א"ר 404

Boran

New member
../images/Emo58.gif א"ר 404 ../images/Emo58.gif

קודם כל, שמתם לב ששוב בהתחלה של הפרק מונ שרי הזכירו באדיבותן שהבעלים שלהן נפ"ל? די, נמאס! שיעופו כבר טיאן וג'רי- טוב שהן נזכרו לקחת את הפ"פ אחרי הרוד בלוק... הן היו לוקחות את זה לפני הרוד בלוק היו מגיעות יותר מוקדם ובפער ענקי התחלתי לאהוב את הזקנים השמנים, הפקחי טיסה נו. הם ממש נחמדים. כמובן שקלי וג'ון שולטים. חח הרג אותי איך שקלי התעקשה לקחת את הרוד בלוק הזה, ואז כשהיא ראתה מה הרוד בלוק היא התחילה להגיד לעצמה פאק, הייתי חייבת לקחת דוקא את הרודבלוק הזה??
רייקן וצ'יפ מעצבנים אותי, שיעופו. גם מונ שרי פרק הבא נראה ממש טוב. אמסטרדם עיר מקסימה, בכלל הולנד ארץ יפהפיה.

amitooshacham

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם רוב מה שאמרת

חוץ מזה שאתה אוהב את הפקחי טיסה סטיב ודייב! הם ממש מעצבנים אותי.. התפוצצתי איך שקלי עשתה לידי מילי כאילו היא מחפשת את הרוטמרקר, אחרי שהיא כבר מצאה אותו!! איזה תותחית זה היה כזה מצחיק

Boran

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי, אבל לא פה

מה קורה עמית? אתה מסתדר עם פולאריס? תתחבר כבר לאייסיקיו שאני אוכל לעזור לך קצת עם פולאריס ותראה קנדיאן איידול, אני יודע שיש לך את זה, זה די טוב

gah

New member
../images/Emo58.gif

קלי וג'ון תותחים, איך אני אוהב אותם!!!! קלי ענקית. דיוויד וג'ף כל כך טיפשים שזה מצחיק! חבל לי קצת על סטיב וג'וש שעפו אבל לא נורא הם לפחות הרוויחו מהחוויה הזאת משהו. אני חולה על טיאן, היא צודקת באלף אחוז, היא נראית טוב (מאוד) וספורטיבית כמו שאני אוהב :) התחלתי לשנוא -ממש- את מילי דה מול חחחח אהוב - קלי וג'ון מנצח - מילי וצ'אק עף בפרק הבא - סטיב ודייב (שהם באמת אחלה).

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש אוהב את מילי, היא חמודה כזו וקלי באמת כזו כלה
לא מת על טיאן וג'רי.

amitooshacham

New member
ירון כנראה שאני עובר לפולאריס..

יש לי איזה בעיה באינוויזיון. ועוד משהו, בגלל שהייתה לי את הבעיה אז לא היו לי שליחות והייתה לי רק קבלה אחת מאיזה בוט מהיר והגעתי לכמעט 100ק.ב! אז יכול להיות שאני ימשיך לא להיות סרבר בתקופה הבאה.. זה דווקא לא שווה את המאמץ, דיסטרו הוא לא מה שהיה פעם
בקשר לאמייזינג רייס
אהובים - ג'ון ואל עפים - דייויד וג'ף מנצחים - ג'ון ואל

amitooshacham

New member
אה וירון - ראיתי קנדיין איידול

אבל הפרקים הראשונים ממש לא מעניינים. כשיתחיל השלב השני של ההופעות של כל אחד אז נדבר.

Boran

New member
ממש לא נכון

הפרקים הראשונים ממש ממש טובים יחסית. יותר טובים אפילו מהשלושה הראשונים של אמריקן איידול 2. חוצמזה, שבמיוחד צריך לראות, כדי להכיר את השופטים וזה.

Boran

New member
ספוילר מעליי!!

עמית, לפחות תרד הרבה שורות... זה לא הולך שכותבים ספוילר ליד הספוילר...

LOVEtheMcMAHONS

New member
קצת באיחור...שיהיה../images/Emo58.gif 404

פרק נחמד...חבל לי על סטיבן וג'וש... אבל אני הולך להישמע מוזר, ורבים מכם יישנאו אותי על כך - אבל שבו בשקט ותנו כבוד למונ-שרי, וכן - גם לטיאן וג'רי. הם אולי טיפה מעצבנות, אבל הם מובילות - לא צריך לשנוא אותם כי הם נשואות לשחקני פוטבול שמרוויחים כסף טוב, ולא צריכים לשנוא את טיאן כי היא כוסית. אז אולי היא לא הבן אדם הכי נחמד בעולם - נראה אותכם נחמדים שאתם מתמודדים מול 11 צוותים שאתם לא מכירים וזה הולך להיות שווה לכם מיליון דולר. אז רבותי, אל תתפלאו אם צמד של בנות ינצח (לגבי טיאן וג'רי אני בטוח שזה לא יהיה הם - הם לא מסתדרות טוב ביניהם) - אז זה יהיה מון-שרי או רייקן וצ'יפ. כמו שאמרתי - צמד של בנות ינצח !!! הימור שלי - פרק הבא עפים קלי וג'ון או טיאן וג'רי.

gah

New member
../images/Emo58.gifאני ממש לא

שונא את טיאן. להיפך, היא בין האהובות עלי. וגם לא הבנתי את הבכיינות של כל האחרים על כך שהיא כביכול נדחפה בתור, כי היא ממש לא! השומר הרשה לה לחנות קרוב (כנראה בגלל שהן הגיעו ראשונות בהתחלה למי שזוכר), אם הוא הרשה להן, אז זה חוקי ואם זה חוקי אז הן היו צריכות לעשות את זה.

למעלה