מזתומרת? ../images/Emo58.gifבי.בי 401 ../images/Emo58.gif
איפה אמרו שהג'ורי זה רק 7 אחרונים? ומזתומרת ש-7 אחרונים מבודדים? מה קרה בעונה הקודמת? ראיתי, ואין לי מושג על מה אתה מדבר. אתה מתכוון לזה שהראו לרודי שדניאל אמרה שהוא השטן וכאלה? ולמה זה כזה טוב שרק ה-7 האחרונים מצביעים? זה לא כזה טוב... עדיף ריוניון עם כולם, שכולם יצביעו, כמו שצריך
עכשיו להערות שלי על הפרק: התגעגעתי לאיימי!!! אני מתגעגע לאיימי
חח הרג אותי הברווזון גומי של מרסלס החדרים היו חביבים, הייתי בוחר את החדר הכחול. החדר של המדבר גם מגניב, אבל נראה לי מעצבן להיות בו. בקשר לאנשים בבית: אליסון מותק, מישל גם עושה כזה רושם. דנה מעצבנת קצת (ממש קצת). נייתן הבלונדי מגניב, מת על דייויד בינתיים. ג'ק (באוור?) נראה גם מגניב בקטע של האף בי איי וזה, נראה נחמד גם, אבל מבחינת מראה חיצוני הוא היה יכול להיראות יותר טוב... לדעתי עשו את זה בצורה לא ממש הוגנת. כאילו, הכניסו קודם את ה-8 הראשונים, אלה עשו היכרות, תחרות, גיבוש וכאלה, ואז הכניסו את 5 האקסים. אבל זה ממש לא הוגן- מישהו חשב אולי שדייויד הוא האקס של מישל בדיוק באותה מידה שמישל היא האקסית של דייויד? למה מישל לא היתה ב-8 הראשונים ודייויד ב-5 האקסים, ולכן מישל נדפקה? לא הוגן כלפיה וכלפי שאר האנשים, שמנקודת מבטם לא הם ה"אקסים", אלא ה-8 הראשונים. גם לא אהבתי שג'ולי אמרה לאלו שהיו בבית מראש שהאקסים שלהם יבואו. היא היתה צריכה רק להגיד להם שיצטרפו 5 חדשים ולתת להם לראות לבד שאלה האקסים שלהם, ואחרי זה היו צריכים לעשות את התחרות אוכל, אולי משהו שיחייב את האקסים לעבוד יחד, כמו נגיד המשימת אוכל הראשונה בעונה הקודמת שחייבה את האורחים להיות בזוגות. מעניין- איך ידעו על האקסים שלהם? מה- ביקשו מהם שיפרטו על כל המערכות יחסים שלהם? טוב נו... ודבר אחרון- בפירוט פרקים ג'ולי לא הזכירה את הוטו. אין וטו? זה היה כ"כ טוב! בקיצור, יש פוטנציאל, ואפילו יש כמה פייבוריטים
הימור שלי שברית ה-8 לא תחזיק מעמד...