בקשר לסנייפ...

Juliann

New member
../images/Emo58.gif בקשר לסנייפ...

מישהו יכול לספר לי מה היו הזכרונות שלו? ואיך יודעים שהוא בעצם טוב ? (כן שמעתי שהוא מאוהב בלילי) הם ממש מסבירים למה הוא עשה כל דבר ? תודה!

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif

לפי מה שאני זוכר, הזכרונות הראשונים שלו הראו את המערכת יחסים שלו עם לילי מאז שהיו ילדים כשהכירו, תוך כדי זה שהוא סיפר לה על קוסמים ועל אזקבאן וחוקים, עד לבית הספר שם הם היו חברים, בזכרון אחר שראינו בספר השישי הוא קרא לה בוצדמית ובספר הזה אנחנו רואים את התגובה שלה כשהיא אומרת לו שהיא לא סולחת לו על זה, שזה לא יעזור כי הוא מאמין בתואר הגזע ומסתובב עם תיפוסים מפוקפקים... אחרי כל זה אנחנו רואים אותו מחכה לדמבלדור ומספר לו שהוא היה זה שסיפר לוולדי על הנבואה שהוא שמע בחלקה ושוולדי מתכנן להרוג את פוטר ואת ההורים, דמבי עושה עליו טריק ואומר לו שפשוט יבקש ממנו שיפסח על לילי וכשסנייפ אומר לו שהוא ביקש אז דמבלדור יוצא עליו... הוא מבטיח לו שהוא יגן על הפוטרים אבל הוא צריך לקבל משהו בתמורה לזה... בזכרון אחר, אחרי המוות, סנייפ אומר לדמבי שהוא הבטיח שהוא יגן עליהם והוא מסביר לו שהם בטחו בבנאדם שלא היו צריכים לבטוח בו, בדיוק כמוהו... הוא מבטיח שהוא יגן על הארי... משם עוברים לזכרון על הספר הראשון שדמבי מבקש מסנייפ לשים עין על קווירל וסנייפ אומר שהארי הוא בדיוק שחצן כמו אבא שלו - דמבלדור אומר לו שהוא המורה היחידי שחושב ככה.. זכרון אחר - בספר השישי - סנייפ שואל אותו למה הוא לא בוטח בו לספר לו מה הוא עושה עם הארי וסנייפ מתחיל להתעצבן ואז דמבלדור אומר לו שזה בינהם, אבל שיבוא למשרד שלו בערב והוא יראה שהוא בוטח בו. באותו ערב הוא אומר לו שאם הוא יראה שוולדי מתחיל לשמור על הנחש שלו נאגיני באמצעות קסם שיעביר להארי את המסר שהוא צריך להתאבד בשביל המשימה(בגלל זה אגב, סנייפ בוהה בהגנה של וולדי על נאגיני), זכרון אחר מראים שסנייפ מציל את דמבי ממוות כשהוא נפגע ביד ואומר לו שנשאר לו שנה לחיות, באותו זכרון הוא מבקש ממנו להרוג אותו כדי להציל את הכבוד שלו ולהגן על דראקו... זה מה שאני זוכר, מקווה שזה עוזר...

למעלה