ארה"ב שלישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי

סטפני הזאת תעלה לי בציון הקורס
אני ממש דפוקה, באמת. רגע אחד אני יושבת ונקרעת מהיציאות של סטפני ומהפרצופים שהיא עושה לברוק, ורגע אחרי אני נחנקת מדמעות כשאריק מדבר על הטרגדיה שתקרה לסטפני אם היא לא תרגיע. זה כל כך אכזרי. אני מנסה לתאר את היום שאחרי המוות של סטפני, אם בכלל יהיה כזה, ולא מצליחה. מה יהיה מעניין בסדרה? כולם שם מלקקים אחד לשני בלי סוף ורק לסטפני יש ביצים להיכנס בכל אחד מתי שבא לה, לדבר על הדברים שאף אחד לא רוצה לדבר עליהם ולעשות את זה בקלאסה ובהומור חד כתער. סטפני היא הבולד של הביוטיפול. אוף, אני בדיכאון
רידג' לא מפסיק להימרח על טיילור וכמעט אונס אותה. מזל שטיילור בורחת משם, לא לפני שהיא מאחלת "בהומור" מוות לברוק
. טיילור צריכה יותר רגעי הומור כאלה, זה מעיר את הצופים מהתרדמה הכללית
התאומות נזכרו פתאום שברוק היא לא החברה הכי טובה שלהן ועברו למחנה אמא טיילור. סוף סוף קצת אמינות. אולי ברידג'ט הבאה בתור שהשכל ישוב אליה? ברוק היתה מצחיקה נורא בעוד אחד מרגעי ברוק הקלאסיים ("עכשיו בוקר באוסטרליה" "כאן זה לא אוסטרליה" "details, details"
). אבל לצד הצחוקיה יש גם את הקטע העצוב: ברוק לא צריכה להשפיל את עצמה ככה בשביל רידג'. העלילה הזאת גם ככה יורקת בפנים לכל מה שהפמיניזם השיג בעמל רב עד היום, לא צריך לדרוך על תדמית הנשים עוד יותר. בגדול הפרק היה נחמד. כנראה שכשאין גבי בוכה וניק וברידג'ט מדברים על ברוק המופלאה, הפרקים טובים. סטפני תחיה עד 120
(להכניס גם את זה לחתימה שלי?
)

NOA N1

New member
משפט נכון

אחרי שהיא תעזוב ישארו לנו רק ביוטיפול, מה יהיה?

Mikel20

New member
איזה ביוטיפול בדיוק?

רובם שם כבר מעל גיל 40 ומתקרבים ל 50....... והשאר מתחת לגיל 20 !

NOA N1

New member
המצב נואש

עוד יותר גרוע, גם לא בולד גם לא ביוטיפול. שיחזירו את סי.גיי, ריק, דיקן.

Kazz

New member
אוי ברוק.

"Went out of his way to call me" באמת שכחתי כמה קשה להרים טלפון בימינו. חוץ מזה , ברוק נצמדת למה שהביא אותה עד הלום. אריק כבר דואג במפורשות לבריאות של סטפני , מה השלב הבא?

ani88

New member
חבל שהם נותנים רמזים מאוד ברורים

לגבי המוות של סטפני, הייתי מעדיפה שזה יקרה בפתאומיות כמו שקרה עם טיילור אבל אולי ברדלי סתם עובד על כולם, ופשוט רוצה לרתק כמה שיותר צופים לטלוויזיה לקראת ה"מוות" שלה ובעצם היא לא תמות

rt 19

New member
אני דווקא בעד

שיקרה משהו לברידג'ט במקום לסטפני, איך אפשר לתאר את הסידרה בלעדיה. זה כבר לא יהיה היפים והאמיצים זה יהיה היפים והמשעממים

NOA N1

New member
מי אמר

שמישהו ימות, אולי סטפני תהיה במצב קשה מאוד אבל תחלים בסוף?

girlontop

New member
סדרת תמונות מצחיקות

שימו לב לסטפני ברקע, לא אומרת כלום אבל מביעה את מורת רוחה בפרצופים קורעים

Shiri from the block

Active member
מי בכלל מסתכל עליה כשיש את ברוק../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif סורי זה דרש../images/Emo9.gif. ומפה לא ממש שמים לב לפרצופים כל כך טוב..

טלי - להצטרף לצוות התסריטאים לאלתר!

סטפני היא הבולד של הביוטיפול!!!!! איזה משפט..!??!? ועוד אמרת אותו בכזו אדישות כאילו זה סתם אחד המשפטים שיוצאים מהפה בלי הרבה מחשבה! אין ספק שאת צריכה לתפוס מטוס לארה"ב - לצעוד למשרדו של בראדלי ולומר לו "תקשיב, הגיע הזמן לכמה שינויים, ובשביל זה אני פה...." !! אני פותח עצומת "טלי תסריטאית" ! מי שבעד שיאמר
הבולד של הביוטיפול.. חחחחחחח

faery18

New member
....

אני לא בטוחה כל כך שסטפני תצא מהסדרה בקרוב, למה שהיא תצא?? היא שברה שם את השיא בקבלת פרסי אוסקר, וחוץ מזה מה עוד יש לה לעשות בחיים

girlontop

New member
אני שמחה שאתם נהנים מהסבל שלי ../images/Emo3.gif

ותודה על המחמאות, אבל אני חושבת שאם אני הייתי התסריטאית של הסדרה היא היתה נראית עוד יותר רע מבד"כ: כמעט כל הדמויות היו מוצאות להורג (וקמות לתחיה כעבור חודש, כמובן) ואלו שהייתי משאירה היו נאלצות לעבור השפלות יומיומיות ע"י סטפני. לא נראה לי שהרייטינג היה מוצלח

נהפוך הוא ../images/Emo6.gif

תשלחי לי את התסריט של הפיילוט.. אני אוסיף את הפסיכופטים - נביים קצת - יהיה בסדר! נוכל לקרוא לזה "המתים וסטפני"!

למעלה