הישרדות 708

גלׁ

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 708

פרק חביב תחרויות נחמדות (מהתחרויות שזה בסדר שממחזרים) כל שניה בפרק שלא הייתה תחרות היתה תככים וכאלה. זה כבר מתחיל לעלות על העצבים. חבל שריינו עף (ועוד אחרי שאנדרו עף - עצוב) אני דווקא די מחבב את ליל, יש משהו בפרצוף המתבכיין שהיא עושה תמיד שהוא דווקא די אהוב. אני מקווה שהזוכה תהיה טיוואנה (הייתי מאחל למישהו אחר ממורגן אבל אני שונא את דארה) נמאס לי מדרייק המעצבנים, אני לא מאמין ששוב נתנו לרופרט לזכות, בעיקר אחרי תחרות כזאת. נ.ב. ראיתי את הפרק במקרן על הקיר.. תקנאו
זה היה כל כך שווה..

axnholic

New member
708../images/Emo58.gif

מסכים עם גל בהכל התחרויות היו נחמדות, האוכל נראה טעים. התירוץ של ברטון וליל היה דפוק ועוד יותר דפוק שהיא "חיזקה" את התירוץ בחסינות: "אני מדברת ומדברת ואתה לא מוציא מילה", מאוד עצוב אבל אני די מחבב אותה. טוב אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל רופרט כבר די נמאס ולפי דעתי הוא לא יגיע לפיינל 2 בגלל שהוא פשוט לא יודע לשחק. אם הוא היה צריך רק לשרוד הוא היה מצליח 100% אבל הוא צריך להבין שהוא לא יצליח אם הוא יזכה כל הזמן ויהיה כל כך תמים. אני כבר לא יודע מי נגד מי, איך כולם הצביעו נגד ראין, מה הקטע של הבריתות, מאוד מבלבל... אבל הדבר הכי טוב בפרק היה כשבסוף הראו שבפרק הבא ליל בוכה, רוב הסיכויים שסתם העצימו את זה אבל אולי לא???

gah

New member
לא ראיתי עדיין את הפרק

אבל אתם מתבלבלים בספירה... הפרק הקודם אמנם היה המשך של הפרק מלפני שבועיים אבל לפי האתר של הישרדות הם לא היו שני חלקים של אותו הפרק. כלומר, הפרק של השבוע הוא 9, שבוע שעבר היה 8 ולא 7 חלק 2.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני מצטרף.. בפעם הראשונה, למרות שמחתי שרופרט זכה כי הוא ישאר עוד שבוע, גם אני הרגשתי שזה מתחיל להימאס. הוא באמת לא יודע לשחק.. בתחרות הפרס הוא בכוונה מדגיש את הכח והכשרון שלו לכל דבר אפשרי, ואני חושב "מה אתה, אדיוט? אולי פשוט תלך עם שלט "אני הכי חזק פה, תוציאו אותי כבר מהמשחק" וזהו.." ועדיין הוא השורד האהוב עלי בכל הזמנים, פשוט הוא כבר ממצא את עצמו. ולזכות הוא יוכל רק אם יקח את כל החסינויות עד הסוף, וזה סביר כמו שאני אצליח לשרוד פרק של משפחת עזאני. נ.ב- אני רוצה למחות! בשבועיים האחרונים משום מה בפרקים בטוררנט חותכים את הקטע של "next time on survivor " ולא מראים קטעים מהפרק הבא...

De fire

New member
אה, ועוד משהו קטן ../images/Emo58.gif

מה לעזאזל ג'ון עדיין עושה שם??? איך שזה נראה הוא עוד עלול להתגלגל שלא נדע לפיינל פור..
אני עדיין חי בתקווה שהמפיקים יתעשתו ויבינו שהפרצוף שלו מוריד רייטינג (אם הם לא הבינו כבר על האי ושמו לו איזה צלופח במכנסיים) ולפחות יטשטשו את המסך או יראו נדידת ציפורים בכל פעם שהוא מדבר. אני כבר לא עומד בזה. ואחרון חביב- אולי הייתי עיוור שפספסתי את זה עד עכשיו, אבל בחיים לא תיארתי שכריסטה כלבונת כזו (כמה שריינו צדק..). ממנה לא היייתי מצפה כבר בכזה שלב לרקום בכזו אדישות מזימה לנעוץ לרופרט סכין בגב.. (רק אני שמתי לב לרמיזות הלסבו-ארוטיות שעפו מהסצינה של שטיפת השיער המשותפת בנהר? אם לא המצלמות הן עוד שניה היו מזנקות אחת על השניה.. טוב נו. זה רק אני
)

