הישרדות 11 casting

willo

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 11 casting

הבוקר הבחנתי במשבהו מוזר בcasting של עונה 11. אין שחורים. כל עונה היה כהה עור אחד. עונה 1 ג'רבס, עונה 2 אלישיה, עונה 3 קלרנס, עונה 4 וספיה, עונה 5 ביג טד, עונה 6 ג'ואנה, עונה 7 אוסטין, עונה 8 אלישיה שוב, עונה 9 רורי, עונה 10 איברהים. בעונה 11 יש את לידיה שהיא אסיתית. סתם מוזר. שנה טובה לכולם

R y a n O

New member
../images/Emo58.gif

לא מזמן ראיתי בערוץ אי שג'ף מתראיין שבהשרדות 11 סטפני ובובי ג'ון יהיו בקאסט חוץ משניהם יהיו עוד אנשים מעונות קודמות? בקשה תענו רק על השאלה הזאת ואל תחשפו עוד פרטים כי אני מחכה שהעונה תגיע ליס

Gal isr

New member
../images/Emo58.gif לא מגלה לך יותר ממה שרצית

לא יהיו משתתפים אחרים חוץ משניהם מהעונות הקודמות.

R y a n O

New member
... אולי ../images/Emo58.gif

למה החליטו לצרף אותם לקאסט של השרדות 11? רק בגלל שהם נשארו אחרונים ולא היה להם סיכוי להגיע לפיינל פור?

לא...../images/Emo58.gif

כי הם השורדים שאמריקה הכי אוהבת [?] וגם עוד תירוץ,רצו לראות איך קאסט מתמודד עם שני שורדים שכבר היו בהישרדות.

Oukami Kun

New member
ממההההה????????

גאד, טוב שאתה לא גזען. זה כמו להגיד "יש יהודי אחד יותר מדי שזכה בהישרדות" [איתן מ3 למי שלא קלט עדיין]. ואוו, אתה כזה גזען. אני לא מאמין שאמרת את זה עכשיו.

n l m

New member
מה אתה מתפלא?

לא זיהית כבר ת'סגנון של ההודעות שלו?

RedDevil17

New member
איכס, אל תהיה גזען.

יש כושית שזכתה בהישרדות, זה הרבה יותר מפריע לי מהיהודי. שלא נדבר על ההומו.

Nameless One

New member
ביג דיל,

השחורים שמארק ברנט מלהק הם כבר מזמן פרודיה על עצמם, הם בד"כ מצטיירים כעצלנים,צעקנים,חולי תנ"ך וכו'.

n l m

New member
קלרנס גם לא

אחריי כל השקר עם השעועית והויתור על החסינות בגלל אבן נייר ומספריים השחור היחיד שאוליי יצא טוב בתכנית הזאת הוא רורי וגם זה רק לקראת הסוף

למעלה