../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי
די המשך של הפרק הקודם, לא הרבה התפתחויות חוץ מהפן הלוחמני שטיילור מאמצת (I like!), הביצ'יות בה היא מנסה לסכסך בין ברוק וברידג'ט (I love!) ואיך שהיא מצליחה להטריף את ברוק, כאילו היא חזרה מ Camp Stephanie ולא מכמה שנים של קומה
האמת שאני בכלל לא מבינה על מה היה הדיון. למה שברוק תגדל את הילדים של טיילור? טיילור נבעתה מהרעיון שיתנו לה לגדל את RJ, אז למה ברוק מתעקשת להשתלט על תומאס ושות'? מה הבעיה שכל אחת תגדל את הילדים שלה ותחנך אותם כפי שהיא רואה לנכון? זה פתרון כ"כ מסובך? ברידג'ט איז סתומה. סטפני עדיין מציקה לניק, שאומר שהוא לא רוצה להיות חלק מכל זה אבל עדיין יושב ומקשיב בעניין (הוא אוהב לשמוע שברוק תהיה פנויה עוד מעט
). הקטע המצחיק היה שיחת הטלפון של סטפני וטיילור: סטפני: את עסוקה? טיילור: כן. סטפני: אני רוצה שתפגשי מישהו. טיילור: אני מיד באה. WTF?!
אגב, מה קרה לצלב של סטפני? כל כך מהר חלפה לה האמונה?
אריק כמעט חנק את ג'קי מרוב עצבים (
), אבל עצבן כשאמר "אל תתערבי בחיים של הילדים שלך" - הלו, כשדרסת את דיקן וירית בו זה גם היה אי התערבות? יאללה יאללה. אומנם אני חושבת שגם ברוק וגם טיילור מטומטמות שהן בכלל טורחות לריב על רידג' והאמת שאין לי סימפטיה מיוחדת לאף אחת מהן או לגורל שלהן, אבל ברוק צריכה להפסיק להתבכיין שטיילור וסטפני רעות אליה, לקחת את עצמה בידיים ולהתחיל לפעול. חיבוקים עם ברידג'ט ושיחות של "you're so great" -"no, you're so great!" לא יובילו אותה לשום מקום. אם כבר קאט פייט שיהיה עד הסוף, סטירות וכל זה.
די המשך של הפרק הקודם, לא הרבה התפתחויות חוץ מהפן הלוחמני שטיילור מאמצת (I like!), הביצ'יות בה היא מנסה לסכסך בין ברוק וברידג'ט (I love!) ואיך שהיא מצליחה להטריף את ברוק, כאילו היא חזרה מ Camp Stephanie ולא מכמה שנים של קומה