ביג בראדר 708 - NOMS

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 708

קצת מפתיע. אין לי יותר מדי מה להגיד על המועמדויות של ג'יימס. יהיה מצחיק אם ג'ורג' יזכה בוויטו. וויל אני לא רואה אותו בכלל מתאמץ לזכות בוויטו. מישהו ראה את דיאן כל הפרק הזה ? נרשמה היעדרות מרשימה שלה מהפרק. היה נחמד לראות שג'יימס מודע למעמדו בברית של העונה שלו והייתי שמח לראות ברית שלו עם דניאל וצ'ילטאון פועלים בחשאי נגד הברית של עונה 6.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה! כמה צחקתי,הקטעים עם בוגי שמדבר מתוך שינה - פשוט היה טוב
אני כל כך אוהב את ג'אנל,היא צריכה לזכות העונה - השילוב שלה עם מרסלס פשוט טוב. שמחתי שג'יימס לא בגד בברית וסופסוף המעפן הועמד להדחה - הלוואי שוויל יעוף. ברית עונה 6

MooTzk

New member
708 ../images/Emo58.gif

דבר ראשון, מישהו ממש צריך להגיד למרסלס שהוא לא נראה טוב. כמה עוד אפשר לסבול את הדיבורים שלו על "הברית היפה" עם ג'אנל? וד"א, הצמד הזה ממשיך להיות די מעצבן(כלומר, ג'אנל מעצבנת בקטנה, מרסלס מעצבן נקודה). היה פרק מצוין. התחרות הייתה מצחיקה, והיו הרבה קטעים משעשעים בפרק באופן כללי. ג'יימס בנתיים מתפקד טוב בHOH אבל הייתי בטוח שהוא יעמיד את ג'ייס, שכל גישת ה"לא אכפת לי מאף אחד חוץ ממני" נמאסת מהר מאוד - בסדר, הבנו, תגיד משהו חדש בdiary rooms שלך. שרה
אפילו שהייתה שם תמונה אחת ממש מזעזעת שלה. וויל קיבל את מבוקשו - עוד לא ברור בכלל לאן ההעפה תלך, יהיה שבוע מאוד מעניין.

../images/Emo58.gif

אני לא קונה את התירוץ של ג'יימס ללמה הוא העמיד את ג'ורג'. אני חושב שפשוט בגלל שהוא מג'אגלג (מלשון ג'אגלינג) בין 2 המחנות בבית, אז הוא פשוט רוצה להעמיד את ג'ורג' (שמבין האנשים שמתחת לרדאר, אצלו זה הכי פחות ברור איפה הוא עומד) וככה הוא יוצא פחות או יותר בסדר עם כולם. הקטע הכי מוזר הוא שזה נראה שכולם גם רוצים להעיף את ג'ורג'! ממש לא ברור... סה"כ פרק טוב מאוד. אה, כן, ולהרוג את מרסלס.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 708

לפחות צופי עונה 7 יכולים להודות לג'יימס על העמדתו להדחה (וב- 90% להדחתו) של צ'יקן ג'ורג'. אריקה, דיאן ומרסלס, בתור "צפים", מפריעים לי הרבה פחות, כשיגיע הזמן הם ישחקו את המשחק שלהם.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

המועמדים שלו מובנים, זה כן, אבל סדר קבלת המפתחות- wtf? אריקה ראשונה? מאיפה זה הגיע? הוואי אחרון??? אני דו בטוח שייכעסו עליו בגלל זה אח"כ. הברית שאני ממש מחכה לראות היא ברית של ג'אנל עם, נניח, בוגי ואריקה. למרות שהכי לא סביר שייקרה, זה עדיין יהיה מעניין לצפייה. (אשליות...) מר וגברת סמית'- למה לא הראו אותם הפרק? ממש חיכיתי להפרכה/אימות של הברית הזאת, ובכלל לא ראיתי את דיאן הפרק. וגם את ג'ייס לא הראו יותר מדי. התחרות אוכל הייתה מגניבה, דיאן יצאה מלכה בוידאו רום. צ'יקן ג'ורג'- מה הקטע שלך? אם אתה מצותת, לפחות תעשה את זה ביעילות. הסיפור של דניאל ממש נוגע ודי מתוק/חמוץ כזה, לראות איך היא וויתרה על נעורייה אבל בכל זאת יש לה שתי ילדות מוצלחות. ברית הS6 חייבת להתפרק. מיד. קייסר תתאבד (למרות שזה מנוגד לחוקי האיסלאם), האווי תענה את עצמך למוות, ג'אנל תפחלצי את עצמך (שהיא גם תמות, אבל גם נוכל להנות מלראות אותה) וג'יימס... אתה רשאי לחיות. אבל תכרות לעצמך רגל, או משהו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מרסלס מעצבן בטירוף אהבתי כגשימס וגאנל דיברו על שכאילו מרסלס ודניאל שניהם בבריתם והם כאילו לא יודעים את זה זה מביא לי לחשוב שבסוף יהיה פיינל 2 עם מרסלס ודניאל. לדעתי הוא היהה צריך לשים את גייס ציקן גורג הוא ציקן גורג- דוווקא אשמח לראות אותו עף. יעלה מחכה לפרק הבא

willo

New member
../images/Emo58.gif 708

אז בחצי הימור צדקתי, אני מקווה שהם לא יעשו את הטעות ויפות את התרנגולת, נכון שהוא מעצבן אבל הוא סוכן חופשי. אני חושב שג'יימס עשה טעות, המטרה שלו הייתה צריכה להיות ג'ייס/דיאן מול וויל/בוגי ולו רק שזה הציר החזק נגד עונה 6. אהבתי את השיחה שלו עם וויל, וגם התשובה שלו לוויל למה הוא מועמד הייתה טובה (הרי זה מה שרצית לא?). אני מקווה שהפעם ישתמשו בוטו רק בשביל לטרוף את הקלפים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif708

ועכשיו נראה מה עושה את הדוקטור הטוב לשחקן כזה טוב. ד"ר ויל
היה מועמד 5 פעמים בעונה 2, עונה שלא היה בה וטו, עונה בה הרבה מאד אנשים לא סבלו אותו - ועדיין, תמיד האדם שישב לידו בכסא הודח. ואני מאמינה שזה מה שיקרה גם הפעם. ולדעתי, דווקא מבחינה אסטרטגית, לג'יימס עדיף להשאיר את הדוקטור בסביבה, כי מתוך ברית עונה 6, הוא הכי פחות בסיכון - ויש לו הכי הרבה סיכויים לעבור לברית אחרת לגמרי, ולסיים את העונה הזו במקומות גבוהים. בכל מקרה אני בעד. ג'יימס הוא אחד השחקנים האהובים עלי, ויהיה גם טוב אם הוא יסיים שבוע HOH בלי אויבים רציניים מדי. אה, ואיך אף אחד לא אמר כלום על ה- Self Tanner המזעזע שד"ר ויל תקע. מתה עליך חבוב, אבל הכתום הזה לא מוצלח משהו. בייחוד אחרי שהוא במשך שבוע שלם הרצה על חשיבותה של הלבנבנות.

למעלה