ארה"ב - שני

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב - שני

מה הפלצנות שנפלה פתאום על הסדרה? אריק וסטפני שותלים פרחים, דרלה מרגלת בגינה של השכנים, רידג' מתפייט על הימים שברידג'ט היתה קטנה והוא חשק בה (אה, את הפרט הזה הוא שכח לציין
), ג'קי נזכרת בילדותה העשוקה - WTF? כשאמבר איבדה שני ילדים אף אחד לא השתין לכיוונה, שלא לדבר על טקס מושקע בקאסה פורסטר. LAME. יחד עם זאת, 2 דברים שעשו את הפרק הזה ראוי לצפייה: 1. ברוק נועצת מבט שטני ברידג' וברידג'ט המחובקים. 2. ג'קי לסטפני: "אני כאן כבר שעה ועדיין לא קראת לי זונה!"

Mikel20

New member
והתגובה של סטפני

"יש דברים שהם כל כך ברורים שלא צריך להזכיר אותם"...גדול! באמת כל הפרק פלצני, לא הספיק לנו קריסמס והחתונה המאולצת של אריק וסטפני...למה היינו צריכים לסבול עוד פרק מלוקק בבית פורסטר?? כל שבוע מוצאים סיבה.. מה האירוע הבא שיעשו בשבילו פרק כזה?? ברוק מגלה שאין לה יותר מחזור והיא לא יכולה להשריץ יותר ילדים לעולם??? בואו נעשה טקס אשכבה לזכר כל אותם ילדים שהיא לא יכולה להביא. וכל סיפור מי האבא, פשוט לא מעניין... לדעתי פשוט כדאי להכניס את ברידג'ט ישר למוסד לחולי נפש, חבל אחרי שהיא תשמע על דומיניק היא תצטרך טיפול אישי וצמוד. ודנטה פשוט מעצבן אותי, לא יודע למה, האופי שלו מעצבן. ועוד קטע ראוי, ניק לפלישיה:" את חושבת שהוא ייתן לנו את הילד, הוא ירצה אותו לעצמו..." פלישיה:" לא אם זה תלוי בי" ניק:" אבל זה לא יהיה תלוי בך..." . אהבתי!

למעלה