היי

SexyHilooshi

New member
../images/Emo58.gifהיי

האם גם אתם חושבים שיש מצב שאחד ההורקרוקסים של וולדמורט טמון בהארי? נקודה למחשבה. חג שמח ושבוע טוב, שנה טובה
הילה

Marth Darunia

New member
הצעה למנהלות ../images/Emo58.gif

אולי אפשר לנעוץ הודעה עם רשימה של התיאוריות שעולות פה הרבה, כדי שיפסיקו לחזור על עצמן? למשל: 1. סנייפ טוב, הוא ודמבלדור תכננו הכל 2. הארי הוא הורקרוקס 3. ר.א.ב. הוא רגולוס בלק וכו' וכו'...

ToryMaster

New member
הצעה לגולשים

הצעות למנהלים שילחו לנו במסרים, כדי שנוכל להתייחס אליהן במלוא הכבוד הראוי להן.

Marth Darunia

New member
פשוט חשבתי

שאם ההודעה תפורסם בפורום, גולשים נוספים יוכלו להוסיף נושאים שחוזרים על עצמם ואני לא חשבתי עליהם

ToryMaster

New member
יכול להיות

אז תפרסם הצעה לפורום, אני אישית לא מבקשת שפניות פרטיות תשלחו לי למסרים כי אני כלבה, אלא כי אחרת אני לא מסוגלת להתייחס אליהן כמו שצריך ובכבוד הראוי להן.

3SEP

New member
../images/Emo58.gif

כן זה יהיה ממש נחמד כי זה פשוט חוזר על עצמו וחוזר על עצמו וחוזר..הבנו את העניין אבל אני עדיין הולך לענות ומפה זה
הארי לא יכול להיות הורקרקס!!!!!!!!!! אי אפשר בטעטת לעשות מישהוא להורקרקס והינה ציטוט "אבל איך עושים את זה? באמצעות מעשה רשע- מעשה הרשע הגדול מכולם. באמצעות רצח. מעשה הרג קורע את הנשמה. קוסם שמעוניין ליצור הורקרקס מנצל את הנזק לטובתו: הוא עותף את החלק הקרוע- -עוטף, איך בדיוק? -יש כישוף..."(הארי פוטר והנסיך חצוי הדם פרק 23 הורקרקסים עמוד 451) יש כישוף!!!! (אין לי מושג איך מדגישים אז תדגישו את שתי המילים הללו בדמיונכם) צריך לעשות כישוף כדי ליצור הורקרקס עכשיו יהיו אנשים שיגידו "סבבה" וולדי עשה כישוף על הארי אז השאלה היא למה לעזאזל הוא ניסה להרוג אותו אחר כך!!!! זה לא הגיוני הארי פוטר הוא לא הורקרקס!!!!!!!!!!!! עכשיו נרגעתי ואני יעבור לנושא הבאה רגולוס בלק: רגולוס בלק, יש לו שתי אותיות שמתאימות לתיאורו של רא"ב אבל.......................... בכמה שפות תרגמו את RAB ל-RAZ או ל-RAS משמע שרגולוס לא יכול להיות RAB כי משפחת בלאק היא בכל השפות בלק משמע שה-B ב-RAB זה שם שמשתנה בין השפות- שלא יודעים איך לתרגם אותו כמו PRINCE המתרגמת של הארי פוטר ניסתה לתרגם את השם כך שלא יאבד את המשמעות שלו אבל במקרה של ה-B יש משמעות כפולה כלומר ה-B יכולה לסמן מקצוע ושם משפחה שמשותפים לאותו בן אדם, אז בכך ששינו את ה-B בכמה שפות מראה שזה לא יכול להיות רגולוס בלאק ועוד נקודה: בראיון אם JKR היא רמזה שזה לא רגולוס בלק אבל אין לי כח למצוא את זה כי כתבתי כבר מספיק!! לא!?!

3SEP

New member
אני יודע

שוורץ זה חלק משם המשפחה שלי אסל עדיין ה-Z לא מתאימה

Marth Darunia

New member
לא נראה לך?

אתה בא להעביר ביקורת על שפות? או שיש שפה שכותבת שוורץ עם Z, או שאין, אני לא יודע, אבל זה לא לפי איך שנראה לך

2 Mיכל

New member
גם לדעתי הארי../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לא הורקרוקס, אבל לא שללת את האפשרות (וסימני הקריאה לא מבהירים את הדברים). וולדמורט שמע שהארי יכול להרוג אותו אז הוא הכניס לתוכו חלק מהנשמה שלו, כדי שבמקרה שהארי ישרוד את הקללה, יהרוס את שאר ההורקראקסים ואיכשהו יצליח להרוג אותו - הוא לא ימות. תמיד וולדמורט חושב כמה צעדים קדימה וזה הגיוני. אם הארי מת הכל טוב ויפה (ועד כמה שזה נשמע אבסורדי, לאבד שביעית מנשמה מחולקת שגם ככה לא נמצאת אצלך זה לא כל כך הרבה). אם הארי מטיל על וודלמורט קללה שאמורה להרוג וולדמורט לא מת. מסקנה - וולדמורט משיג את המטרה שלו, להיות בן אלמוות.

pewto

New member
פשוט גאוני../images/Emo45.gif

אני לא בטוח שוולדמורט עשה את זה אבל אם הוא הוא היה עושה את אז הוא היה נשאר בן אלמוות . !!!!!!!!!!!!! אם וולדמורט היה עושה את זה לא היה סוף לסיפור

Pr0NgS

New member
יכול להיות... ../images/Emo58.gif

לכל אלה עם תאוריית 'הארי-הוא-הורקרוקס': מה אם וולדמורט מגלה שהארי במצוד אחר ההורקרוקסים שלו, והוא הולך להרוג אותו לפני, בצורה שלא תשמיד את הנשמה שלו? וגם אם כן, הוא יכול להגיע אליו לפני שהארי יצליח למצוט ולהשמיד את כל ההורקרוקסים.

דווקא נשמע סביר ../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

בשביל הורקרוקס צריך לרצוח -- וזה יש. הנשמה נקרעת לשניים, ואכן יש משהו מוולדמורט בתוך הארי. וצריך לעטוף את החפץ; אמו של הארי מקריבה את עצמה בכך ש-ע-ו-ט-פ-ת את הארי באהבתה ובכך יוצרת הורקרוקס מושלם. אם וולדמורט היה רוצה להרוג את הארי ותו לא הוא היה מזמן משיג את זה (מבקש מכל אוכלי-המוות להתאחד ולעשות את זה ערב סתמי אחד). אולי הוא רוצה להוציא את החלק שלו מתוך הארי ורק אז להורגו, למשל, כדי להעביר את החלק לחפץ אחר. אולי הוא רוצה להקפיא את הארי ולשמור עליו מכל משמר כדיי שלא ייפגע (במידה והוא אכן הורקרוקס) ובכך הארי לא יוכל גם להביסו = חיי אלמוות. לא יודע... מעניין לחשוב על כל זה.

mjlk

New member
לפי דעתי../images/Emo118.gifספוילר?../images/Emo58.gif

ה-H האחרון הוא רמוס לופין, ואז הארי יצטרך להרוג את לופין ווטנקס תרצח את הארי ואז תגלה שהיא עשתה טעות כי עכשיו אין מי שיחסל את וולדי. מה אתם אומרים על זה? מקורי במיוחד?

XDDD

New member
לא נראה לי.../images/Emo58.gif

הרי וולדמורט רוצה להרוג את הארי, אז למה לא להרוג את אחד ההורקרוקסים שלו?

למעלה