גמרת'ה - הזוכה

maya567

New member
../images/Emo58.gif גמרת'ה - הזוכה

הפרק היה קצת מוזר. כאילו, מבחינת האירועים - דווקא האירוע של בת'אני היה טוב יותר. אבל מבחינת הניהול - ראו שדונה ניהלה טוב יותר את העובדים שלה, אבל פחות טוב את האירוע עצמו. כך שזה מוזר. אישית, הייתי מעדיפה את בת'אני. דונה קצת אפורה ומשעממת. ההכרזה היתה מאד לא אופיינית. איפה כל הגליץ וגלמור שבדר"כ באים עם הכרזות כאלה. טוב נו. במירק יצאה גם תוכנית היום של מרת'ה. זה נחמד. בוני האנט התארחה (אני תמיד אוהבת אותה), וגם ירדה קצת על הדונלד. ובסה"כ התוכנית שלה מגניבה. הייתי מורידה כל יום אם היו עושים לזה קאפ

../images/Emo58.gifגמר

האמת שהיה די משעמם. דונה זכתה וטוב שכך, היא הייתה יותר ראויה מבת'אני. חבל שהיא קיבלה עבודה עלובה כ"כ, אבל לפחות היא קיבלה גם אוטו. הפרסומת של אלקסיס לתחנת הרדיו שלה קרעה אותי. עוד יותר מצחיק היה לראות את מרת'ה אוכלת דובונים.

rshamir

New member
../images/Emo58.gif סטיוארט פינאלה

כל כך אנטי-קליימטי. מרת'ה היתה עסוקה יותר בלדחוף את תוכנית הבוקר שלה ואת המגזינים שההכרזה על הזוכה כמעט ולא הורגשה. לקח לי (וגם לקהל, וגם לדונה ובת'אני) כמה שניות לקלוט שמרת'ה הכריזה על דונה כזוכה. וזה מוזר, מכיוון שלמרת'ה יש נסיון טלוויזיוני עשיר, הרבה יותר מדונלד, וניתן היה לצפות שהיא תהיה יותר טובה מול המצלמות בגמר, וזה ממש לא היה ככה. העונה הזאת, וכל הסדרה, הסתיימה בקול ענות חלושה, וחבל, מכיוון שהסדרה היתה לא רעה.

Doji

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif גמרת'ה

משעמם, צפוי וממוסחר לחלוטין. הבעיה העיקרית בעונה הזאת היתה המתמודדים. היה צריך קאסט מעניין ומוכשר יותר. הפרומוושיין בסוף למגזינים המבחילים של MSLO נעשו בטעם רע [טראמפט עושה זאת טוב יותר ושקט יותר]. דונה משעממת, בת'אני לא מוכשרת. ממש לא מעניין אותי מי זכה. איכשהו העונה הזו התדרדרה לקראת הסוף, בערך אחרי שהעיפו את מרסלה.

Ulong

New member
שווה להתחיל להוריד את העונה?

אני חייב לומר שלא ראיתי מעולם אפילו פרק אחד של אפרנטיס רגיל אפילו.

Nameless One

New member
את מרת'ה?

זה תלוי, אם אתה אוהב לצפות בקאסט נבוב ומשעמם,מינימום דרמה ומנחה שרמת העיניין שלה בתוכנית שלה עצמה שואפת לאפס אז בבקשה, אתה מוזמן להנות מהתוכנית. למרות שהמצב טוב יותר אצל טראמפ, אם אתה רוצה לראות את הסידרה תנסה להשיג את העונה הראשונה, היא הייתה הטובה ביותר.

למעלה