ארה"ב - שישי

../images/Emo58.gifארה"ב - שישי

הייתי מוותר על החלק הראשון של הפרק. למעשה, כמעט נרדמתי ואז סטפני התחילה "דנטה? מה? מי? למה? מתי? *סטירה*". זה היה קטע מעולה ולזלי קיי השתלבה באופן סופי בסדרה. חבל שהיא הולכת למות ולהתעופף מהסדרה. גם הדקה האחרונה הייתה משהו טוב - דנטה פולט לניק שהוא לא האבא של דומיניק. גוד סטאף. אני כבר לא זוכר יריבות גברית שלא כללה את רידג'/ת'ורן. וזה גם המקום אולי להודות לתסריטאים שלא מורחים עלילות ומקדמים את העניינים מהר. פעם התלוננתי על זה, אבל כשמדובר בעלילות ממוחזרות - זו גם התחשבות

Mikel20

New member
זה היה אבל יותר מדי מהר

לא?? בתוך שבוע כל עניין האבהות נסגר, וכרגיל למי נשאר לספר?? לברידג'ט שכמובן תדע האחרונה כי אולם ירצו להגן עליה בחרוף נפש, ובסוף היא רק תיפגע מזה... ולו רק בגלל המהירות שכל זה קורה אני איתן בדעתי, הילד של ניק, וזה יתגלה ביום שפלישיה תמות, רגע לפני יגלו שהאבא הוא ניק, יהיה איחוד מרגש של ניקט ופיפי תלך לעולמה שלווה ורגועה...מי אמר סוויפס של מאי???

girlontop

New member
חמישי ושישי היו פרקים מצוינים

אפילו השיר החדש של ניק לא קלקל לי את ההנאה מהחזרה של סטפני
קיבלנו הסברים להעדרה של סטפני מהאקשן של ברידג'ט - היא היתה בסן דייגו להתייעץ עם מומחים לגבי פלישיה והיא לא מוכנה לוותר עליה (סשה, איך לא אמרת שסטפני ביקרה אותך?
). השיחה שלה עם טיילור היתה נהדרת. מאוד הופתעתי כשהיא הזמינה אותה לאשכבה של ניקול בכדי שזה יעזור לה להתגבר על רידג' ולשכוח ממנו. מסטפני ציפיתי למשפט כמו "טיילור, את חייבת לנסות להשיג את רידג' בחזרה! תבואי לטקס ותעשי לו עיניים! ותהרגי את ברוק!"
. אהבתי את ההתפרצות שלה על טיילור כשהיא גילתה את התיק של פלישיה בסלון. הדובדבן שבקצפת היה הסצינה שלה עם פלישיה. הן היו מעולות ביחד. סטפני נכתבת ממש ממש טוב בכל מה שנוגע לפלישיה. היא כמו סיר לחץ שעומד להתפוצץ מחרדות, כאב לב ומלחמה עיקשת חסרת תקווה. וזאת גם הסיבה שהיא החטיפה לפלישיה סטירה - היא מתוסכלת שפלישיה לא מוכנה להיאבק יותר ואולי אשמה במצב הבריאותי שבו היא נמצאת. נורא עצוב, נורא ריאליסטי. אני מאוד מקווה שיקרה נס ופלישיה תישאר בסדרה. הכימיה שלה עם כל השחקנים ובמיוחד עם סוזן פשוט מופלאה. ברידג'ט עיצבנה אותי בטירוף. כתבתי שהיא לוקחת אנשים כמובן מאליו והנה היא נתנה לי עוד דוגמא להישען עליה. במשך חודשים אנחנו רואים אותה מקללת את סטפני, צועקת עליה ומעליבה אותה בכל הזדמנות. אבל כשהיא צריכה משהו, למי היא מתקשרת? סטפני. לא ברוק, לא אריק, לא מאסימו ולא ג'קי. "סטפני, אני רוצה לערוך טקס זכרון בבית שלך בהקדם האפשרי". סטפני, שאין לי מושג מאיפה יש לה עצבים מברזל בכל מה שנוגע לבחורה שהיא אפילו לא הבת שלה, מסכימה ברצון ועושה את זה בכיף, למרות שיש לה דברים אחרים לדאוג להם כרגע. נמאס לי שברידג'ט משתמשת בסטפני מתי שנוח לה ומכפכפת אותה כשהיא לא במצב רוח טוב. דנטה והתינוק היו חמודים ביותר. אני שמחה שהוא האבא. אני גם מסכימה עם צפן שהיריבות שלו עם ניק גדולה. יאללה, תורידו חולצות ותתחילו ללכת מכות
לא נראה לי שטיילור, הרופאה שעוסקת בכל תחום אפשרי, התעסקה עם הבדיקות של התינוק. נכון שהדמות שלה עושה דברים שלא היינו רגילים לצפות ממנה, אבל זה לגמרי לא הסטייל של טיילור לשקר לאישה גוססת שמתייפחת מול העיניים שלה. אני אופתע מאוד אם נגלה שהיא הטתה את התוצאות. אני חייבת לציין שהידידות שלה עם דנטה מאוד נחמדה ובכלל כיף לראות דמויות לא כ"כ קשורות מדברות אחת עם השניה במקום הדיאלוגים הצפויים.

Mikel20

New member
למה לא קשורות??

הרי הוא הגיע לסידרה בהקשר החזרה של טיילור, לא שכחנו את העיניים שהוא עשה לה, איך היא נלחצה כשהיא ראתה אותו במסיבת העיתונאים, הסינון בטלפון, הפורטרט שהוא צייר....אם פתאום ככה סתם גילינו על הלילה שלו עם פלישיה, אולי נגלה באותה דרך על כמה לילות סוערים שלו עם טיילור. נכון שזה לא אופייני לטיילור לזייף בדיקת אבהות, אבל אם הרול מודל שלה, מיסיס אינטגריטי סטפני פורסטר זייפה התקף לב, למה שהיא לא תסלף כמה עובדות גנטיות??? או שפשוט באותו יום היא שתתה כמה טיפות מיותרות של וויסקי, היא לא קראה כמו שצריך ויצא לה דנטה במקום ניק
(טוב זה באמת מוגזם)

למעלה