ביג בראדר 723

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 723

אחד הפרקים המבדרים ביותר. אחלה תחרות אוכל. צ'ילטאון ממשיכים בשליטה המוחלטת שלהם במה שקורה בבית והשאלה היחידה שנותרה כרגע זה מה יקרה אם ג'ורג' או ג'אנל יזכו בוויטו. אריקה תצטרך לבחור בין דניאל ובין וויל וזה יהיה נקודה מאוד גורלית במשחק. כל השישה שנותרו ישחקו בוויטו - וויל ובוגי לא יתאמצו לזכות או להציל אף אחד מהם מאחר ושניהם מצביעים ויקבעו למעשה מי מהשניים יעוף ככה שהם שומרים על ג'אנל בכל מקרה. אם ג'אנל תזכה ותתעקש להציל את עצמה יהיה הסנריו הכי מעניין ואריקה תצטרך לבחור בין וויל לבין דניאל - למרות שעדיין בוגי וג'אנל יצביעו לשמור על וויל בכל מקרה. המשחק הזה כל כך מרתק שהוא יכול להתפתח לכל כך הרבה כיוונים ויהיה מעניין לא משנה מה יקרה.

../images/Emo58.gif

פרק קורע, כל התחרות אוכל לא הפסקתי לצחוק. אני לא מבין את ההגיון של צ'יל-טאון להעיף את דניאל. גם אם הסנריו הכי נורא קורא (היא זוכה בהו"ה ושמה את שניהם להדחה) יש להם סיכוי לא רע בוטו + אריקה תציל את מייק וג'אנל תציל את וויל אם מישהי מהן תזכה, ככה שהם יחסית בטוחים. ג'ורג' הוא היחיד שאין להם ברית איתו וג'אנל היא היחידה שבאמת יכולה לזכות בתחרויות שיצילו אותה עד לפיינל 2. אם אני הייתי במקומם הייתי מנסה להעיף את אחד משניהם, ואיזה כיף - שניהם מועמדים להדחה. סה"כ התקדמות מצוינת. אני מקווה שג'ורג' יעוף ואז אולי שלושת הבנות יבינו שהן צריכות להתאחד.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

רק אני ראיתי את זה או שצ'יקן ג'ורג' אנס את ג'אנל בתחרות אוכל? יש לו מזל שהוא לא שר משפטים במדינת ישראל, אחת היו כבר מוציאים אותו להורג.

willo

New member
../images/Emo58.gif723

אני נכנע, גמר בלי CT בעונה הזו לא שווה, והמנצח חייב להיות וויל או בוגי (כן בוגי מוכיח שהוא יודע לשחק למרות שאין ספק שוויל הוא המוח) ויסלחו לי ג'אנל/דניאל אני אוהב אתכן אבל הבחורים האלו פשוט מוכיחים כל שבוע מחדש שהם משחקים את המשחק 25 שעות ביממה... אני לא מבין איך הבנות עדין לא הבינו שמשחקים איתן, וכשדניאל מתחילה לחשוד היא מתחילה להתעמת איתם ויש לי הרגשה שהיא המטרה שלהם (בייחוד כאשר הפרק מתחיל באמירה של אריקה לדניאל שהיא בטוחה...). אני מקווה שדניאל תזכה בוטו ותבחר להציל את התרנגול, מה שיחייב את אריקה להעמיד את וויל מול ג'אנל כי רק אז אני אהיה מתוח בהצבעה אם זה נשאר ג'אנל מול התרנגול - התרנגול עוזב את הלול. אם זה דניאל במקום אחד מהם דניאל עפה. ואת בוגי אריקה לא תעמיד להצבעה. מעניין איך יהיה הפרק ביום חמישי עם שתי הדחות? האם פשוט יודיעו שאין הצבעה? האם הHOH יעמיד מייד שני מועמדים וההצבעה תהיה על המקום? או שאולי זו תהיה הצבעה חופשית?

Doji

New member
../images/Emo58.gif

מדהים לצפות בפידס של השבועות האחרונים (בלי ספויילרים בהמשך) ולשמוע את השיחות שד"ר וויל מנהל עם אריקה, דניאל וג'אנל כאשר לכל אחת מהן הוא משקר על ימין ועל שמאל, אך עדיין שומר על קו מחשבה נפרד לכל עלילה כדי ששני שקרים לא יתנגשו אחד עם השני, ועם דניאל זה באמת קשה כי היא חכהמה והיא קולטת כל מילה לא במקום וסתירות פנימיות. הבן-אדם גאון וכל משפט שהוא אומר מכוון למטרה מסויימת והוא יודע לתאם למי, איך ומתי לספר את הסיפור שצריך לספר, בלי לשכוח לתאם את גירסאות השקרים הנוכחיות לשקרים אחרים שהוא סיפר. כשהוא מדבר עם אריקה ודניאל אני מאמין לו לחלוטין שהמטרה שלו זה להעיף את ג'אנל וג'אנל רוצה להעיף אותו. כשהוא מדבר עם ג'אנל אני מאמין לו לחלוטין שהוא איתה כנגד דניאל ואריקה. לבוגי יש חלק קטן בכל ההתרחשויות. ה- master mind הוא וויל ובוגי, כיוון שהוא מתואם איתו בכל התוכניות, מבצע את חלקו מהצלחה רבה - אך ללא וויל הוא לא היה מסוגל להגיע למצב הזה. אם היו אומרים לי לפני תחילת העונה שוויל יגיע לפיינל 5, כשיש על גבו את המטרה הכי גדולה מכל שחקני BB (או בכלל, שחקני ריאלטי, כשחושבים על זה), לא הייתי מאמין. מה גם שהוא עשה את זה בצורה משעשעת לאורך כל העונה עם משפטים חוזרים של - "תעיפו אותי לפני הסקווסטר"-"יש לי חיים מחוץ למשחק הזה והם יהרסו אם לא תעיפו אותי"-"בבקשה תשימו אותי להדחה, אני רוצה להיות פיון"-"אם אשאר פה עוד שבוע הקריירה שלי תהרס, המרפאה תסגר ולא תהיה לי חברה" זה נראה כמו טקסט סגידה לוויל

