הישרדות 1302

Ulong

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 1302 ../images/Emo58.gif

עבר מהר הזמן מאז הפרק הראשון. שנה טובה לכולם

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif 1302

איזה פרק
נתחיל שהרעיון להפסיד בכוונה באתגר ממש מפגר, אולי בילי לא עושה כלום במחנה אבל הוא יכול לעזור בתור קול כשיהיה איחוד. בילי מאוהב?! חחח זה היה כל כך מצחיק. כל הכבוד ליול, מצא את החסינות, לא ציפיתי שימצאו אותה כל כך מהר. סה'כ פרק נחמד, חבל שהם עושים רק אתגר אחד בפרק.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1302

אף פעם לא הבנתי אנשים שמפסידים בכוונה... חוץ מזה אם הן לא היו מעיפות את בילי הם היו פשוט מטומטמות. טוב שהיה רק אתגר אחד ככה ראנו יותר את השחקנים, אין ספק שמארבעת השבטים האסיאתים וההיפנים נראים הכי סימפטים (טוב שיול מצא את האליל ולא אחד מהלבנים), השחורים חדלי אישם והלבנים פשוט שחצנים

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הקטע עם בילי בטרייבאל היה דיי הזוי, מקווה לטובת קנדיס שהיא תגיע למושבעים... זה נכון שבד"כ להפסיד בכוונה אתגר זה רעיון רע, אבל במתכונת של 4 שבטים של 5 זה יכול לעבוד, הרי זה די ברור שהשבטים יתערבבו בקרוב ושזה יקרה בילי (ואולי קריסטינה) יהיו הראשונים להחליף צד ומהר, ככה שבאמת, אם אוזי וJP לא יכולים לבטוח בו זה סיכון לשמור אותו בשבט. טוב מאוד שיול מצא את האיידול, כי זה מבטיח שנראה יותר מאיידול אחד העונה כי בשלב מסויים יול בטוח יהיה מטרה (אני לא מאמין שהוא יהיה זונת אתגרי חסינות כמו טרי). חוץ מזה השבט של השחורים ממש פתטי, הם כמעט הפסידו אתגר לשבט שניסה להפסיד בכוונה...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. לא הכי מעניין אבל עבר מהר אז זה כבר סימן טוב. הרעיון להפסיד בכוונה פשוט מפגר לדעתי. גם אם הם חושבים שבילי יחליף צד ברגע שיהיה ערבוב כלשהו, זה עדיין מאוד מסוכן להעיף אותו ככה. עכשיו הם בחסרון מספרי לעומת שני שבטים אחרים. השבט האסיאתי תותחים. אני עם קאובוי בנושא הבדיחות. השאר פשוט לוקחים את זה קשה מדי. אני מקווה שהם לא יפסידו בקרוב כי אז הם בטח יעיפו אותו, והוא שולט! אהבתי את הרעיון לעשות אתגר אחד גם לפרס וגם לחסינות.. זה נותן עוד זמן להכיר את השחקנים. לבקי עוד לא היה וידוי!
מאז שאייטו הפסידו באתגר הייתי בעד בילי, כדי שלא יהיה טרייבל צפוי מדי.. אבל ברגע שהוא התחיל לדבר על האהבה שלו ושל קנדיס פשוט הייתי בהלם מהטיפשות שלו. מזל שעף. אה ואני שמח שיול מצא את האיידול. איזה סוס.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

לרוב מספרי אין חשיבות אם הם מגיעים למיזוג עם בוגד וודאי, אז נכון יכלו לשמור אותו במקרה שהם יפסידו, אבל בהישרדות אי אפשר לדעת והערבוב בין השבטים יכול להגיע מוקדם יותר. בכל מקרה, אני מקווה שהם יכשלו, JP ואוזי כבר מתחילים לעצבן אותי, אחד דפוק והשני פשוט משעמם בדרגות נדירות. (בד"כ המשעממים לא מקבלים כל כך הרבה זמן מסך כמו אוזי)

Ulong

New member
../images/Emo58.gif אתה טועה

לבקי היה ווידי בקטע שהם תפסו את התרנגולות עם הקופסא הזאת.

../images/Emo58.gif1302

|פיהוק| אינשאללה קללת השבטים שמפסידים בכוונה/שורדים שרוצים לפרוש מהתוכנית תחזור ותיקח את השבט ההיספני המשעמם הזה אל תהומות השאול. אי אפשר פשוט להדיח את כולם ולהישאר רק עם הברית של יול ובקי ולראות מי לוקח את הגמר?

