../images/Emo58.gif אתה פשוט לא תופס, מה? /=
אתה לא צריך לשכנע אותי שהגיע לפרוואטי לזכות יותר מלסנדרה, אני גם חושב ש"הגיע" לה יותר (וזה למרות שסנדרה היא המועדפת שלי). אני דיברתי על נקודת המבט של המושבעים, שאותה, משום מה, כל כך הרבה אנשים פה לא מצליחים להבין, לכן נתתי דוגמא, מוגזמת, כדי שכל טמבל יוכל להבין אותה. ושוב, אתה לא תופס, אתה מביא את בקי בתור דוגמא כשאתה לא יודע מה היא עשתה שם בכלל, כנ"ל בסמואה, אתה לא באמת יודע מה קרה שם, לא שם ולא בסמואה ולא בעונה 20 ולא בשום מקום, כי אתה לא שם, כי אתה אוכל בכפית את מה שהעריכה מוכרת לך, אני לא אמרתי לך למה לך לא להצביע לראסל פרוואטי, אני אמרתי לך למה למושבעים של אותה עונה לא להצביע להם, למה שהם יצביעו לבן אדם שהם שונאים (הוויכוח של רופרט וראסל? לפי מה שמבינים מהמושבעים ראסל היה ככה כל הזמן), ולמישהי שהם רואים אותה בתור השפוטה שלהם, להצביע לראסל? זאת בעיה וטעות של פרוואטי שהיא לא תפסה כמה שהמושבעים שונאים את ראסל (אני אפילו לא אדבר על ה"טעויות" של ראסל, שהוא הראה בגמר שהוא לא יודע לשחק בגרוש) ובגלל זה היא לא ניצחה, הטעות שלה, של להגיע לגמר עם ראסל, היא אחת הטעויות הכי גדולות של מתמודד, תחשוב מה היה קורה אם היא הייתה מדיחה אותו בפיינל 5, ואז מדברת על זה בגמר? הנצחון היה בכיס שלה.