"אשכול" חדש 2!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif "אשכול" חדש 2!

מה דעתכם לעשות מפגש פורום בפורים? בחוייפש? מה אתם אומרים?

holly shit

New member
אממ..בפורים יש חופש קצר

של יומיים בסה"כ (לא שיש לי טענות) נראה לי שפסח זה הזמן הכי טוב וזה גם לא כ"כ רחוק,עוד איזה שבועיים שלוש נראה לי אהה..וכרמן תני לי גם את האי סי שלך..בבקשה.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif 'סדר

אבל לא קוראים לי כרמן קוראים לי כרמן אני מבקשת להקפיד... חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם...זה מהעייפות.. 167646925#

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חמוריידה!

WTF?! עזבו...אין לי מושג מה קורה לי... רגע..אני היחידה שלא יצאה פה היום? אמרתי לכם שאני מנודה.. אבוי!!!

holly shit

New member
חחח גם אני שמתי לב שיחסית ליום

שישי (לא רק) בערב הענינים רצים פה..גם אני בבית היום..מה לעשות צריך לחסוך לשבוע הבא (פורים!)

sweet 666

New member
אוווף...שתי מסיבות....

אחת התבטלה, ולשנייה אני לא יכולה להגיע( איך לי איך
) אבל לא ממש אכפת......אני עייפה..שונאת לנקות את החדר!! אוף, למה ביום שישי חייבים לנקות תמיד? מה רע בזבל? לכלוך? אבל בכל מקרה, אני כאן לבנתיים, עד שלא ארדם על המקלדת ואקום עם ריבועים על הפרצוף אחרי זה

BiAAcH

New member
אני יצאתי היום...

היה דיי נחמד, הלכתי למקום שמופיעות בו כל מיני להקות צעירות מהאיזור (בנתניה), והיה שם דיי טוב, הייתה את הלהקה המרכזית, ויש להם גיטריסט, נראה מעפן כזה, דומה להארי פוטר, ואללה, הוא תותח על!! הם עשו את סנטריום, הוא עשה את כל הסולואים שם אפילו בלי לחשוב, היה ממש טוב... אבל בעיקרון התכנון שלי היה ללכת לכפר יונה, אבל אף אחד לא עונה לפלפון, ואמיר שהיה אמור לדבר עם שפיצי, לא דיבר איתו, אז בסוף נשארנו רק אני ושפיצי, אז כבר הוא אמר לי שאין לי מה לבוא לכפר יונה, שאני אלך ישר הבייתה, אז זה מה שעשיתי, והנה אני עכשיו...

BiAAcH

New member
אהה, עוד לא אמרתי את זה פה...

אבל בגלל שהייתה לי יומולדת, בפורים אני עושה מסיבה בבית שלי, ובינתיים באים אנה, אור, ארבל ואולי אנה הוותיקה יותר, אז אם יש עוד מישהו שבא לו לבוא, אני עושה את זה בבית שלי, ביום ראשון ה-7.3, בערך משעות 17:00-19:00 עד הבוקר...

מ מ מיתר

New member
ואללה אחי אולי אני יבוא עם

החבר'ה שלי otesteam..... חחחחחח בקיצור תן פרטים איפה אתה גר(כן אני יודע שאמרתה לי הרבה פעמים אבל יש לי זיכרון של זבוב) רחוב בית לא יודע מה עוד חחח

מ מ מיתר

New member
אהה וגיא אחי תספר מה יהיה בתוכנית

של הערב חחחחח מה אתם מתכוונים לעשות ואיפה זה לעזעזל כפר יונה?......... יש אוטובוסים?....

מ מ מיתר

New member
חחחחחחח אני הייתי חייב לברר

איפה זה כפר יונה אז מצאתי את האתר של כפר יונה http://www.kfar-yona.co.il/main/home/000.asp?status=start עכשיו צריך לשכנע את ההורים

BiAAcH

New member
אז, ככה, כמה דברים...

דבר ראשון, אני לא גר בכפר יונה, אני גר במכמורת שזה בין נתניה לחדרה, דבר שני וטוב שהזכרת לי, כל מי שבא מוזמן לבוא מחופש, ודבר שלישי, תוכנית הערב בינתיים זה ששני חברים שלי יביאו מגברים וגיטריות, עוד אחד יביא מגבר ובאס, אני אשים את המערכת תופים בסלון, ונעשה מוזיקה עד איזה 11 בלילה, ואז נעשה איזה משהו שקט יותר, עוד לא יודע מה...

BiAAcH

New member
אתם....

צריך לארגן, יש לנו אותך ואת עמית בתור באסיסטים, יש לנו את באזיל (יותם) בתור גיטריסט, ז"א אומרת שצריך למצוא עוד איזה כמה, בתופים יש לנו אותי, אלון, שפי, ועוד חבר שלי ממכמורת שאתה לא מכיר....

omni96

New member
רגע רגע

הבסיס של המסיבה זה להקה ומוזיקה או ג'קאס !??!

למעלה