Ulong

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif 13x02 ../images/Emo58.gif

היה פשוט פרק מעולה. ממש השתעממתי בפרק הראשון והייתי סבור כי אין מנוס לקאסט העלוב. כל כך שמחתי שיול הסוס (כמו שכינו אותו כאן) זכה באליל. בכלל אני הכי אוהב את השבט האסייתי ועדיף שיעיפו את קאו-בי למרות שזה כרגע לא בוער לי וזה גם לא צריך לבעור להם. ההיספנים - אדיוטים, כולם. בהתחלה חשבתי שכריסטינה היא משהו שהיא לא הסכימה לרעיון של הפסד בכוונה אבל אח"כ ראיתי שהיא בדיוק כמו השאר שמה. אז היא עשתה קצת פוזות למצלמה כדי להיראות טוב בטלוויזיה אבל בסוף הצביעה כמו כולם לבילי. נכון שכרגע העריכה גרמה לבילי להראות טוב אבל אני גם מסכים עם JP שזה רק נראה ככה - בילי לא עושה כלום במחנה, הוא כל היום יושב ומתבטל. אוזי חתיכת קוף מתלהב שמה שהוא יודע זה לטפס על עצים כל היום. לא מפסידים בכוונה ביום ה-4 כי הוא מעצבן, או נוחר בלילה יותר מדי - לא בשלב זה. פשוט לא. בהתחלה התבאסתי שיהיה רק אתגר אחד בפרק אבל הזמן עבר די מהר בסה"כ ולא סבלתי, ככה אנחנו לומדים להכיר יותר את הקאסט. רק לי זה נראה שהראו הכי פחות את השבט הלבן? אבל אני חושב שקלטנו בגדול איך העניינים מתנהלים שמה: ג'ונתן הוא וואנבי רוב ס. או כל דמות אסטרטגיות אחרת מעונות קודמות שתבחרו, ג'סיקה היא הפריקית החדשה שמצטרפת לרשימת הפריקיות הקודמות כמו קורטני ואנג'י. אה.. ויש את שתי הפוסטמות שלא עושות עליי רושם. כנ"ל עם אדם, פשוט איש מעצבן. לסיכום: אני כרגע אוהב את השבט של השחורים ואת השבט האסייתי. שני השבטים האחרים יכולים להתאדות באוויר מצידי וככה נשאר עם 9.
יול
בקי
סנדרה
סטפני
רבקה

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1302

מעולם מעולם לא ראיתי כלכך הרבה אוכל בפרק השני בעונת הישרדות! תרנגולות מתרוצצות, דגים וסרטנים בהמוניהם נתפסים בחכות... שבט מורגן של עונה7 מתהפך על הספה בסלון! לא מספיק שנתנו לכל השבטים אש כבר בפרק הראשון??? בעונה 8 כשלא היה אש ולא היו מים רותחים רודי שתה מים עם זחלי יתושים והם עוד מעזים להתלונן! העונה הזאת נראית בינתיים כביזיון בכל כך הרבה רמות. בילי הוא ה"שחקן" ההזוי ביותר בתולדות הסדרה. קנדיס אמרה לו "we love you" בסך הכל כשהוא אמר שהוא הבא בתור לעוף, הוא ענה לה "i love you" ומשם הוא הגיע איכשהו לאהבה שחזקה יותר ממליון דולר. איזה אדיוט. ידעתי שיול ימצא את אלילון החסינות ברגע ששלחו אותו לאי. הרמז הראשון היה מאוד גדול (האות A) והיה ברור שברמז השני כל אחד כבר יוכל לפתור את זה. נראה לי שיהיה מעניין איתו ועם החסינות כי הוא נראה קצת clue-less.

Doji

New member
עוד משהו ../images/Emo58.gif

ברגע שהשבט האסייתי מפסיד קאבוי עף. נראה לי שזה יהיה בקרוב כי הוא מקבל עריכה כזאת. יש שם קטע מצחיק שהם מקבלים כאבי ראש מוזרים ואז קיים trade-off בין סימן אדום על המצח לבין כאב ראש והם משום מה כל הזמן בוחרים בסימן האדום, אני במקומם הייתי נשאר עם כאב הראש.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

ניראה לי שהתכוונת לשבט דרייק. כי הם היו השבט שאכל ואכל ואכל. ומורגן היו המסכנים. ועכשיו לפרק היה די מעצבן שאייטו האדומים הפסידו בכוונה באתגר זה היה משעמם. ויול פשוט תותח לא ניראה לי שההפקה ציפתה שכבר ימצאו את הפסלון. אבל כל עוד זה יישמר בסוד ואנשים יירצו להגיע לאי הגלות כדי לחפש אותו- לשווא זה יהיה נחמד... שבוע האסייתים או יותר נכון שבט הפצע האדום במצח לוקח את כולם אחריו... מעניין מתי יהיה שינוי בשבטים למרות שזה דיי נחמד שיש 4 שבטים

De fire

New member
../images/Emo58.gif 1302

הפרצוף של ג'ף כשבילי התחיל לקשקש את הממבו ג'מבו על הקראש שלו- זהב. כל השאר בעיקר מוציא ממני תגובות בסגנון "נו שיהיה".

