ארה"ב - שלישי

everybody loves Brooke ../images/Emo58.gif

הפרק של יום שלישי בארה"ב: אמנם 6 הדקות הראשונות נחתכו (שזה כמעט חצי פרק במונחי "היפים"
) אבל היה אחלה אקשן ועניין... הגברים של התוכנית הפכו לקריקטורה אחת גדולה! במיוחד רידג', שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו, ומשחק בכולם. מעניין מה סף הסיבולת של טיילור. השטויות שהוא הוציא בפגישת ייעוץ, עכשיו הוא בא לברוק ואומר שהיא באמת רוצה רק אותו... מה זה נותן לו?? הרי הוא במילא לא יהיה איתה, אז למה לנסות לגרום לה להודות שרק הוא אהבת חייה האמיתית? לנפח את האגו המספיק מנופח?? הוא כזה מטומטם, בחיי... הוא נכתב בחודשים האחרונים בצורה כ"כ מצחיקה... אני יכול להישבע שבראדלי בל החליט לעשות צחוק מהדמות שלו. וחוץ ממנו, יש לנו את אריק החרמן, ניק שמרים שולחן בתשוקה, כמו אהבתו לברוק, ואז מתחילה המנגינה הרומנטית של ההשתובבות... "כן, כן" - ברוק חושפת את הצבע האמיתי שלה ומתנשקת איתו. בקושי יום אחד נשואה וכבר מתקשה לעמוד בפיתוי. איזה שטויות הולכות שם... זאת לא אופרת סבון בכלל, זאת פארודיה! סידרה קומית! רק בשביל סוזן פלנרי שווה לראות. שחקנית כ"כ איכותית שאפשר רק להעריך אותה יותר מפעם לפעם. בלי סטפני, הגורל מר ואכזר שם בלוס אנג'לס...

Mikel20

New member
בדיוק דעתי

לא יכולתי להפסיק לצחוק כל הפרק, כמה נונסנס אפשר לראות בפרק אחד, ברוק מתנשקת אחרי יום אחד שהיא נשואה? רידג' מצהיר על המחוייבות שלו לטיילור ואחרי שנייה הוא אומר לברוק שהוא הגבר בשבילה (אבל היא לא האישה בשבילו), אני פשוט חייב לראות את הפרצוף של סטפני כשהיא תשמע על החתונה הזאת! והקטור שמגיע "בדיוק" כשרידג' הולך רק בשביל לשאול איך הולך בטיפול??? גיב מי א'ברייק! לא שמעת על טלפון??? חוץ מזה ניק פשוט ירד לשפל המדרגה, הדמות שלו הפכה למטופשת ביותר, יאללה שימות בנובמבר! מה שכן, הפרקים משתפרים , אני ממש נהנה.

דווקא

אני ראיתי את הנשיקה בין ניק לברוק כמעט ככפייה. אבל למשך שניה. אחרי זה כבר לא היה לי אכפת, רציתי לראות איך סטפני תגיב. זונות

למעלה