ארה"ב - שני

../images/Emo58.gif ארה"ב - שני

הפרק הזה מביא שתי נקודות עיקריות: 1. אריק סוף סוף אומר את מה שכולם חושבים: ברידג'ט לא מוכנה לקבל את זה שלניק היו אהבות קודמות. היא רוצה להיות האהבה היחידה שלו או של כל גבר אחר. כמו שאריק אמר לה, כדי למצוא מישהו כזה היא תיאלץ לחכות הרבה זמן. 2. אל תתפלאו אם לורנזו למאס ימצא את עצמו כ-recurring לאחר החודש הקרוב. שיחת הטלפון של רידג' אליו די חתמה את קו העלילה הזה (נדמה לי) ובאמת שאין שימוש להקטור יותר

sashkashurik

New member
אפשר קצת יותר פירוט של

סעיף מספר 2? אתה יודע, הייתי ביוגה, לא עשיתי שיעורים.
איזו שיחת טלפון בין רידג' והקטור? ומה, רידג' לא תפס את הקטור וטיילור במיטה?

Mikel20

New member
זה היה די מפתיע למען האמת

רידג' הגיע הבייתה , טיילור סילקה במהירות את הקטור מהבית דרך הדלת האחורית (לא קרה ביניהם כלום), כמובן שהיא סיפרה לרידג' על העניין ובמקום להתעצבן הוא דווקא קלט שזה בגללו , בגלל שהוא אידיוט ושהוא היה צריך לשים לב לאישתו ולתמוך בה. ואז הוא התקשר להקטור ואמר לו "תודה על זה שתמכת באישתי כשאני לא עשיתי את זה" ...ומכאן יש 2 אפשרויות לדעתי: 1. כמו שצפניה אמר, זהו סיום התפקיד של הקטור, וכן הרומן בכאילו שלו עם טיילור, זה אכן נראה כמו סיום העניין, כי רידג' התחייב סופית לטיילור בסוף הפרק והם שכבו. 2. מאחר שרידג' עוזב את הסידרה לאיזה חודש, מה טיילור תעשה בינתיים? אולי זה רק הכנה לכך שלמרות הכל היא כן תפנה להקטור וכן יווצר ביניהם משהו חדש. חוץ מזה שאר הפרק היה ממש משעמם , סטפני לא הופיע והמשיך האמבוש על ברידג'ט אצל ההורים שלה יחד עם ניק...היא בינתיים לא נשברת.

M a g n u s

New member
ארה"ב- שלישי../images/Emo58.gif

אז כמה דברים:
ברוק נראתה היום פשוט מדהים- כבר הרבה זמן שהיא לא נראתה כזו מדהימה
התכנית של רידג' פשוט גאונית, אבל אני קצת לא הבנתי מה יוצא מזה לברוק- קשה לי להאמין שרידג', בתור CEO, יחזיר לילדיה של ברוק את כל המניות שהיו שלהם... מה גם שקשה לי להאמין שהוא יחזיר אותה לתפקיד CO-CEO לצידו...
מעניין מה סטפני תחליט (למרות שנראה לי כולנו כבר יודעים את התשובה)... הרי דקות לפני שרידג' וברוק הגיעו היא אמרה שמה שחשוב לה זה שהוא לא יהיה עם ברוק...
ובקשר לדברים שצפניה כתב שם למעלה
לי דווקא נראה שתפקידו של הקטור ממש רחוק עוד מלהסתיים, כי זה ברור שרידג' וברוק הולכים להקים את החברה הזו וטיילור לא הולכת לאהוב את הרעיון... אני מניח שבשלב זה או אחר הקטור יחכה לטיילור הפגועה עם זרועות פתוחות.

M a g n u s

New member
ארה"ב- שלישי../images/Emo58.gif וגם ../images/Emo18.gif

פתאום הבנתי משהו- תמיד תמיד רציתי שברוק ורידג' יהיו ביחד, אבל כשהם היו ביחד זה כאילו איבד מהקסם שלו. פתאום שוב- רידג' עם טיילור, ברוק עם אריק, שוב יש מתח באויר, שוב מדברים על "כימיה"- ואני חייב להודות שזה מדליק אצלי ניצוצות מהעבר... כאילו כשהם לא יכולים להיות ביחד- הם הכי לוהטים שבעולם
ואריק- אני חייב להסכים עם סטפני- An old fool
ורק עוד הערה אחת קטנה- טיילור נראית כמו שפתיים מהלכות- ומה לעזאזאל היא עושה במשרד החדש שלה כל היום- סתם מעניין אותי לדעת על מה יש לה בדיוק לעבוד
והערה קטנה לסיום- האם אנחנו אכן הולכים לקראת מותה של ברוק
האם הפרק היה בעצם תחילת הסוף

../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי-רביעי

בחיי, אני מרגיש כמו ב-1992. גם אז הייתה תקופת בחירות, גם אז היו דיבורים על הסכמי שלום, גם אז אריק אמר לרידג' "תוריד את הידיים מאשתי"
בהתחלה חשבתי שג'ק ווגנר שבר את כל השיאים ע"י דיבור לכרית, אבל זה היה כל כך משכנע וחמוד. הוא ממש קנה אותי (וכנראה שגם את ברידג'ט). וכמובן הנקודה הכי חשובה - אין באיטליה חולצות?

למעלה