ארה"ב - שני

../images/Emo58.gif ארה"ב - שני

גאד כמה שהדמות של ברידג'ט כתובה טוב. לרגע חשבתי שלברידג'ט לא הייתה גרסה של המשחק "sims" כשהתבגרה - "אמא, אני רוצה שתלכי לאבא ותגידי לו שאת אוהבת אותו". אאוצ', זה היה כואב. שלא נדבר על זה שהיא (ואף אחד אחר) לא קונה את חתונת הבזק הזו. ולא חבל על ניק? שוין, לפחות נקבל את הדקה האחרונה של הפרק בתור פלאשבק 50 טריליון פעם כשהוא וברוק ייזכרו אחד בשני. ואף מילה על ג'קי. המאוכזבת הגדולה של הפרק. כמעט כמו סטפני.

אהבתי כשג'קי

נפנפה לסטפני בשיחה עם ג'ונתן... אבל למה ישר אחרי שסטפני גילתה חתכו ויותר לא ראינו אותה, לא עם ג'קי מתגרה בה ולא לבד... חבל. היה נחמד לראות את סטפני ההמומה... (השבוע היא חטפה מאריק פעמיים - עם המשפט הגדול שלו שנכנס לארכיון "זו לא היתה הפתעה שברוק יותר טובה ממך במיטה, מה שכן הפתיע שהיא גם אמא יותר טובה ממך
) אריק כזה חרמן על ברוק שלא אכפת לו להיות "מנוצל". למה ברוק כזאת מטומטמת, למה?? היא אמורה להכיר את עצמה, היא לא תוכל לרסן את היצרים שלה. ובנישואים האלה אין קמצוץ של תשוקה מצידה של ברוק... לפחות יהיה עימות מסקרן בין ברוק לסטפני כשהיא תגלה על הנישואים...

Mikel20

New member
מזמן לא נהנתי ככה מפרק

לא יודע למה, אבל הייתי מרותק למסך כל הפרק... אשלי ג'ונס שיחקה מצויין, אחת הסצינות הטובות שלה - כל הבכי של ברוק והעיניים שהיא עשתה לאריק לא הפילו את הילדה בפח, קיבלה אופי הבחורה. סטפני/ג'קי - ענקיות, העימותים ביניהן נהיים חזקים, כיף לראות את ג'קי ככה, עושה לדמות שלה רק טוב. ניק משעמם, המנטרה שלו והפלאש בקים פשוט מרדימים - איכס, אני מתחיל לרצות שיעיפו אותו מהסידרה, אולי הוא ימות בנובמבר???? מילה אחרונה, חבל על ניקט - יכלו להיות זוג על, אחרי הפרקים האחרונים כל ניסיון לאחד ביניהם כבר יהיה חסר משמעות.

למעלה