willo

New member
../images/Emo58.gif

זה שאמרתי (בלי לראות פידס) מאיה צדקה, הבן אדם גאון ואם הוא לא ינצח זה יהיה עוול... לגבי בוגי, שוב אני לא רואה פידס, אבל הבן אדם יודע לשחק (מה לעשות הוא פחות שרמנטי מוויל) בקיצור CT שולטים

בוביץ

New member
פידס של 29.8 הזוכה לויטו../images/Emo58.gif

מי שלא רוצה לדעת שלא ירד למטה נו כמובן שגאנל זכתה ואריקה המפגרת שמה את דניאל כמה מפגרת אריקה יכולה להיות. טוב דניאל כמעט בטוח עפה היה לה משחק טוב חבל כרגע אין לי שום פיבוריט לניצחון האמת בשבילי העונה בינונית. כי בלי צילטאון העונה הייתה מאד משעממת ומצד שני אני כבר לא סובל את צילטאון.

Doji

New member
../images/Emo58.gif פידס ויטו+ההתרחשויות אחריו

דניאל ממש נדפקה הפעם, שוב עבודה של צ'ילטאון. אחרי שאריקה רמזה לה שהיא עומדת להדיח אותה, היא פרצה ב- hissy fit הכי משעשע שהיה העונה. התפקעתי מצחוק כשהיא עלתה לחדר HOH וצילצלה בלי הפסקה בפעמון ואף אחד לא פותח לה, ווויל בפנים אומר לאריקה שדניאל איבדה את שפיותה
היו גם קטעים מעולים שדנאיל אומרת לאריקה "את היית הג'ייסון שלי ואני הייתי הג'ק שלך". אחרי שג'יימס עף דניאל איימה לנקום והתרברבה ש- "Will's ass is mine" וכמה היא תחזיר לו על מה שהוא עשה. עכשיו היא כבר מבינה שמאוחר מידי לטפפל בצ'ילטאון והיא יודעת שהיא עפה השבוע. היא כבר באה לג'אנל ואמרה לה שהיא בעדה ושלא תבטח באף אחד שנשאר והיא מקווה שג'אנל תגיע לסוף. היא גם אמרה לאריקה שהיא לא תתן לה את הקול שלה במושבעים ואני גם מניח שדניאל תלכלך על אריקה למרסלס וג'יימס ותנסה להסיט קולות נגדה. זו עונה מעולה, בעיקר בגלל צ'יל-טאון, הרבה בזכות ג'אנל ודניאל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס וטו וכיו"ב

כן, נכון שכבר היה פרק מאז, אבל עוד לא ראיתי
חבל שספיילרת קצת. כי חשבתי שתדבר כאן רק על העובדה שג'אנל התותחית זכתה, והייתי במתח אז מה יקרה אח"כ - אם אריקה תשים את דניאל או את וויל - ועכשיו כבר אין לי מתח
בכל מקרה, אני שמחה

../images/Emo58.gif

תסלחו לי רגע כן, ג'אנל
וויל
גאד, כשג'אנל מדברת זה כמו לראות דבורים מזדווגות, הכל כל כך מתוק וטהור, וכשוויל מדבר זה כמו לראות את במבי מקפץ באחו. אחחחחחח, פשוט שלמות. <כן. זה היה טקסט סגידה לוויל ולג'אנל
>

maya567

New member
../images/Emo58.gif 723

סוף סוף יש אינטרנט בדירה החדשה (אמנם אם קצת בעיות - למה הסכמתי להתחבר לברק תסבירו לי למה?!) - והתפנתי לראות קצת ביג בראדר. הרשו לי לחזור על דברים שנאמרו כבר בשרשור הזה: וויל
ג'אנל
יכול להיות פיינל 2 כזה מושלם. (ואגב, לקראת סיום התוכנית ממש פחדתי ששניהם יהיו מועמדים בכלל). בכלל שכחתי שמדיחים שניים מחר. ההדחות מחר הן קריטיות. כי או שהמשחק הולך לפיינל 3 סוף סופי סופני (בדמות וויל, ג'אנל, בוגי ודניאל/אריקה) או לפיינל 3 עלוב ומסכן (בדמות אריקה, צ'יקן ג'ורג' ודניאל....). ובאמת לא חשבתי על זה, אבל זה באמת הגיע למצב שבו אני לא רוצה שג'אנל תזכה ב-POV. דווקא כשהיא מועמדת מול התרנגול אין סיכון בכלל שהיא תעוף, כי אין מצב שבעולם שוויל ובוגי יעדיפו להשאיר את היצור על פניה.

למעלה