשוט היה תותח במשימת החסינות - כל חץ מלמיליאן. הפרצוף של סנדרה במועצה = priceless, אי אפשר לצפות ליותר. עוד לא הבנתי למה היא הצביעה לג'ון שכנראה ממש ממש עצבן אותה. ציטוט של ג'ון מההצבעה : "To be the man, you got to beat the man" משפט שאכן התאים לסיטואציה. רופרט היה מכשול שהיה צריך להסיר. גם סנדרה וקריסטה חשבו על זה פרק קודם שהעלו את רעיון ברית הבנות שמעולם לא יצאה לפועל - ג'וני "משחק הוגן" וברטון הקדימו אותם. כרגע הדרך כביכול סלולה בפני ג'ון ברטון וליל לפיינל 3 כאשר טיחואנה ודארה רק עוזרות להם להגיע לשם. אבל כמו בהישרדות ...הכל יכול להשתנות...

14מתן

New member
זה בגלל ../images/Emo58.gif 710

זה היה בגלל שהיא הפכה לקילר ואז היא פגעה ברופרט אז ברטון פגע בה והקילר שלה ירד...

axnholic

New member
אהה../images/Emo58.gif

חשבתי שקילר זה לתמיד, ואחרי שפוגעים זה רק מסמל חיים...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל התחרות חסינות היתה אחלה. אני גם רוצה לציין שברית רופרט סנדרה קריסטה היתה החביבה עליי. רציתי שסנדרה ורופ יהיו הפיינל 2. עכשיו אני בעד סנדרה לניצחון. שתי תהיות עיקריות: 1) האם סנדרה גאונית, או מטומטמת? שימו לב: קודם כל היא מורידה את רופרט. זה נראה כמו טעות. היא מתנהגת כאילו זה היה טעות. אוקי. הלאה- בבית הדין, היא מצביעה ג'ון בניגוד לשאר הברית, שסיכמו להצביע לדארה. עכשיו- אם ליל לא היתה בוגדת מסריחה, והיתה מצביעה עם הברית לדארה- אז במקום 4:4 ותיקו, היה 4 רופרט, 3 דארה, 1 ג'ון של סנדרה, ובמקום תיקו רופרט עף. האם סנדרה עד כדי כך טיפשה שהיא לא שמה לב לזה? או אולי סנדרה היא גאונית- שמשחקת בשני הצדדים ולא הראו לנו את זה, שהצביעה לג'ון בכוונה בשביל להפיל את רופרט- אבל בלי שאף אחד שלא צריך לדעת מזה לא ידע מזה, הפילה את רופ מהחסינות, וגם בהצגה של "לא ידעתי, בלי כוונה". האם סנדרה שחקנית גאונית או טיפשה? 2) אם רופרט היה צריך לעוף, עכשיו זה היה הזמן המושלם לכך. בואו נדרג את כמה שאנחנו קשורים לשורדים מ-1 עד 10 (10 הכי טוב) מתחילת העונה: בפרקים הראשונים- רופרט 10, כל השאר- 5. בערך מפרק 5 התחילו לצוץ אנשים מעניינים אחרים, חלק התחילו לרדת מה-5 (ג'ון) וחלק עלו מה-5 (אנדרו). רופרט נשאר 10. אחרי האיחוד, רופרט ירד לבערך 8-9, ואחרים עלו לרמות שמשתוות אליו, כמו סנדרה, וגם אנדרו וריינו. עכשיו, רופרט הוא כבר לא האיש, הישרדות 7 היא כבר לא "דה רופרט שואו", אלא הישרדות 7, עם 10 שורדים שונים, כל אחד מהם חשוב, ורופרט כבר לא רמה אחת מעל כולם. לדעתי תהליך הוצאת רופרט מהישרדות 7 היה תהליך ארוך, הדרגתי וחכם. אם רופרט היה עף בפרק 4 נגיד, זה היה שוק לצופים, והישרדות 7 היתה הופכת להיות הרבה, הרבה פחות טובה ומעניינת. אבל אחרי תהליך השוואת ערכו של רופרט עם שאר השורדים, שהיה תהליך ארוך, בהדרגה הפחיתו מערכו של רופרט, עד שהיה הזמן המושלם להשאיר אותו שורד מעולה ואהוב, וגם להעיף אותו. הזמן הזה היה עכשיו.

