ארה"ב שני

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שני

התגעגעתי לסאלי הזאת - לא השטותניקית עם הבדיחות שכבר לא מצליחות, אלא המחושבת, המתוחכמת והמשעשעת בדרכה הנצלנית והייחודית. זו היתה סצינה כיפית. תומאס נפל בפח תוך שתי שניות, המתוק הטיפש הזה. ברידג'ט מתבכיינת לאריק שסטפני רעה - בורינג. מה שהיא אמרה לטיילור על הדרך בה היא סלחה פתאום לברוק ("הבנתי שהיא לא ניסתה לפגוע בי אף פעם") - טמטום. ברידג'ט יותר מדי happy happy, joy joy לאחרונה. סטפני וניק הם צמד שתמיד כיף לראות, כי ניק הוא בין היחידים שלא דופקים לה חשבון, למרות שהפרק הזה סטפני הצליחה לעשות מה שהיא רצתה ואפילו די בקלות - לנטוע בו ספקות לגבי החתונה עם ברידג'ט. עדיין יש לה את זה
טיילור יהירה מתמיד ודורשת תשובות מברוק על ה"sexual disorder" שלה... ההתנהגות של טיילור מאוד מחושבת וכל מה שהיא אומרת נועד לערער את ברוק. היא נשארת קרירה לחלוטין בזמן שברוק מתפתלת לה ויוצאת בהצהרות כאלה ואחרות. יש גם הרבה מבטים מרושעים שהיא נועצת בברוק, וממש שומעים את הגלגלים מסתובבים שם בתוך הראש. מאוד מוזרה טיילור - אולי בגלל שלא ראיתי אותה כבר כמה שנים טובות ודי שכחתי את ההתנהגות שלה - ויש לי הרגשה שכל האטיטיוד שלה הולך לחזור אליה כמו בומרנג או שיש לה איזו תכנית-על. משהו שם מאוד פישי.

hmm hmm

אני לא באמת כזאת אממה. זה היה רמז לזה שלא מדברים על הורדות לא חוקיות בפורום... אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה מי פה מסתלבט על מי...

Mikel20

New member
שמת לב ש..

שלראשונה זה זמן רב היו בפרק אחד 4 סצינות שונות? ורידג' לא הופיע בכלל הפרק...איזה יופי! אין על סאלי, גדולה מהחיים...מצידי שיזרקו את רידג'-ברוק-טיילור לצד וכל היום נראה את סאלי מתחמנת פורסטרים צעירים לבוא לעבוד אצלה! אני רק רוצה לראות את הפרצוף של רידג' כשהוא יגלה שהבן שלו מחליף את אמבר ...תחשבו על זה, אם הוא לא היה רב עם אמבר, היא לא הייתה כולאת אותו בביג-בר, היא לא הייתה מפוטרת, ותומאס לא היה מגיע לספקטרה! ובמילים אחרות - הוא אשם בזה... וכמיטב המסורת, אני כבר צופה איך אריק מנסה להחזיר את תומאס חזרה אליו ומציע לו קו משלו --כמו שהוא עשה לכל פורסטר שעזב לטובת סאלי!

Mikel20

New member
../images/Emo32.gif המרד של צופי צח"מ הצליח חלקית

הסידרה אמנם תצא לחופשה אבל לא של 4 חודשים כמו שתוכנן בהתחלה...הסידרה שלהם תחזור ב1.9 . (מעניין, זה גם בדר"כ התאריך שבו היפים חוזרת מנבחרת הזהב מדי שנה) מזל טוב!

Indiman1

New member
יפה!../images/Emo45.gif

אם ככה אז לפי דעתי, הם ממש הצליחו כי היתה שמועה שהסדרה לא תחזור בכלל.. והם הצליחו להפוך את זה לפגרה קצרה בלבד...

S c a r l e t t

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שהם הצליחו, היתה על זה גם כתבה בידיעות השבוע.. כל הכבוד להם

איך היא עצבנה אותי!!!!../images/Emo46.gif

הטיילור הקונפה הזאת!! מה את משחקת אותה קדושה ליד ברוק, ומה את מנסה את ההכשרה הפסיכולוגית שלך מלפני שנת תרפט"ו על ברוק ועל כולם בעצם? במיוחד אם באמת נכון שהיה לה רומן עם האיטלקי... wohohoho כמה שאני אשנא אותה אז, וכמה שאני מקווה שברוק תחזיר לה על זה עם חקירה נגדית!! תאמינו לי כבר נראה לי שברוק היא הכי מוסרית שם בסדרה: גם כנה לגבי הפאשלות שלה וגם לא נכנסת לחיים של אף אחד אחר... טלי, שמת לב, השלמתי את הצפיה - היה לי אתמול מרתון היפים...

Mikel20

New member
הפרומו השבועי - ארה"ב ../images/Emo58.gif

השבוע יהיה כנראה השבוע של טיילור - תוקפת בכל החזיתות ולא נשארת חייבת, אפילו לא לניק שגם אותו היא כבר מנתחת פסיכולוגית בפגישה הראשונה... אבחנה מהירה יש לה - שתתחיל לגבות כסף

Shiri from the block

Active member
../images/Emo46.gif אויש היא כזאתי כלבה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif וואייי היא מעצבנת אותי!!!!! איך אני שונאת אותה יואו, היא כמו סטפני, חושבת שהיא המלכה של הכל, ושכולם חייבים לעשות מה שהיא אומרת../images/Emo5.gif שתחזור לקבר שלה../images/Emo11.gif וברוק נראית שם כל כך טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

sashkashurik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לקבר, לקבר, לקבר, היא גם נראית בהתאם!!!
מתי כבר ניווכח שכל זה הייתה אשליה של רידג'?

Indiman1

New member
אוללה!!!

אני חייב להגיד שממש מעניין שם בארה"ב. שיגיעו הפרקים האלו כבר לארץ... טיילור נראית די טוב, חוץ מהפאה הזו שיש לה על הראש. השפתיים לא נוראיות בכלל. ואשכרה, יש לה אבחנה מהירה - ראיתם איך היא עלתה על ניק במפגש הראשון. כל הכבוד לה!

למעלה