הודעה משמחת

../images/Emo58.gifהודעה משמחת

סוף סוף ערוץ 3 החליט להחזיר את ג'אג לעונה 8 ביום חמישי הקרוב אם אני לא טועה ב20:45 זה קורה. והקטע המעניין זה שיש שידור חוזר באותו היום ב11:12 דקות. אבל העיקר שנוכל עוד פעם להתמכר לסידרה המופתית הזו. ולראות את מאק והארם מתקרבים מתרחקים והסוף כבר ברור. להזכירכם זה העונה עם הפרק היפה ביותר קראו לו מלאכים בלבן או משהו כזה שמאק והארם מחליפים רוק כמו שצריך אם המטוס ההוא לא היה בא אז לכו תדעו איך זה היה נגמר (למרות שזה לא היה הם באמת כמובן). אבל בתור אחת שלא ראתה את העונות 8 ו9 וקפצה ישר ל10 אני יכולה להגיד שאני מחכה בכיליון עיניים. חיכיתי חיכיתי ובסוף אולי עוד נקבל את העונה ה9 ישר אחרי זה. חברה מוכנים היכון להתמכר!!!!!!!!!!!!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif(?)

EOUA ולא הייתי קוראת לו הפרק היפה ביותר אבל את יודעת על טעם וריח... (EOUA=Each of us angels למי שתהה שזה יהיה פשוט נורא בתרגום...אני יכולה לראות את זה- כל אחד מאיתנו הוא מלאך עם כנף אחת בלבד ונוכל לעוף רק אם נאחז אחד בשני ובלה בלה בלה...) ואל תבני על זה רק... אחח the good ol' days...כשראיתי את 701 ואז את 901-902 אחרי זה את 824 ואז את EOUA ורק אז המשכתי להשלים את עונה 8 משלושה כיווני אוויר שונים תוך כדי שאני רואה את 9... אני עושה את זה הרבה עם הרבה סדרות. אנ'לא בטוחה שזה בריא לי..

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif וגם חדשה כאן ../images/Emo9.gif

איזה מפגרת אני
כבר כמה חודשים אני רואה את הסדרה בלילה -ורק עכשיו חשבתי לבוא לביקור
אז נעים להצטרף - חולה על הסדרה
ו....שאלה: מה הקשר בין מאק לילדה שבאה לבקר אותה מדיי פעם
ואם למישהו יש
ים בשבילי זה יהיה נחמד - בעיקר בנושא זוגות וילדים בסדרה

SoldieRonit

New member
ואו מעולה ../images/Emo127.gif שוטטתי בפורום וקיבלתי

תשובה לגבי קלואי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=903&msgid=67125533

טלמ

New member
../images/Emo58.gif

עד עונה 10 לא יהיו הרבה זוגות חדשים. באד והארייט יולידו עוד בן ובסוף הסדרה... הארם ומק יהיו יחד

harmless

New member
קצת קשה לעקוב אחרי כל הילדים

שהארייט משריצה במהלך הסידרה. הייתה עונה שהיא לא הייתה בה בהריון?! בכל אופן לבאד והארייט יש כרגע 4ילדים (2 מהם תאומים).

SoldieRonit

New member
../images/Emo12.gif אז זה ../images/Emo58.gif ענקי כי כרגע יש

להם רק את AJ להוציא את שרה שנפטרה בלידה
.

Nushi G

New member
אושר! וסוף סוף בשעה נורמלית!../images/Emo66.gif

מספיק מאוחר כדי שאני אספיק להגיע הביתה מהצבא ולא באמצע הלילה מה שיגרום לי להגיע חצי ישנה בבוקר...*איך אין אייקון ישן!?* אה, וד"א, שנה טובה לכולם!!! וחג חנוכה שמח!!!
עברו עליי סוף-תחילת שנה אזרחית נוראים, הייתי כ"כ חולה שלא יכולתי לקום מהמיטה!
אבל עכשיו אני מרגישה יותר טוב, תודה.

Dark Storm

New member
יוצא סבבה

20:45 זה בדיוק מתי שאני מגיע הביתה מהלימודים ביום חמישי

אני לא מבינה מה הולך פה

מתי יש ג'אג? משדרים או לא משדרים? לא מצאתי כלום בלוח שידורים ומכיוון שמשנים כל דקה את השעה קשה לעקוב...

למעלה