בי.בי, פרק 401

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifבי.בי, פרק 401

וווווואהו! איזה פרק. רוב הפרק היה מצוין, ממש כיף לראות. אחר כך די הרס הברית שעשו נגד האקסים. כל המטרה של הטוויסט נהרסת אם הברית הזאת תתקיים. דבילי ביותר, למרות שנראה לי שהייתי עושה אותו דבר אם הייתי במקומם
. אני לא יכול לחכות לפרק של מחר, חבל שאין פרק כל יום! אמרו שיהיה גם טוויסט עם ה-וטו (לדעתי יהיה חובה להשתמש בו, אבל לא נראה לי שהם יעשו את זה כי זה פשוט מדי). אני מקווה למשהו טוב. למרות כל ההספדים, נראה לי שהולכת להיות אחלה עונה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
BBUS 401../images/Emo58.gif

פרק נהדר....מחכה לנו קיץ מדהים...זה כל כך אכזרי שזה ענק... אבל לפי הטיזרים מפרק הבא חלק מהזוגות כן יעבבוד ביחד והברית של ה-8 לא תחזיק מעמד. לפחות ככה אני מקווה כי זה יהיה יותר מעניין. אבל בכל מקרה זה הולך להיות עונה ענקית, הם למדו מטעויות של עונות קודמות - רק 7 אחרונים מצביעים (דומה להישרדות) 7 האחרונים מבודדים (למדו לקח ממה שקרה בעונה הקודמת לא מפרט למי שלא ראה , לא רוצה להרוס) ככה אין השפעות למה שאנשים אומרים מאחורי הגב ובחדר היומן על ההצבעה הסופית כמו שצריך להיות....

Boran

New member
מזתומרת? ../images/Emo58.gifבי.בי 401 ../images/Emo58.gif

איפה אמרו שהג'ורי זה רק 7 אחרונים? ומזתומרת ש-7 אחרונים מבודדים? מה קרה בעונה הקודמת? ראיתי, ואין לי מושג על מה אתה מדבר. אתה מתכוון לזה שהראו לרודי שדניאל אמרה שהוא השטן וכאלה? ולמה זה כזה טוב שרק ה-7 האחרונים מצביעים? זה לא כזה טוב... עדיף ריוניון עם כולם, שכולם יצביעו, כמו שצריך
עכשיו להערות שלי על הפרק: התגעגעתי לאיימי!!! אני מתגעגע לאיימי
חח הרג אותי הברווזון גומי של מרסלס החדרים היו חביבים, הייתי בוחר את החדר הכחול. החדר של המדבר גם מגניב, אבל נראה לי מעצבן להיות בו. בקשר לאנשים בבית: אליסון מותק, מישל גם עושה כזה רושם. דנה מעצבנת קצת (ממש קצת). נייתן הבלונדי מגניב, מת על דייויד בינתיים. ג'ק (באוור?) נראה גם מגניב בקטע של האף בי איי וזה, נראה נחמד גם, אבל מבחינת מראה חיצוני הוא היה יכול להיראות יותר טוב... לדעתי עשו את זה בצורה לא ממש הוגנת. כאילו, הכניסו קודם את ה-8 הראשונים, אלה עשו היכרות, תחרות, גיבוש וכאלה, ואז הכניסו את 5 האקסים. אבל זה ממש לא הוגן- מישהו חשב אולי שדייויד הוא האקס של מישל בדיוק באותה מידה שמישל היא האקסית של דייויד? למה מישל לא היתה ב-8 הראשונים ודייויד ב-5 האקסים, ולכן מישל נדפקה? לא הוגן כלפיה וכלפי שאר האנשים, שמנקודת מבטם לא הם ה"אקסים", אלא ה-8 הראשונים. גם לא אהבתי שג'ולי אמרה לאלו שהיו בבית מראש שהאקסים שלהם יבואו. היא היתה צריכה רק להגיד להם שיצטרפו 5 חדשים ולתת להם לראות לבד שאלה האקסים שלהם, ואחרי זה היו צריכים לעשות את התחרות אוכל, אולי משהו שיחייב את האקסים לעבוד יחד, כמו נגיד המשימת אוכל הראשונה בעונה הקודמת שחייבה את האורחים להיות בזוגות. מעניין- איך ידעו על האקסים שלהם? מה- ביקשו מהם שיפרטו על כל המערכות יחסים שלהם? טוב נו... ודבר אחרון- בפירוט פרקים ג'ולי לא הזכירה את הוטו. אין וטו? זה היה כ"כ טוב! בקיצור, יש פוטנציאל, ואפילו יש כמה פייבוריטים
הימור שלי שברית ה-8 לא תחזיק מעמד...

