דו קרב

Guy K

New member
../images/Emo58.gif דו קרב

אריק נגד סטפני, הקרב הגדול מי היה מאמין שזה יקרה? עד היום הקרב הגדול היה תמיד ברוק נגד טיילור. סופסוף יש עוד זוג על שהמחנות שלהם יכולים להטיח בהם האשמות והכפשות, ולהביא אירועים מהעבר כדי להוכיח שהם חלאות
בקרב הנוכחי אני דווקא בעד אריק, בעיקר בגלל בוק, אם להגיד את האמת. אבל בתכל'ס, תמיד אהבתי את אריק וסטפני כזוג, ככה שלא קל לי לבחור צד. כמה ששנאתי את סטפני כל השנים, אני מת עליה. ונדמה לי גם שזו הפעם הראשונה בסדרה שיש לנו שתי דמויות עם קופנליקט בסדר גודל כזה, שהיו קודם זוג. כי ברוק נגד טיילור או אמבר נגד מייסי, או ספקטרה נגד פורסטר.. הבנתם את הכוונה שלי. הזוג היחיד שהמריבות שלו היו קרובות לעימות הנוכחי בין המלכה והצנון, היו רידג' וברוק. אבל הם לא היו מעניינים
אז טלי נתנה רשימה שלמה של דברים איומים ונוראים שאריק עשה. אז אני חייב לשאול טלי, מה קרה לכל הדברים האיומים שסטפני עשתה? (ולא חסרים!)

girlontop

New member
Stephanie all the way, baby!

לא אתרץ את הדברים האיומים שסטפני עשתה ואני מכירה בהם ואוהבת אותה למרות הטירוף, האובססיביות והתככים (היי, אנחנו מדברים על סטפני או על ברוק?
. אני לא מהצופים הפנאטיים שיאחזו בקש כדי להצדיק את הזוועות שהדמויות האהובות עליהם עושות. אני נהנית מהסדרה ומסטפני למרות ועל אף. ניתן למנות את כל החטאים של סטפני, אבל אני לא מוצאת את זה רלוונטי לדיון. הסם שסטפני שמה בתה של מורגן כדי לגרום לה להפלה אינו משמעותי לעלילה הנוכחית כמו העובדה שאריק דרס את דיקן כדי להרוג אותו. הדיון "מי יותר רע?" זניח. מה שכן רלוונטי בעיניי הן העובדות היבשות: דבר מה נגנב וכעת הוא חוזר לבעליו המקוריים. הדו קרב בין המחנות נראה לי די טיפשי - גנבת, נתפסת ועכשיו אתה מסרב להחזיר וטוען שאתה הבעלים האמיתיים?! אבל מה לא נעשה בשביל הדרמה?
כשהיינו ילדים, האחים שלי ואני נהגנו לשחק במשחק "שיא החוצפה". מטרת המשחק היתה למצוא את הדברים הכי מחוצפים שניתן להעלות על הדעת (לדוגמא, "שיא החוצפה: לדחוף את הסבתא במדרגות ולשאול אותה 'למה את רצה?'"
- זה עד היום קורע אותי, אינפנטילית שכמותי). מה שאריק עושה עכשיו היה יכול להיות אחד השיאים המנצחים במשחק שלנו. מצטערת, אני עם החוק היבש. לאן שהעלילה לא תלך, ואין לי ספק שיום אחד סטפני תהיה למעלה ויום אחר למטה - זאת אופ"ס אחרי הכל, אני מבסוטית ממנה מפני שהיא מקורית. אני לחלוטין עם גיא לגבי תחושת הרעננות מדו קרב שהוא לא ברוק-טיילור וכד'. אני גם מאוד אוהבת עלילות שעוסקות במשפחת פורסטר הגדולה ולא ברומנים מפוהקים. אין כמו דרמה משפחתית עסיסית. לראשונה בהרבה מאוד שנים אני מתבעסת שהיפים היא אופ"ס רק של חצי שעה. אני זוקפת את זה לחובתו של הבראד.

arielbbb

New member
אני בעד אריק.../images/Emo45.gif. סטפני צריכה כומר

מרוב חטאיה.

sashkashurik

New member
קשה להחליט...

אכן, סטפני צריכה כומר ברוב חטאיה, אבל מסתבר שכך גם אריק (ותודה לטלי שהאירה לי את עיניי
). אז זה אומר, שכאן תיקו - שניהם לא קדושים וזה ממש UNDERSTATEMENT OF THE YEAR.
אז נחשוב מי יותר מסכן. סטפני כל החיים שלה לא עשתה כלום. אכן, אבא שלה נתן את הכסף, אבל כל מה שהיא עשתה היה לשבת במשרד יפה. מה היא עשתה באותו משרד, רק בראדלי יודע. החיים שלה סך הכל, לא היו כאלה רעים - היו לה 5 (כן, חמישה!!!) ילדים, בכולם טיפל מישהו אחר, לא היא. בזמן שמישהו אחר טיפל בילדים שלה, היא ישבה במשרד יפה. היה לה גבר סקסי שאוהב סקס שבטח זיין אותה כמה פעמים בשבוע אם לא כמה פעמים ביום ומדי פעם הייתה נכנסת להיריון, שוכרת איזו מטפלת וממשיכה לשבת במשרד יפה. רק כשברוק, בעצם, נכנסה לחיי סטפני, התחיל הגיהנום והחלום התנפץ לה. פתאום הבעל עזב והתחיל לקפוץ מאישה לאישה, פתאום הילדים גדלו כך שאפילו מטפלת לא צריך יותר, נהיה ממש משעמם! לעומת זאת, אריק עבד ועבד ועבד ועבד. עבד ימים ועבד לילות. עבד כשהייתה לו השראה, עבד גם כשלא הייתה. נתן לסטפני את המשרד היפה. לימד את רידג' שבכלל לא בנו, לעצב. (אגב, שמישהו יסביר לי איך רידג' יודע לעצב כל-כך טוב? הרי בהתלחה חשבנו שהוא קיבל את הגנים של אבא שלו, אחר כך כשהסתבר שאריק הוא בכלל לא האבא, מאיפה לרידג' את הכישרון?
). ניהל את חברת פורסטר עד שברוק לא נכנסה לחייו ואז התחילו הצרות. אז בדו קרב הזה הייתי נותנת לאריק לנצח. לצערי הרב, כפי שטלי כתבה, מי שהוא בעל החברה, הוא בעל החברה ואין מה לעשות עם זה. לכן, החברה אכן שייכת לסטפני שלא עשתה כלום במשך כל הזמן הזה (45 שנה אנחנו מדברים?) חוץ מלשבת במשרד היפה. אכן, LIFE IS UNFAIR...

sashkashurik

New member
יש המון שיאים, את יודעת ../images/Emo3.gif

-שיא המהירות: לירוק מקומה התשיעית, ולרוץ למטה ולתפוס את הרוק שלך. -שיא החוצפה: לחרבן למישהו מתחת לדלת ולדפוק לבקש נייר טואלט. -שיא המהירות/חוצפה: לרוץ לפני רכבת ולאיים שאתה הולך לדרוס אותה. אם יש למישהו עוד שיאים, אשמח להתעדכן, כבר שכחתי הכל. למה אני כזו סנילית????????? ולגבי עלילות, אין אין אין כמו עלילות ביזנס למיניהן. זה כזה ריענון מאתה אוהב אותי, אתה אהבת חיי ותמיד היית, כבר רק מלראות את ברוק יורד לי כל החשק מסקס, אז לפחות שנהנה מאיזו עלילת עסקים טובה.

למעלה