ג'סטין- 403

jDaNiELLE

New member
../images/Emo58.gifג'סטין- 403

מה לעזאזאל נסגר איתו?? חוצמזה שהוא נהיה כוסון עולם עם הקרחת, הוא מתנהג כמו איזה ילדונת שרוצה לנקום....מה הוא נהיה אגרסיבי כזה?? וגם כלפי בריאן... בוקר אחד הקודי הזה (כוסון עולם נוסף) מגיע עם רעיון נחמד, וג'סטין חייב מיד לקפוץ על זה?? הוא הולך אחרין כמו עיוור....מרביץ למי שבא לו.. לדעתי הם מנסים לשבור לו את תדמית ההומו הטוב, אז הם חיברו אותו עם הקודי המתוסבך הזה...

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אני מאוד אוהבת את זה. עד עכשיו ג'סטין היה נחמד ומתוק ופתאום בא הקודי הזה (אכן, מהמם
) ומעלה לו את כל הרגשות שהוא התעלם מהם אחרי התקיפה של הובס וזאת דרך בוטה אבל לדעתי טובה להתמודד עם זה. ידוע לנו הרי שקודי מתעופף אחרי 4 פרקים אם אני לא טועה והוא בא כדי לעזור לג'סטין להתמודד עם מה שקרה כי כנראה זה לא קרה עדיין סיפור מעולה לדעתי

coocoola

New member
../images/Emo58.gif

אז אם אחרי 4 פרקים (כמה חבל- אכן יפיוף) זה אומר שנשארו לנו עוד?!?!.... (...402+4... 406) שבועיים עד שהוא נעלם. ואחרי זה?! ג'זטין חוזר למצבו הרגיל או שאנחנו נכנסים לקטע המעצבן השני של העונה...? כבר סיפרתי לכם שאני לא אוכל לראות יותר פרקים מ407 והלאה...?!?! רק בספטמבר?!?!? בעעע הודו.. רחוק מהכי גאים שיש... הכי רחוק שיש...

coocoola

New member
../images/Emo58.gif

א' אני מתקנת את עצמי כאן ועכשיו.. ג'סטין... אוו איזו הלקאה עצמית.. ג'סטין.. לא ג'זטין.. הפכתי אותו לצרפתי...
אני נוסעת להודו לטיול של אחרי צבא... אני מאוד מאוד מקווה שיהיה מי שיהיה מוכן לשלוח לי את הכל שאר הפרקים כשאחזור...

למעלה