LOVEtheMcMAHONS

New member
ירון (ספוילר)

בפרק עצמו ג'ולי אמרה ....כמעט בוודאות שרק ה-7 האחרונים מצביעים ...ושהם יימצאו בבידוד ולא ייראו כלום ממה שקורה בבית אחרי שהם עזבו. שזה מאוד הגיוני...הרי דניאל שיחקה משחק ענק בעונה הקודמת, ורק הוידויים החושפניים שלה בחדר היומן גרמו לה להפסיד את המשחק, כי כולם ראו בדיוק מה קרה מאחורי גבם ואיך היא וג'ייסון פשוט שיחקו אותה. בעונה שעברה כל אחד שהודח מהבית חזר לחייו הרגילים, ראה את מה שקרה בזמן שהותו בבית ואחרי וזה פגע לדעתי בשיקול הדעת.

gah

New member
רק רציתי להגיד

שאני כרגע רחוק שני פרקים מסיום העונה השלישית של האמריקאי, אני מסיים אותה ומתחיל לראות את העונה הרביעית (שכבר יש לה גם פרק שני) ומדסקס פה איתכם =]

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifפרק 402

וווווואו! זה כל מה שיש לי להגיד על התחרות ראש הבית שהייתה. איזה רעיון מעולה לתחרות, רק חבל שאלה שישבו על הכסאות לא היו קשורים לכלום. התאהבתי
קצת במישל. נורא חמודה כזאת, אמנם נראית קצת אהבלה אבל אולי זה חלק מהמשחק שלה. חמשת האקסים הם כמובן אמנדה, מישל
, ג'סטין, רוברט וג'י. נת'ן הבטיח לא להעמיד את ג'סטין ורוברט, אז הוא בטח יעמיד שניים מתוך ג'י, אמנדה ומישל. אני מקווה מאוד שהוא יעמיד את ג'י ואמנדה ולא יעמיד את מישל
השערות: נת'ן ישים את: ג'י ו... אין לי מושג. אני מנחש שאמנדה. יעוף ביום רביעי: ג'י! ואז ג'ון המצחיקה הזאת תהיה שמחה. את האמת, אין בנים נורמליים כל כך בעונה הזאת. כולם סתם מעצבנים ומשעממים שלא עושים כלום. הבנות עושות את כל הכיף והאקשן! נ.ב היה בא לי להקיא כשראיתי את ג'ון מנגבת ג'לי מהבטן של ג'ק, בעעע.

gah

New member
../images/Emo58.gif

:))))))))))))))))))))) קודם כל, גמרתי לראות את העונה השלישית והמדהימההההההה, הגיע לדניאל לזכות למען האמת, אבל עדיין הייתי מאושר. בקשר לעונה הרביעית, בהחלט צפוייה עונה מעניינת, אני למען האמת מאמין שהברית של השמונה תחזיק כשבועיים, אבל לא יותר... סקירה קטנה: אליסון - חמודה לאללה! אמנדה - גם כן חמודה, נראית מצחיקה וכיפית כזאת. דנה - נראית קשוחה, אבל יותר מדי, זה כבר מגעיל... היא לא כמו דניאל\ליסה, היא סתם כלבה... דיוויד - ת-ו-ת-ח, ללא ספק האהוב עלי. אריקה - מתחרה רצינית, רואים עליה שהיא כלבה.. ג'ק - איש טוב, לא מכיר אותו כל כך עדיין ג'י - מעפן ומעצבן, הלוואי שגם יתנו למשפחה שלו ת'כסף וגם שהוא יעוף מהר ג'ון - עוד מחלה, לא סובל אותה, אני יכול לבעוט בה. ג'אסטין - סביר, לא יותר ולא פחות. מישל - מתוקה, תמימה ולצערי חלשה. נתן - אחלה של בן אדם אבל אני חושש שהוא מתבלט יותר מדי ומהווה איום רוברט - כמעט סביר, די מעצבן ואיך הוא היה עם אחת כמו אריקה זאת תעלומה. סקוט - מצחיק לאללה! אוהב אותו גם! סך הכל, כשראיתי את העונה השלישית התאהבתי די מהר בכולם, פה אני אוהב הרבה פחות, מה גם שהבנים באמת באמת לא משהו, חוץ מג'ק, דיוויד וסקוט. אם אני צריך להמר מה נתן יעשה -> ימנה את ג'י ולצערי אמנדה (לא לשכוח שהוא ישן ליד מישל ככה שלא נראה לי שהוא ירצה להעיף אותה וגם סקוט ילחץ עליו להעיף את אמנדה אחרי שהוא הביא לו את הכוח). אני חושש שאמנדה תעוף כי היא תיראה כאיום גדול יותר. זה הכל, שתהיה עונה טובה!

amitooshacham

New member
ספוילר../images/Emo58.gif עתידי!

