האם ראיתם את התמונה המדהימה הזאת? מתוך bounty-עונה 10 של סטארגייט.
M MeItOsH New member 25/2/07 #1 ../images/Emo58.gifהאם ראיתם../images/Emo210.gif את התמונה המדהימה הזאת? מתוך bounty-עונה 10 של סטארגייט.
../images/Emo58.gifהאם ראיתם../images/Emo210.gif את התמונה המדהימה הזאת? מתוך bounty-עונה 10 של סטארגייט.
A aerynsun New member 25/2/07 #5 זה מתוך פרק של סטארגייט ששודר לפני שבועיים. קלודי היתה פצצה וקשה להאמין שהבחורה הזאת היתה בהריון פחות משנה. בקיצר כל הפרק די נתנו לה מינמום בגדים בשביל להראות את גופה. פרק חביב. היו המון קטעי קלודי.בן ו...פרק חמוד.
זה מתוך פרק של סטארגייט ששודר לפני שבועיים. קלודי היתה פצצה וקשה להאמין שהבחורה הזאת היתה בהריון פחות משנה. בקיצר כל הפרק די נתנו לה מינמום בגדים בשביל להראות את גופה. פרק חביב. היו המון קטעי קלודי.בן ו...פרק חמוד.
M MeItOsH New member 26/2/07 #6 ../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif אני בת 14,היא בת 34,ולי אין גוף כמו שלה! היא פשוט נהיית מדהימה מפעם לפעם.
../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif אני בת 14,היא בת 34,ולי אין גוף כמו שלה! היא פשוט נהיית מדהימה מפעם לפעם.
E eve6 New member 26/2/07 #7 והבחורינה עוד אחרי לידה... שתהיה בריאה! ושתאכל קצת...אולי נביא לה איזה מעמול תמרים/אגוזים של אמא שלי לכבוד פורים... ...לא יזיק שיגדל לה קצת התחת. היא הרי יהודיה אחרי הכל, זה אמור להיות חלק מהגנטיקה שלה
והבחורינה עוד אחרי לידה... שתהיה בריאה! ושתאכל קצת...אולי נביא לה איזה מעמול תמרים/אגוזים של אמא שלי לכבוד פורים... ...לא יזיק שיגדל לה קצת התחת. היא הרי יהודיה אחרי הכל, זה אמור להיות חלק מהגנטיקה שלה
M mg New member 26/2/07 #8 קשה להאמין שהיא אחרי לידה פשוט קשה! זה בטוח שהיא לא השתמשה בפונדקאית? מה שמו לה במים?! פצצה סוף הדרך
D dixie chick New member 26/2/07 #17 עזבו שטויות פורום "פארסקייפ" פורום קלאודיה אולי הייזל מתי את מסדרת לנו איזה אירוח? מה היא יהודיה אין לה פטריוטיות? אני מתנדבת פה ועכשו לתרגם!
עזבו שטויות פורום "פארסקייפ" פורום קלאודיה אולי הייזל מתי את מסדרת לנו איזה אירוח? מה היא יהודיה אין לה פטריוטיות? אני מתנדבת פה ועכשו לתרגם!
D dixie chick New member 26/2/07 #9 קלוד מגניבה חבל ש סטארגייט מדרדרים כ"כ... הייתי רוצה להמשיך לראות אותה על מסך הטלויזיה שלי (אולי גם אותה יקחו לתפקיד אורח- קבוע בלוסט?)
קלוד מגניבה חבל ש סטארגייט מדרדרים כ"כ... הייתי רוצה להמשיך לראות אותה על מסך הטלויזיה שלי (אולי גם אותה יקחו לתפקיד אורח- קבוע בלוסט?)
M mg New member 26/2/07 #10 היא דווקא עושה תפקיד נחמד גם בסטארגייט. וגם בן בסדר גמור שם למרות שיש כאלו שקטלו אותו. אבל היה יותר מאחלה לראות אותה בעוד סדרות
היא דווקא עושה תפקיד נחמד גם בסטארגייט. וגם בן בסדר גמור שם למרות שיש כאלו שקטלו אותו. אבל היה יותר מאחלה לראות אותה בעוד סדרות
S sprqy New member 26/2/07 #11 כן בלוסט!!../images/Emo99.gif אני כבר מחכה לפלאשבק שלה! היא תיהיה ענקית שם, היא פשוט שחקנית דרמה מצויינת וגם קומדיה ובנוסף נראית טוב בבגד ים (חובה בלוסט) חייבים לקחת אותה!!
כן בלוסט!!../images/Emo99.gif אני כבר מחכה לפלאשבק שלה! היא תיהיה ענקית שם, היא פשוט שחקנית דרמה מצויינת וגם קומדיה ובנוסף נראית טוב בבגד ים (חובה בלוסט) חייבים לקחת אותה!!
S sprqy New member 26/2/07 #15 ../images/Emo6.gif לא יודע מה אתכם אבל לי עדיין בירושלים רק חימום עוזר נראה לי...
S sprqy New member 26/2/07 #12 גם אני התפלאתי! היה פרק חביב. מקווה שהפרק הבא יתפוס קצת קצב לקראת הסיום הגדול!
S sprqy New member 26/2/07 #16 אל תגיד לי שאתה לא? איך אפשר לחיות בלי?! אגב אם מישהו מתייחס להמלצות שלי עדיין - HOUSE MD סדרה מבריקה!
אל תגיד לי שאתה לא? איך אפשר לחיות בלי?! אגב אם מישהו מתייחס להמלצות שלי עדיין - HOUSE MD סדרה מבריקה!
M mg New member 26/2/07 #19 אני לאאא המחשב שלי לא זז, אני סופר עצלן, אוקצור - אני רייג'ל, אם זה לא על פלטת כסף ב-טי.וי. שלי אני מתאפק ומזה זה house md? האוס?
אני לאאא המחשב שלי לא זז, אני סופר עצלן, אוקצור - אני רייג'ל, אם זה לא על פלטת כסף ב-טי.וי. שלי אני מתאפק ומזה זה house md? האוס?
S sprqy New member 27/2/07 #20 תאמין לי שגם אני עצלן אבל לקום בבוקר ולפני העבודה ללחוץ על כמה לינקים ולחזור הבייתה ולקבל סדרות איכותיות זה לא כזה...
תאמין לי שגם אני עצלן אבל לקום בבוקר ולפני העבודה ללחוץ על כמה לינקים ולחזור הבייתה ולקבל סדרות איכותיות זה לא כזה...