ארה"ב

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gifארה"ב ../images/Emo58.gif

כמה דברים - בזמן שניק מנסה לתמרן בין עסקים לאביו החולה (מאסימו), ג'קי, אימו מזדיינת עם דיקן ומרחמת על עצמה!
ולעומת זאת, בפורסטר, אחרי שאריק לא הסכים עם רידג', רידג' החליט להיפטר ממנו ולמנות את עצמו כמנכ"ל החברה.
לא הגזמנו קצת? כאילו, מה רידג' חושב לעצמו? אריק בנה את החברה הזאת במו ידיו, כל השנים שרידג' היה בחיתולים, החברה הצליחה, פתאום רידג' גדל ואריק כבר לא יודע לנהל חברה? (מצד שני, נראה לי שאריק אף פעם לא ידע לנהל את החברה - כך היא הגיעה לידי ברוק, אז רק אלוהים (ובראדלי) יודע איך פורסטר הצליחה כל-כך במשך כל-כך הרבה שנים.) בקיצור, הלוואי עלי חיים כל-כך קלים! אה, כן, אני גרה בסן דייגו, ועוד לא למדתי לעצב! גם לצייר קו ישר אני לא יודעת, אולי אני צריכה לעבור לאל.איי?
שם כולם לומדים להיות מעצבים הכי טובים בעולם!

girlontop

New member
אם תשאלי אותי, שניהם מנהלים גרועים

חבל שסטפני לא מנהלת את העניינים - הפאשלות של אריק ורידג' לא היו קורות אם היא היתה עומדת בראש והיינו רואים ארגון נאצי מהו

girlontop

New member
וסשה,

סחתיין על הציטוט ממונטי פייתון. לא ידעתי שהם מוכרים בסן-דייגו

לינה18

New member
מבחינתי שברוק

תחזור להיות CEO וזהו. אני לא חושבת שריג' יכול להיות CEO . זה מגוחך בעיניי. הוא גם אף פעם לא רצה בזה, עד לפני העלילה הקודמת שבה הוא רצה כל-כך הרבה כוח. ומשום מה הוא לא למד מהנסיון הקודם.

Guy K

New member
איזה ללמוד עיצוב

את לא מכירה את חוקי הלימודים הגבוהים בממלכת פורסטר?
לעולם לא תראי בלוס אנג'לס אוניברסיטה אלא רק תשמעי אזכורים עליה.
אף אחד לא הולך ללמוד באוניברסיטה עיצוב אופנה: כדי לעצב כל מה שצריך להיות זה קרוב משפחה של הפורסטרים.
מי שלומד באוניברסיטה לעולם לא יעבוד בתואר שקיבל (ברוק למדה כימיה. טיילור למדה רפואה (והיא בכלל הפכה לפסיכיאטרית).)
הלימודים באוניברסיטה יקחו בדיוק שנתיים - לא חשוב איזה מקצוע הדמות לומדת (ראו מקרה ברידג'ט שכבר מסיימת את לימודי הרפואה שלה).
גם אם יש לך תואר זה לא אומר שום דבר, את עדיין "זנזונת מהעמק" אם קוראים לך ברוק לוגן.

Guy K

New member
ובשולי העלילות (עוד ספוילרים)

הקטור וסמנתה בויכוח שיכול להיות די מעניין אם ימשיך להתפתח: היא טוענת שלא טוב לה בבית שלו ורוצה לקנות בית חדש. הוא לא מסכים. הויכוח הבעצם נסוב על כך שהקטור רוצה לשמור על הילדים שלהם בסביבה המוכרת שלהם, אבל מאחורי הדיון הזה יש גם את העניין הפעוט - שסמנתה מרוויחה פי כמה מהקטור ובעצם מהכסף שלה יקנה הבית החדש. אני מקווה שבראדלי ימשיך עם העלילה הזו בכיוון הבדלי המעמדות ביניהם - בסך הכל היא בחורה עשירה מבברלי הילס והוא כבאי עני מהעמק. אריק, לא מודע למה שרידג' מתכנן לו, ציוות השבוע את תומאס וקייטלין לעבוד ביחד על סקרי דעת קהל לקהל הצעיר של פורסטר. פיהוק. 1) למי אכפת? 2) הנה עוד שני חבר'ה צעירים בלי שום הכשרה מקצועית מקבלים תפקיד הרבה מעל לכישורים שלהם. היינו כבר בסרט הזה.

ושמת לב ליציאה של הקטור

"אני נולדתי בשכונה הזאת ואני מתכוון למות בה." כזה טמטום עוד לא שמעתי. אני גדלתי ב"סלע" בנתניה, ואם הייתי חושבת שאני אצטרך לחיות שם עד המוות, ואללה הייתי כבר מתאבדת...

girlontop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטור הוא מהאנשים השמרנים האלה שיתחרפנו אם השלט יעמוד בצד הלא נכון של השולחן ואם המאפרה תעמוד בזווית לא נכונה. סיוט לחיות עם כזה בן אדם.

sashkashurik

New member
ואללה הייתי כבר מתאבדת../images/Emo26.gif

ובזה היית מתה בשכונה בה גדלת

sashkashurik

New member
האמת../images/Emo35.gif מבינה קצת את הקטור

בברלי הילס היא די דכאונית ולא הייתי רוצה לגור בה מה גם שהוליווד זו שכונת הזבל של לוס אנגלס ואני לא מתקרבת לשם
לגבי תומאס וקייטלין תתפלא אבל גם לי אין שום ניסיון בשיווק ועדיין בשנה האחרונה שעבדתי הכריחו אותי לעשות כל מיני פרוייקטים בשיווק
סקרים הערכתם וכו אז אומנם מדובר בספריה מסכנה של אוניברסיטה ששרדה כל השנים גם בלי להיות משווקת
אני מתכונת לספריה
עדיין לקחו אותי בלי שום הכשרה בקיצור זה קורה בקליפורניה

SoldieRonit

New member
מה שאת צריכה זה לשדך את יוני שלך

להופ
וראי איך הוא מסודר

למעלה