זהירות! אני הולך לכתוב ספוילר למה שהולך לקרות בפרק הבא של ביג בראדר.. וזה מכיוון שהמועמדויות הן לא בשידור חי, וראש הבית כבר בחר את מי להעמיד... מי שלא רוצה לדעת מי הם המועמדים, שלא יסתכל למטה! נת'ן העמיד את: ג'י! ו.... ... .. . אמנדה! אוווו, לא צפוי בכלל

Boran

New member
402 ../images/Emo58.gif

מסכים עם רוב מה שאמרת רק שלדעתי תחליף בין נתן וסקוט (יעני מה שכתבת עליהם) אלי ומישל חמודות
נייתן כלי וגם דייויד מה שהכי הייתי רוצה לראות בעונה הזו זה את נתן עם אלי או עם מישל. זה יהיה כזה חמוד
דיויד תותח וגם ג'ק- איך שהוא דיבר כמו סוכן אף בי איי, על "לדעתי הבישול זה אסטרטגיה" וזה... אחרי ששתי שניות קודם הן אמרו את זה ביומן... יפה שמראים ומדברים פה על אורחים (איזה מעפן זה יוצא בעברית...) מעונות קודמות- ברוז הגומי של מרסלס, ג'רי מהעונה הקודמת- ואפילו שמו וידיאו שלו. זה באמת איזה משהו ששמתי לב אליו בהישרדות, שהשורדים אפפעם לא מדברים על שורדים מעונות קודמות, וזה מאוד מפריע לי. היה ממש ענק אם שורדים היו מדברים על אסטרטגיות שהם לקחו משורדים קודמים או דברים כאלה. טוב נו עדין לדעתי לא הוגן שהכניסו קודם את ה-8 ואז את ה-5 אקסים (כמו שאמרתי... מישל האקסית של דייויד בדיוק באותה מידה שדיויד האקס של מישל, אז למה מישל נדפקת?) שוין- עונה טובה. ובקשר למה שכתבת על בי.בי 3- ספוילר לזוכה של בי.בי 3 ליסה היתה פיבוריטית שלי מהפרק הראשון, לכן שמחתי כשהיא זכתה; עם זאת, לפי דעתי דניאל שיחקה משחק חבל"ז טוב, ממש מעולה, היתה גם מצחיקה וזה, היתה ממש כלה, ולא הגיע לה כזה הפרש קולות. לא הגיע לה לקבל רק קול אחד שגם הוא מבן ברית- הגיע לה הפסד בתיקו צמוד. בהמשך ספוילר לזוכה הישרדות 6 אמזון בדיוק כמו שלמתיו לא הגיע 6:1 לג'נה... שזה ממש ממש היה בעסה בשבילי. אולי 6:1 לטובתו- אבל ג'נה היתה שחקנית ממש חרא...

LOVEtheMcMAHONS

New member
402 SPOILER (ספוילר גם לבב 3 US)

תחרות חביבה...מעניין איך ניית'ן יהיה HOH....האם הוא יהיה גמיש להצעות או שהוא לא יהיה מוכן שישחקו איתו...מי שזוכר ליסה הייתה HOH הראשון, ותוחמנה ע"י ג'וש להעמיד את מרסלס מול לורי... אני דווקא מסמפט את ג'י...הוא נראה כזה מסכן לעומת הסופר ביץ' האקסית שלו. בכלל, אין שם מישהו שאני ישר שונא מההתחלה, וגם לא ישר אוהב....קשה להתרגל לאנשים חדשים, אני זוכר כמה לא סבלתי את ליסה מההתחלה ורק אחרי חיסול ברית הזוגות התחלתי להעריך אותה. השערה שלי - נית'ן ישים על הבלוק את ג'י ואמנדה... או שאולי את ג'י ומישהו מה-8 הראשונה...כדי להבטיח שהוא עף, או ההפך אמנדה ומישהו מה-8.

למעלה