De fire

New member
קודם כל ../images/Emo58.gif

אחרי שקראתי את ההודעות פה- זה נכון. אני לא מבין איך רופרט לא מחה נגד זה בחסינות. כשסנדרה פגעה בו היא לא היתה קילר. בעקרון הייתי מוכן נפשית לעזיבה של רופרט ותחילת הפרק אכן הוכיחה שזה מה שיקרה. מה שחבל לי יותר מזה שרופרט עוזב (וזה מאוד חבל לי) זה שג'ון נשאר, ובנתיים אין סימן באופק שהוא הולך לעוף.. I hate him so much!!!

Boran

New member
אני מודיע מראש ../images/Emo58.gif

אם הפיינל 3 הם בורטון, ליל וג'ון, אני פורש מניהול הפורום על מנת לטוס לארה"ב, לרצוח את בורנט ולרצות את שנות המאסר שלי. אם אחד מהאאוטקאסטים זוכים, זה הדבר הכי לא הוגן בתולדות הישרדות. אם מישל היתה זוכה אז מילא
אבל ליל?! רביי מוזס, היא מדריכת צופים ולא יודעת לדוג? מה היא, מן סוג של תפלצת, הכלאת ביניים בין קומקום וארטישוק? ג'וני פורפליי צריך למות. סליחה- לעוף. אני מקווה שבפרק הבא הוא מגלה שיש לו איידס והוא ימות לנגד עינינו על האי. אולי אז יחליטו להחזיר במקומו את מישל. ראסמי, הטוויסט הכי טוב שיכול להיות, זה שבפרק הבא או עוד שני פרקים יחזירו את שבט אאוטקאסט, גדול יותר, וישחק נגד בלבולאה.

axnholic

New member
אבל אז../images/Emo58.gif

יסתור את כל הדעה שלך על זה שזה לא פייר שהחזירו את ברטון וליל. טוב ליל באמת עלובה אבל היא אפשר לשנוא אותה... בקשר לג'ון אמן!

De fire

New member
חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

קומקום וארטישוק.. אהבתי ואגב, למרות שחיבבתי בזמנו את ליל לדעתי היא באמת צריכה לעוף. כל מה שהאי עושה זה להתבכיין. בוגדת ברופרט ואח"כ למצלמה אומרת ש"היא מרגישה רע עם זה" וכל הבלה בלה הז. היא מנסה להצטייר מלאכית. שה תמים. אבל האמת היא שהיא תעשה הכל לטובתה שלה. (לא מאשים אותה, אבל שונא את זה שהיא מנסה להראות שהיא לא). בכלל, איזו מן מדריכת צופים זו? אני מתאר לעצמי באמצע אש לילה, מגיע יתוש, היא מתחילה לצרוח ולבכות ונוטשת את החניכות שלה.. היא לא יכולה לעשות כלום! אפילו לקשור קשר כמו שצריך (שזה פחות או יותר הדבר היחיד שעושים בצופים בארה"ב כמו שזה נראה..) היא לא יכולה. ןבהזדמנות זו, ברצוני לצאת בפניה נרגשת- שוב בטוררנט חתכו את הקטעים מהפרק הבא. מישהו אולי מתנדב לספר לי מה היה שם?..

Boran

New member
../images/Emo58.gif (עתידי, אבל מהפרומו)

זה ספוילר לפרק הבא, אבל מתוך הפרומו שהיה בסוף הפרק. קורה משהו נורא לג'ון (אני רציני איתך) והוא בוכה וזה. הימור שלי- מישהו בבית נפגע איכשהו. אני מקווה לסרטן מתקדם אצל ג'ון, שיגרום למוות מיידי והחזרת מישל לאלתר עם פיצוי. קריסטה עושה משהו שגורם לאחרים להאשים אותה בכך שהיא מחבלת במחנה. ומשהו מרגש יקרה. אם אתה רוצה, באתר של סי.בי.אס כתוב מה שהיה בפרומו.

De fire

New member
תודה. ../images/Emo58.gif

אגב, לא מן הנמנע שחצי ממה שאתה (והרבה אחרים
) מקווה לו יתגשם כי הם אכן צריכים להפטר מעוד מישהו.. לפי הספירה שלי הם באקסטרה שחקן לשלב הזה של המשחק- תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה