ביג בראדר 718

MooTzk

New member
718 ../images/Emo58.gif

יס! דניאל! LOD! אני כמובן ישר נזכר בנאום של ג'אנל בפרק שעבר - "כשמתחילים מלחמה, כדאי לסיים את הקרב". אני ממליץ לג'אנ לזכור עוד ביטוי - אל יתהלל חוגר כמפתח(זה בשבילך שבתאי), ואל תרצי לדניאל על "לגמור את הקרב" כשעוד נשאר לה סיכוי בויטו. ג'יימס זרק את התחרות ממש גרוע. אני אשמח אם מישהו מהאנשים שעוקבים אחרי הפידס בקביעות(דוג'י?) יוכל להגיד איך הוא הצליח להתחמק מהNOMS כשגם ג'אנל רתחה עליו וגם וויל ובוגי דיברו נגדו(אפילו שאיך שאני הבנתי את זה, הקטע נגד ג'יימס היה כדי להאשים אותו על הויטו, אבל בעצם הם שכנעו אותה להעמיד את מרסלס להדחה כמו שוויל אמר בסוף). לא ציינתי כבר בערך 4 פרקים שוויל הוא אלוהים. אז הנה, וויל הוא אלוהים. יש לו נאמנות מלאה מהLOD, הוא פחות או יותר מחזיק את ג'אנל והאווי בכיס ואחד מ3 האנשים היחידים שלא בברית איתו בבית הולך לעוף השבוע. שבוע הבא מישהו טוב צריך לזכות, ובגלל שרק האווי מתחרה, יש סיכוי לא רע שזה יקרה. אלא אם כן הם יחליטו כמובן שזה לא פייר כי האווי ישן רק 3 שעות בלילה לפני והוא לא הגיע מוכן לתחרות, אז צריך לעשות תחרות חוזרת(עם ג'אנל, כמובן).

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שג'אנל לא העמידה את ג'יימס להדחה כי עדיין יש לה ספק מסויים האם הוא משקר או שהוא באמת איתם. היא לא מעוניינת לחזור על הטעות המטומטמת של האווי בעונה6. היא גם לא מודעת לגודל הבגידה של ג'יימס ולכך שיש לו בעצם ברית של 4 (LOD) ולא סתם מצנח בדמות דניאל כפי שהיא חושבת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 718

עונה מצויינת, אין מה להוסיף יותר מדי. תחרות הויטו הייתה נחמדה וכיף לראות את הדיירים מהעונות הקודמות שלא נכנסו לבית. מקווה שימשיכו להגיע. מה שוויל ובוגי עושים (וכן - הגיע הזמן שאני אפסיק לקרוא לבוגי הסיידקיק הלא מועיל של וויל כי למרות התדמית הלא בוגרת ופאתטית שלו, הוא עשה מספיק דברים בבית כדי להיות ראוי בזכות עצמו למקום בבית) זה פשוט מלאכת אמן. קצת חבל שדווקא בשבוע בו ה-HOH סביר להניח שילך לא לעונה 6 לג'אנל יש סיכוי לא רע בכלל לזכות בכח החדש - בהנחה שמרסלס יעוף ביום חמישי רק ג'אנל וצ'ילטאון עוד לא ניחשו. דווקא חשבתי שוויל עלה על הביטוי : you rip what you sew. לדעתי זה הפתרון. כמה שאני לא אוהב את מרסלס השנאה שלו לג'אנל מצחיקה/מגוחכת ודווקא יהיה נחמד לראות אותו נשאר על חשבון אריקה. יחד עם זאת דניאל תעדיף להיפטר ממרסלס, וג'יימס וצ'ילטון יספקו את הקולות הדרושים לעשות זאת. ג'ורג' יצביע למי שדניאל תגיד לו. לא יודע אם ג'אנל מאמינה ביכולת שלה לנצח את המשחק. החלומות הבאים שימחצו אני מקווה שיהיו החלומות שלה. לא שיש לי משהו נגדה אבל הגיע זמנה להיפרד מהמשחק. כך או כך ההמשך יהיה מעניין ומרתק.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. אני אוהב את ג'אנל, הו כמה שאני אוהב אותה. רק היה חבל שהיא לא שמה את ג'יימס וככה היינו נפטרים מהמעיק הזה. הלוואי שמרסלס יעוף, אני כל כך מתעב את הדפוק הזה. אני ממש מקווה שג'אנל תפתור את החידה נכון וככה אולי היא תציל את עצמה מכולם. גו ג'אנל והאווי!