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

זה התיאור המדוייק לגבי מה שאני חושב על רופרט!!! בקשר לג'ון גם אני מקווה שהוא יפצע קשות, זה יוסיף גם קצת פלפל (לא שצריך הרבה) לתוכנית וגם לא נראה את ג'ון עד האיחוד, שניה בעצם... אם יטפלו בו והוא יחלים ואז יחזור כחבר מושבעים? לאאא.... בקשר לכריסטה- כן היא באמת קצת כלבה-לסבית-גברית אבל היא עדיין טובה יותר מאחרות

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

שלא תעיז לקרוא לקריסטה לסבית! היא מתחתנת אחרי הישרדות!! אררר

De fire

New member
../images/Emo6.gif.. תשמע, אבל אתה לא יכול להגיד

לי שאין משהו "בוצ'י" בסנדרה...

p i s l a n d s

New member
../images/Emo58.gifהאתר מעודכן ל 708!

מעודכן! ואם מישהו יכול לענות לי על השאלה בסיכום התקציר, אני אודה לו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאחלה סיכום

בקשר לשאלה, כבר אמרו כאן, שדארה וטי ממילא אאוטסידריות, אז הם לא רצו להיות עוד יותר. אחרי שהן גילו שכולם מצביעים לריינו חוץ מהן, הם לא רצו להיות יוצאות דופן, והצביעו ביחד עם כולם. כמו שג'ון הצביע לרופרט כשטריש עפה, ורופרט כמעט הרג אותו.

p i s l a n d s

New member
../images/Emo58.gif אז זהו, ש ../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שזה יכול להיות, אפילו שזה נראה לי טפשי. אבל יש באתר של סי בי אס את ה "Survivor Insider", שמראים שם קטעי וידאו שלא נראו בפרק עצמו למי שמצטרף (זה בתשלום), ובכל שבוע מראים שם בדיוק מה כל אחד אמר כשהוא הצביע. אני אישית לא מנוי, חלילה, אבל יש אתר שפרסם את מה שאמרו וזה היה בערך משהו כזה - דארה - "ראינו, אני מצביע בשבילך רק כדי שאני אוכל להעביר לך מסר. תודה שכיבדת אותי, ותודה שכיבדת את זה שיש לי חבר.(???) ותודה שהיית חבר טוב" טיחואנה - "אמרתי לך כשנפגשנו בהתחלה שאני לא יודעת אם לבטוח בך או לא, וכנראה שצדקתי. בגדת בי ובגדת בברית שלך, שהייתה יכולה לקחת אותך הרבה יותר רחוק. בנימה אישית, אתה בחור נהדר ובלה בלה בלה" וכריסטה אמרה - "אתה הבן אדם הכי מוזר וחסר כבוד שפגשתי. אתה כל כך שלילי" ככה שיכול להיות שדארה הצביעה לו באמת בשביל לא להיות יוצאת דופן, אפילו שקשה לי להאמין, אבל הסיפור עם טיחואנה עמוק יותר. וגם לא ממש ראינו מה הלך בינו לבין כריסטה. כנראה שיש הרבה שאנחנו לא יודעים.

גלׁ

New member
../images/Emo58.gif

מה?!?!?!?! כל כך מוזר.. ממש הם עורכים הכל ומוכרים לנו סיפור לא אמיתי

De fire

New member
ממש מדהים.. הם תמיד ערכו בצורה

סיסטמטית (לדוגמה ג'רי טענה בזמנו שהם סתם עשו אותה כלבה כי הראו רק את הצד הזה שלה) אבל הפעם אנחנו ממש מפספסים משהו מאוד חשוב בדינמיקה הקבוצתית.. גורם לחשוב אילו דברים אחרים שהיו משנים לגמרי את ההשקפה שלנו על השורדים פספסנו בגלל זה בעונות הקודמות..

גלׁ

New member
../images/Emo58.gif

זה שכל הפרק על "המשחק" מוכיח שאת כל מה שקרה אי אפשר להכניס ל-45 דקות אבל מצידי שאיזה קריין יספר לנו, עדיף מלהרגיש אאוט

jt7785

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כיבדת את זה שיש לי חבר? אני לא הייתי מכבד
ראינו מלך. פשוט חבל עליו. הכי אהבתי אותו, אחרי רופי כמובן.

למעלה