ארה"ב שלישי

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifארה"ב שלישי

מה קורה פה?????? 1. ברוק וניק דוחים. מצטערת אבל ניק יצטרך לעבוד קשה מאד כדי להוכיח לי שהוא שווה שאני אחזור להעריץ אותו. לגבי ברוק-מה שהיא לא תעשה היא מחוקה מבחינתי 2. ברידג'ט צריכה להתנצל?! ועוד ברוק מנגנת לה על המצפון?! 3. לברוק יותר אכפת מזה שהיא עומדת לאבד את ניק מאשר לגלות שהנכד שלה חי. היא יותר מתאבלת על זה שהוא חי מאשר שהיא התאבלה על מותו! דוחה. 4. לג'קי יותר אכפת מברידג'ט מאשר לאמא שלה! והיא עוד לא מתה על ברידג'ט אבל היא טורחת להראות קצת אבלות ולומר כמה שהיא רצתה את ברוק וניק יחד כואב לה על ברידג'ט. מתי ברוק טרחה לחשוב על ברידג'ט? בין "גילוי" האהבה שלה לניק לבין הנשיקות שלה? או שמא בין האמירה שלה לניק ש"מתוך הטרגדיה יצא משהו טוב ועכשיו הכל ברור" לבין האמירה שלה לאריק: "זה יצא לטובה שברידג'ט הפילה"?! 5. ברוק מבחינתי ומקווה שמבחינת רבים אחרים מתה. הנסיון להראות שהיא עומדת "להקריב" את האושר שלה בשביל הבת שלה-אני לא קונה את זה! כמו שטלי אמרה בזמנו-איזו אמא תאחל לבת שלה מישהו שישכב איתה(ברידג'ט) ויפנטז עליה (ברוק)?-אבל כמו שכבר אמרנו-ברוק הוכיחה מעל לכל ספק שהיא לא אמא.(לעניות דעתי היא אפילו לא בן אדם אבל זה דיון נפרד)

../images/Emo45.gif

הברוקולי פשוט דוחה. התסריטאי רוצה לעשות ממנה אמא תרזה אבל לא כ"כ מצליח לו היא מתקרבת יותר לפרוצה.

אולי תחשבו אחרת שהיא סה"כ מסכנה

הרי היה לה חיים טובים עם רידג עד שהסתומה חזרה מהמתים זרקו אותה הבת שלה עושה לה מבחן שגם לא נראה לי פייר והאמת יצאה אז מה?

Kazz

New member
אין הרבה מה להוסיף.

ניק בסופו של דבר קצת מתעשת ומתכוון לספר בריג'ט את האמת אבל ברוק משכנעת אותו שלא. ברוק מנסה להנות משתי העולמות - להשאר ביחסים טובים עם בריג'ט בכך שניק יתחתן עם בריג'ט ולשדר לבריד'ט שאין שום דבר ומהצד השני היא תמיד יכולה להיות עם ניק מהצד. אני מאוד מקווה שהיא תצא קירחת משני הצדדים (או מהצד של בריג'ט).

Guy K

New member
באמת מזעזע (וגם פרק יום ד' USA)

ברוק הזו ממש מעצבנת, הייתי ממש בהלם כשראיתי את הפרקים השבוע (ובכל זאלת אני מעדיף אותה על כל אחת אחרת!
) מה שכן, לבי יצא לברידג'ט המסכנה שנשלחת לחדר ע"י Mommy Dearest בזמן שכואבת לה הבטן - כשהיא בהריון - כדי שאמא שלה תוכל לדבר עם הארוס של הבת שלה על יחסיהם הרומנטיים. פיכס ברוק, ממש פיכס! פרק יום רביעי היה שינוי מרענן. בלי ברוק וכאלה, בלי ברידג'טיות וכאלה. כן, ראינו את ברידג'ט, ג'קי וניקייי, אבל לא התעסקו בהם יותר מדי. עיקר הצומי היה על תומאס ותצוגת האופנה שלו שהלכה מצוין, עד שרידג' יצא ממנה בכעס אחרי שטיילור אמרה לו שהיא לא חוזרת אליו בלי ייעוץ זוגי. ותומאס בכה! על הבמה! מסכן! (הפכתי לפקאצה באופן רשמי. הילד הזה פשוט חמוד!!) עוד משהו שעצבן אותי הפרק - אתמול ראינו את קניה מטופ מודל. למה היום בתצוגה היא לא היתה ובמקומה קיבלנו סתם דוגמניות שמעממות? לא פייר.

Kazz

New member
רביעי.

אני לא יודע איך זה אפשרי אבל גבי נראית רע יותר עם איפור. כמו בת 10 שמשחקת עם התמרוקים. חח איזה מצחיק אם בריג'ט הייתה שומעת א מה שג'קי התחילה להגיד וניק ישר השתיק אותה. השיחה בינהם נשמעה בדיוק אותו דבר כמו במיליון הפעמים האחרות. יאללה הימורים , ממי תגלה בריג'ט את האמת?

אותי הכי הצחיק...

שסאלי יושבת שפינה ומעודדת את עצמה לקראת התצוגה, ואף לא מתייחס אליה. זה נראה כאילו המפיקים אמרו לה שרק בגלל שהחוזה שלה עוד לא נגמר הם נותנים לה להיות בסידרה אבל רק אם היא יושבת בצד ולא מפריעה יותר מדי. ממש pathetic...

Kazz

New member
אגב סאלי

היא עדיין לא התאוששה משבירת הרגל?! שוב רואים אותה רק כשהיא מיושבת.

Mikel20

New member
ברוק וטיילור -יותר ברור מזה אין!

אם מישהו רצה הוכחה להבדל העיקרי בין ברוק לטיילור אפשר היה לראות אותו היום! למה אני מתכוון? התצוגה הצליחה, רידג' רוצה לחזור הבייתה, כולם שמחים ומאושרים והנה עוד רגע החלום של תומאס מתגשם ורק טיילור לא נותנת לעניינים לצאת משליטה וחוזרת על התביעה המקורית שלה "ייעוץ זוגי" אחרת אין על מה לדבר! שימו את ברוק במקומה, היא הייתה באותו רגע מוותרת על כל הדרישות שלה וישר הייתה נופלת שוב לזרועותיו של של האיש שדרך עליה 100 פעמים, רק בגלל הנסיבות של הרגע. וזה רק מראה את האופי החזק של טיילור ומבליט עוד יותר את ההבדל בין שתיהן. ורק הערה לסיום לגבי 2 הפרקים האחרונים: מה לעזאזל המנורה שתלויה לדארלה על הראש? מה זו התסרוקת הנוראה הזאת?

reutt19

New member
"יעוץ זוגי"- זה מזכיר לי את הפעם

שברוק רצתה שהיא וסטפני ילכו למשהו כזה בשביל לנסות לסדר את הענינים בינהן. מישהו זוכר את זה?

arielbbb

New member
../images/Emo45.gif זה לא היה עובד כי סטפני הייתה

משתלטת גם על הפסיכולוג...!

למעלה