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1302

אני אוהב את העונה הזו. משהו קצת שונה. יול בינתיים ממשיך להיות פייבוריט אישי שלי. הייתה לי תחושה שהוא מוצא את האיידול די בקלות. אהבתי שהם התמקדו בכל השבטים בבעיות בתוך השבט וככה לא יכולנו מראש לצפות מי מפסיד את החסינות - עד להחלטה של אייטו להפסיד בכוונה. בילי באמת היה לא קשור לכלום - הווידוי שלו בו הוא מדבר בצורה כל כך מודעת לכמה הוא עצלן שלא עושה כלום ומעדיף לשמור כח מראה באמת כמה לחלק מהאנשים שם אין שום מושג במשחק. מעניין יהיה לראות בארלי-שואו אם יעלו את הנושא של בילי וקנדיס. אני בדרך כלל לא טורח לראות את זה - אולי הפעם אני אחרוג ממנהגי. סך הכל אני מרוצה - אין שם אף אחד שמשתלט יותר מדי על השבט שלו וגורר אחריו ברית עיוורת. הכל פתוח וככה אני אוהב את זה.

Uri04

New member
1302 ../images/Emo58.gif

פאק, בילי אתה פסיכופט רציני! תשיג עזרה ומהר! זהו, אני חושב שבמשפט וחצי אפשר למצות את כל הפרק המשמים הזה.

nוי בלאט

New member
ספויילר

אני רוצה להיות קאובוי כשאגדל, מהיום, זאת השאיפה שלי בחיים. איך קוראים לויאטנמי עם 3 כלבים? שבע! *סטיגידיש*

sark8

New member
פרק חמוד בעיקרון

למרות שבילי הזה מפגר וניראה לא ממש מתאים לתוכנית כמו הישרדות(ובאופן אישי רציתי שיעוף), לא אהבתי תקטע של להפסיד בכוונה אתגר...ועוד בצורה כלכך שקופה.. השבט של השחורים אחד השבטים המוזרים שראיתי, אין שם מישהו שיכול לסחוב תשבט הזה קדימה וזה ניראה השבט הכי חלש והכי לא מתמצא בהישרדות.. יול הולך להיות אחד המתמודדים בפיינל 4 לפחות, וצריך לקוות שהעונה החסינות שהוא מצא תבוא בשימוש ולא כמו בעונה הקודמת..באופן כללי נחמד עד עכשיו

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif בשתי ההודעות האחרונות

לקריץ' והבחור האחרון (SARK8) - אם ההודעות שלכם לא יסומנו בסימן ספוילר (ולא מספיק לכתוב את המילה ספויילר - אם אתה מסוגל לכתוב את זה אתה גם יכול להשקיע ולעשות | | משני הצדדים) ההודעות ימחקו פעם הבאה.

anywhere

New member
../images/Emo58.gif 1302

היה לי את הפרק על המחשב מיום שישי, ורק עכשיו ראיתי אותו. זה אומר משהו. בכלמקרה, היה ברור שהלטינים הולכים לטרייבל עוד מה"פריוויוסלי און סורביבור" כשטרחו להראות לנו את בילי עצלן ואת אוזי לוקח פיקוד. אני לא אוהב כשזורקים תחרות, אבל שיהיה. אני חייב לציין שרוב השבטים די מעוררי סימפטיה, חוץ מהלטינים. אני חושב שהברית של יול ובקי תחזיק יפה, ואני לא אתפלא אם אחד מהם יקח את זה בסוף. אני גם מקבל וייב של נצחון מהכיוון של סונדרה. איד'ר ווי, אני מקווה שיתחילו להשקיע באתגרים קצת יותר מעניינים, כי הקטע של הארבעה שבטים על בסיס גזע יפסיק להחזיק את הסדרה די בקרוב.

O r a c l e

New member
|ספויילר|

די אני כל כך שונא את בילי!!!! איזה מטומטם... כל הפרק, די ריחמתי עליו- נו בסדר, אז קצת עצלן, אבל לא שווה להפסיד בכוונה באתר כדי להעיף אותו. אני חושב שאוזי וג'יי פי היו פשוט יכולים להגיד לו בפרצוף- "היי מטאליסט שמן, תזיז את התחת ותתחיל לעבוד!". אני ממש חושב שזאת טעות, קיוויתי שמישהו יזכיר להם מה קרה באיי הפנינה לשבט דרייק אחרי שהם הפסידו אתגר אחד בכוונה- רצף של הפסדים. אם יצא למישהו לקרוא את התגובה של סנדרה (הזוכה של עונה 7) באתר הרשמי- היא אמרה את אותו דבר! וברגע שבילי אמר שהוא וקנדיס מאוהבים- וואו איזה אדיוט!!!! איך ג'ף כמעט התפוצץ לו בפרצוף!!! כזאת ערימת שטויות לא שמעתי בהישרדות הרבה זמן... אגב- 4 שבטים זה יותר מידי. 3 זה בסדר. איחוד לשניים כבר!! -ליאור-

למעלה