ארה"ב שלישי

girlontop

New member
../images/Emo58.gif ארה"ב שלישי

די המשך של הפרק הקודם, לא הרבה התפתחויות חוץ מהפן הלוחמני שטיילור מאמצת (I like!), הביצ'יות בה היא מנסה לסכסך בין ברוק וברידג'ט (I love!) ואיך שהיא מצליחה להטריף את ברוק, כאילו היא חזרה מ Camp Stephanie ולא מכמה שנים של קומה
האמת שאני בכלל לא מבינה על מה היה הדיון. למה שברוק תגדל את הילדים של טיילור? טיילור נבעתה מהרעיון שיתנו לה לגדל את RJ, אז למה ברוק מתעקשת להשתלט על תומאס ושות'? מה הבעיה שכל אחת תגדל את הילדים שלה ותחנך אותם כפי שהיא רואה לנכון? זה פתרון כ"כ מסובך? ברידג'ט איז סתומה. סטפני עדיין מציקה לניק, שאומר שהוא לא רוצה להיות חלק מכל זה אבל עדיין יושב ומקשיב בעניין (הוא אוהב לשמוע שברוק תהיה פנויה עוד מעט
). הקטע המצחיק היה שיחת הטלפון של סטפני וטיילור: סטפני: את עסוקה? טיילור: כן. סטפני: אני רוצה שתפגשי מישהו. טיילור: אני מיד באה. WTF?!
אגב, מה קרה לצלב של סטפני? כל כך מהר חלפה לה האמונה?
אריק כמעט חנק את ג'קי מרוב עצבים (
), אבל עצבן כשאמר "אל תתערבי בחיים של הילדים שלך" - הלו, כשדרסת את דיקן וירית בו זה גם היה אי התערבות? יאללה יאללה. אומנם אני חושבת שגם ברוק וגם טיילור מטומטמות שהן בכלל טורחות לריב על רידג' והאמת שאין לי סימפטיה מיוחדת לאף אחת מהן או לגורל שלהן, אבל ברוק צריכה להפסיק להתבכיין שטיילור וסטפני רעות אליה, לקחת את עצמה בידיים ולהתחיל לפעול. חיבוקים עם ברידג'ט ושיחות של "you're so great" -"no, you're so great!" לא יובילו אותה לשום מקום. אם כבר קאט פייט שיהיה עד הסוף, סטירות וכל זה.

Guy K

New member
אוי, היה אדיר ../images/Emo6.gif (ספוילר כמובן)

כל כך אהבתי את טיילור! אני אחזור. כל כך אהבתי את טילור!!! "אני שמחה שהכל הסתדר ביניכן" היא מנפנפת בידיים בחוסר סבלנות לברוק וברידג'ט המעיקות שבוהות בה בפה פעור. "אבל זה מסוג הדברים שלא צריכים לקרות. ואת לא הולכת לעשות את זה לילדים שלי". היא מישירה מבט לברוק. אני מתעלף מעונג. הייתכן שטיילור חזרה ממרוקו עם אופי? עוד פנינים: "You Overstayed your welcome", היא מיידעת את ברוק. זו שגרה בבית הזה, לפני שהיא אצה לה לסטפני. אפילו לא טורחת להתעצבן. טיילור, שיחקת אותה. וגם - האם זה מפליא רק אותי שטיילור עונה לטלפון בבית של ברוק ורידג' כאילו זה הטלפון שלה? אם אני מתחתן עם מישהי ובעלה המת חוזר מהמתים אחרי המון שנים, הוא יישן בבית מלון ולא יגע בטלפון. או שיהיו תוצאות

Indiman1

New member
לדמות שלה היה אופי../images/Emo58.gif

עד שהיא התחתנה עם רידג' בפעם השניה והפכה ל"עקרת בית נואשת"
(אתם לא זוכרים את העיקשות שלה בהתחלה ושלא נתנה לרידג' להכנס לחייה בקלות, ואח"כ כשרבה עם ברוק על רידג' בשנות ה90 הטובות?? היו לה אז גם יותר סיפורים שלא קשורים לרידג'), אבל הפעם זה בהחלט נראה כאילו הם מנסים להכניס לדמות שלה יותר
.. או שאולי אפילו יותר רחוק - האם הם מנסים להפוך את טיילור לרעה בסיפור הזה ?? שאלה שהתשובה אליה תתגלה כנראה רק בפרקים הבאים...

Mikel20

New member
היה באמת מצחיק

הייתי בשוק כשהטלפון צלצל וטיילור הלכה ככה בטבעיות להרים..OUCH, היא כבר מרגישה בבית! אני בעד קאט-פייט ברוק-טיילור-ברידג'ט, כל אחת והסיבה שלה נכנסות לזירה ויאללה מכות! מה שכן, ויסלחו לי המעריצים, טיילור וברוק הן בושה לנשים בעולם, איך שתי נשים מצליחות כ"כ מתרפסות לרגליו של אידיוט כמו רידג'???

