ארה"ב -

Mikel20

New member
זה היה מתבקש

ההריון הזה היה סתם בשביל להרוס לברוק וניק את הנישואין, זו הייתה מטרתו ולכן הוא נגמר. ההריון הזה היה כ"כ לא חשוב שהיא הפילה אוף-סקרין, לא זכינו לראות אותה בוכה על זה אפילו. או במילים אחרות, קיללת הנכדים של ברוק, כמה זה כבר? הנכד ה 4 שלה שמת לפני הלידה לא?

../images/Emo58.gif

לא ראיתי עדיין את פרקי השבוע אבל האם אתם בטוחים שהיא הפילה או שהיא רק מספרת לאנשים שהיא הפילה? ושוב - שום דבר לא יפתיע אותי עם מצב צוואר הרחם שלה אבל יש לי תחושה שזה חלק מהעזיבה של דנטה.

sashkashurik

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif חה חה חה,

איזה מפגר הקטור!!! עיוור, מסתובב עם BASEBALL BAT ולא יודע במי הוא פוגע. ממש דפוק!

Mikel20

New member
קרע אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

באמת אידיוט, וזה גם תאכלס די מפגר כל הסיטואציה, הבן אדם עיוור, הצליח למצוא מחבט ותוך שניות להגיע למקום האירוע...ואז לדפוק אותו בראש של אלוהים יודע מי... אני תאמת הייתי בטוח ששיין "ייעלב" ויילך הבייתה אחרי שהארי יתפרץ עליו, פיבי תדאג שהוא לא יבוא להעיד בשביל אימא שלה ותילך תשכב איתו.. עכשיו בטח כולם חושבים שהוא פגע בפיבי אבל ברור שהוא פגע בשיין ולא יהיה מי שיעיד בשביל טיילור
מסכן שייין, כולה חודשיים בסדרה והוא כבר הספיק לחתוך לעצמו את היד, ועכשיו לקבל נבוט בראש

Mikel20

New member
ת'אמת

דווקא הוא מוצא חן בעיני בתור הבחור הרע, יש לו את זה, והוא חבל על הזמן, מזכיר לי את דיקן, רק חבל שלא ממש אכפת לי מפיבי כדי שיזיז לי אם הוא יצליח/לא יצליח בתחבולות שלו..שיקשרו אותו לברידג'ט או לדמות אחרת עם קצת יותר אופי מהמעצבנת הזאת. וזו גם הסיבה לדעתי שהעיפו את הארי כי את אף אחד לא יעניין משולש הארי/פיבי/שיין כי הם שלושתם חדשים ולא אכפת לנו מהם. ואם אנחנו כבר בנושא, צפניה, אמרת בזמנו שפיבי מפתחת עלילת גבי/תומאס, יותר נכון משהו כמו ברידג'ט/דיקן.

למעלה