../images/Emo58.gif

יש! בדיוק מה שרציתי קרה. אני ממש מקווה שמרסלס יעוף. דניאל וג'ורג' בטוח יצביעו להעיף אותו, אבל ג'יימס, בוגי וויל עוד עלולים להצביע נגד אריקה כדי להראות לג'אנל שהם בצד שלה. אני ממש נהנה לראות את את המתמודדים מעונות קודמות (רב תביאו בבקשה את רייצ'ל מעונה 6 ווויל מעונה 5!). תרחיש מושלם לשבוע הבא: אריקה זוכה בהו"ה (ומראה קצת אופי בהזדמנות), מעמידה את ג'אנל והאווי, ג'אנל זוכה בוטו - האווי בחוץ. מקווה שאף אחד לא יזכה בקו-ד'טה ויהרוס את הכל.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גו ג'אנל! אני הייתי שמה את ג'יימס להדחה. אין אצלי הזדמנות שניה, ובטח שלא הזדמנות שלישית. ג'יימס כבר הרבה זמן מספק לג'אנל סיבות לפקפק בו, ורק בגלל השטות מהעונה הקודמת הם לא נפטרים ממנו. אפילו וויל כל הזמן רמז להם, ובעצם אמר להם, לא לסמוך על ג'יימס. אני מקווה מאד שהעובדה שבוגי מדבר על הדחה של אריקה אכן תוביל להדחה של אריקה. נמאס לי כבר מהסוסה הזאת. הכבשה נראתה אנושית יותר מהגוף המנותח שלה. גם אם כבר היה דגש על בוביז בפרק הזה, החזה של אריקה הוא הדבר המזויף ביותר שראיתי מזה הרבה זמן. של ג'אנל, לעומת זאת, נראים אמיתיים לגמרי. אה, וויל אלוהים. ובאסטו עדיין מפגרת.

willo

New member
../images/Emo58.gif 717 + 718

אחרי ארבעה ימים בלי מחשב בבית, רק היום ראיתי את שני הפרקים, ובאמת אין מה לדבר BB אולסטאר הוא הטוב ביותר... התחרות החוזרת הייתה עלובה, וקריאות הנצחון של ג'אנל והאווי גם כן. דניאל מוכיחה לי למה היא נחשבת שחקנית טובה, ג'יימס וויל לא מאכזבים וג'אנל תותח על (הלוואי והם יהיו ברביעה - נראה ניצוצות). אריקה עושה מה שהיא יודעת לעשות - עיניים, למרות שהמיזמוזים שלה עם בוגי, והווידוי שהם בקשר עוד מקודם עלולים לעזור לה להשאר (אם כי נראה לי שזה הזמן להיפרד ממרסלס - אבל כל הניחושים שלי היו גרועים עד עכשיו). ג'אנל מדהימה אותי כל פעם מחדש - היא שחקנית טובה ולא טיפשה ולכן אני בטוח שהייתה סיבה להשאיר את ג'יימס. לגבי הכוח החדש - אני מקווה שמי שיזכה בו הוא דניאל או ג'אנל (ברור שאריקה לא תזכה) כי רק להן יש ביצים לצאת ישירות נגד אחרים.

willo

New member
../images/Emo58.gif ועוד משהו

הפרצוף של האווי כשהוא נשאר מחוץ לחדר ואילו בוגי וויל נכנסו לטוש עם ג'אנל ואריקה - כמו ילד קטן שלא נותנים לו ממתק שהוא רוצה - קטע גדול

בוביץ

New member
ביג בראדר 718../images/Emo58.gif

פרק טוב וויל מלך! והיפי הורי לדניאל על הויטו!!! היה כיף לראות את המתמודדים מהעבר. גיימס ממש זרק גרוע את עצמו בתחרות הויטו אבל גאנל לא שמה לב לLOD השאלה היא האם נגיד גיימס יעוף בשבוע הבא למשל הLOD ימשיך להתקיים בלי גיימס? אני דווקא מקוה שאריקה תעוף כי מרסלס יהיה נגד גאנל והאווי.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif718

או איזה יופי שהיא זכתה :) וגם סוף סוף עלו על ג'יימס לפעמים אני מרחם על ג'אנל שהיא כזאת תמימה ונותנת לוויל לסובב אותה בקלות.. לדעתי וויל יותר מתכנן ללכת לרבעייה עם ג'אנל והאווי כי הוא לא ממש סומך על ג'יימס... אני מקווה שמרסלס יעוף כי הוא מתחיל לעצבן רצח.. ונכון שיש הרבה צביעות בבית הזה אבל הצביעות שלו כבר ממש מוגזמת. אבל גם אם אריקה תעוף זה יהיה בסדר.. היא סתם מיותרת.. אני מקווה שאיכשהו ג'אנל לא תעוף בשבוע הבא.. רק כדי לא לראות את ג'יימס מרוצה מעצמו..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף. בתחילת השבוע דאגתי שדניאל תעוף. עכשיו אני מרוצה כי מרסלס הולך לעוף. :) ג'אנל אמורה לנצח באמריקז צ'ויס השבוע ולקבל יתרון בתחרות הו"ה.. אז מה יעשו במקום זה? אולי יתנו לה להתחרות :|

למעלה