יניב1

New member
מסכים עם הרוב

זה אמנם נחמד לשני פרקים וחצי לחזור עשר שנים אחורה למריבות שהיו לשתיים האלה, אבל כאן זה מתחיל וכאן זה מסתיים. רידג' הרי אפילו לא נמצא באיזור כבר שני פרקים אבל כל מה שמדברים עליו כל הזמן זה הבחירה של רידג' ובלה בלה בלה. מה שכן - טיילור יוצאת עם ידה על העליונה. ולא בפעם הראשונה. אני במקום ברוק חסרת הביטחון הזאת הייתי מעיף אותה מהבית בתוך שנייה. אני זוכר את ימי שושלת העליזים בהם אלקסיס היתה מגיעה לאחוזה ומועפת משם על ידי קריסטל השברירית בלי בעיה. ובכן ברוק היא לא שברירית (טוב מצד שני היא גם לא קריסטל
) - היא בהחלט יכולה להרשות לעצמה להזכיר לטיילור מי גרה בבית הזה ולהעיף אותה לכל הרוחות. מצד שני לא נראה לי שזה יירשם לטובתה במאבק על ליבו של רידג'. לפחות שברידג'ט תעיף אותה משם - אם מנסים לתת לה כבר אופי - שייתנו לה עד הסוף. ולגבי ניק? אמנם סטפני גדולה אבל לא משנה עד כמה יש לה השפעה על אנשים - הוא יוצא אידיוט כל פעם מחדש. הוא בא ללכת - היא זורקת לו איזו הערה בומבסטית שמשאירה אותו שם. עוד פעם ועוד פעם. כזה טיפש, הוא באמת חשב שהיא קראה לו בשביל לדבר על החתונה? מצעד האיוולת בעיצומו, ללא ספק. ולסיום - מי ששם לב לקלוז אפ על הפנים של ג'קי בהחלט יכול היה לראות קצת קמטים של מכשפה על הפנים שלה. נשבע לכם שהאישה הזאת היתה בעבר הרחוק השטן בהתגלמותו - ככה אני יכול להסביר יותר טוב איך היא יכולה להיות אימא של מורגן, לא?

sashkashurik

New member
כל-כך שנאתי

את טיילור!!! אני כל-כך שונאת אותה!!! מי היא בכלל? כמו שברוק אמרה ובצדק "היא הייתה בקומה כל השנים האלה, כמה טעויות כבר אפשר לעשות כשאת בקומה?"
מה היא מתפרצת לבית ככה, גונבת לאישה נשואה את הבעל שלה והילדים המאומצים שלה? אם בשבילה זה נראה שעבר שבוע, אז עדכנו אותה כבר - עברו שנים - תעברי לבית מלון ותמצאי לך מישהו אחר! אם רידג' ירצה בך, הוא יחפש אותך בבית מלון, טוב לו עם ברוק כרגע! חוץ מזה, את מכוערת, אמרו לך כבר את זה? במקומו של רידג' הייתי בוחרת בברוק אפילו רק בגלל שטיילור מכוערת!

Kazz

New member
גדול.

טיילור תוקפת ועוקצת בחופשיות. זה יותר ויותר נראה כשקט שלפני הסערה ביו בריג'ט לברוק , יאללה בלגן. מישהו חייב לספר לטיילור על בריג'ט ורידג' , לעזאזל.

Guy K

New member
יותר מזה

מישהו חייב לספר לחבר'ה בלוס אנג'לס מה טיילור עשתה לפני שהיא חזרה הביתה. לדעתי יש לה מספיק סודות מהקבר שיגרמו לברוק להחוויר. אחרת אין לי שום הסבר לאופי המחודש שלה.

Guy K

New member
אגב

מישהו שם לב שהפיאה של טיילור נראתה יותר אמיתי מהשיער של ברוק???

sashkashurik

New member
לא!

שום דבר על טיילור לא נראה טבעי! ואחזור ואומר את זה - היא מכוערת! הכל מכוער, הכל! ואני הולכת לחזור על זה כל יום כל יום, כמו שביפים חוזרים על עצמם כל הזמן, עד שיימאס לי מהסידרה ואני אגמל ממנה, למרות שלא נראה לי שזה יקרה...
עוד שבוע וחצי עד לטיסה לארץ, ואז חודש לא אראה יפים ולא אראה את הכיעור הזה שנקרא טיילור!

באמת מכוערת

את זה אומרת מישהי שפעם חשבה שהיא יפה+ תמיד הייתי בעדה בויכוח ברוק רידג' טיילור. ראיתי פרק שהיא השתתפה בו ובשנייה הראשונה שקלטתי מי זאת הזדעזעתי מאוד. היום אני בעד להחזיר אותה לקבר.

Moses The Fish

New member
היא אמנם נראית רע היום...

במיוחד עם הפאה הזאת, אוי ואבוי, אבל היא עדיין האישה יפה ביותר בסבון. בגלל שג'ניפר פיניגן עזבה.

זה היה פרק מבדר

כבר ציינתי ש: אני שונא (הכפילו כאן את ה-א' 80 פעמים) את טיילור? פשוט מתעב אותה. אותה ואת החזה (המשופץ) שלה. עלק מנסה לתרגל על ברידג'ט את הפסיכולוגיה שלה. היא בכלל פאקינג אונקולוגית! ואכן סשה - מצטרף לח"ח שלך לגבי ברוק וההערה על התרדמת, כי באמת לכמה צרות אפשר להכנס כשאתה בתרדמת? הכי אהבתי את הביטחון של אריק כשהוא אמר לג'קי שלא יקרה מצב בו ברוק תגנוב לבתה את בעלה. נכון, היא רק תגנוב אותו ותעשה איתו ילד
לשם שינוי היה פרק מרענן. ואתם יודעים למה זה. כי ניקט לא שיחקו ביחד. אשלי ג'ונס תירגלה שוב כימיה מעולה עם הגופיה הצמודה וניק תירגל כימיה עם סטפני (רק לה ולהופ יש כימיה טובה איתו). ריספקט. אני שונא את טיילור. שונא. שונא. שונא. הלוואי יתפוצץ לה הסיליקון בחזה/שפתיים/מצח/לחיים/כל איבר אחר.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif איך אני אוהבת לקרוא הודעות כאלה על טיילור../images/Emo99.gif

למעלה