ארה"ב - שישי

M a g n u s

New member
נצל"ש../images/Emo26.gifיצא לי הבוקר לצפות בפרקי

"היפים" שמשודרים ב"סטאר וורלד"
ברוק וסטפני חברות, מדברות, ברוק מספרת לה שחתמה על מסמכי ביטול הנישואים עם רידג' (אחרי שכביכול היא מגלה שניק הוא האבא ולא רידג'), סטפני תומכת, היא מגלה לברוק שהיא ואריק חזרו להיות ביחד (תודות לשיחות הנפש שברוק עשתה לסטפני), ברוק כ"כ שמחה, הן מתחבקות (
)
כמובן שאח"כ מגלים שסטפני זייפה הכל רק כדי להיפטר מברוק וואנס אנד פור אול, אבל עדיין, מבלי לדעת את העתיד זה נראה כ"כ אמיתי, שהן סופסוף למדו לחבב אחת את השנייה- כ"כ מוזר לראות את זה היום...

Mikel20

New member
ת'ורן - שאלה ?!../images/Emo58.gif

רציתי לשאול מה דעתכם, עכשיו כשת'ורן יהיה המנכ"ל של פורסטר, האם הוא יקבל סוף סוף עלילה חדשה? האם הוא יקבל מעמד של שחקן ראשי או לפחות משהו קרוב לזה? אולי נראה קצת בעיות אצלו ואצל דארלה בזוגיות הנפלאה להחריד שלהם? (אולי דארלה תמצא סוף סוף ספר נורמלי??) מה דעתכם?

girlontop

New member
ועל הפרק בכלל לא הגבתי ../images/Emo163.gif

קודם כל, בוא ניצמד לעובדות, צפניה. טיילור לא אמרה שברוק הרסה את החברה, היא אמרה שברוק הרסה את התדמית של החברה. זה הבדל רציני. דבר שני, אני לא רואה מדוע העוולות של סטפני רלוונטיות לדיון הזה. בגלל שהיא לא הבן אדם הכי מוסרי וסיפרה שקר או שניים בחיים שלה אסור לה להתעצבן שגנבו ממנה את מה ששייך לה עפ"י חוק? לא ראיתי אותה מתחסדת פעם אחת בפרק, אשמח לדוגמאות. ועכשיו לפרק עצמו. המילה שמגדירה הכי טוב את ברוק, רידג', אריק וריק היא חמדנות. כל אחד דואג חלילה יקחו ממנו את המניות, שבכלל לא שייכות לו. המדהים הוא שהם עוד מעזים לתת הוראות לבעלת החברה ומציבים "אחדות משפחתית" (רק כדי לסבר את האוזן, המשפחה מורכבת מבן שלא שייך לאב, אשתו לשעבר של אותו בן שהיום היא אשתו של האב, ובן נוסף, שנולד כתוצאה מרומן מחוץ לנישואים. קלאסי). הביטוי המקורי הוא "הרצחת וגם ירשת?" ואצלהם הוא "הגנבת וגם ירשת?". רידג' בוכה שאסור לסטפני לקחת את החברה מהילדים והנכדים שלה - סליחה, אם היא תחליט להוריש לך דולר מסכן אתה צריך להגיד יפה תודה. ילד מפונק שחושב שהכל מגיע לו והכל מובן מאליו בחיים. בזכות הכישורים העילאיים של ברוק ואריק כמנהלים, ריק קיבל סגנות נשיאות עוד לפני שסיים תיכון, הרבה הרבה לפני שמישהו השתין על ת'ורן אי-שם במחסן. עוד ילד מפונק שכדאי שיחזור מהר למילאנו ויגיד תודה שסטפני נותנת לו עבודה למרות פרצוף המטומבלל שלו. על אריק וברוק חבל להגיב. הראשון גנב חוצפן, השניה פוסטמה היסטרית, שמלטפת את תמונתו של הבעל של הבת שלה. פוטרתם, קישטה. אבל מה שהכי הרס אותי זה שלאף אחד לא אכפת שאריק גנב מסטפני וידע על זה כל השנים. הם לא הנידו עפעף! חשבתי שאני מתה במקום. אלוהים, כמה טוב לא לחיות באופרת סבון.

girlontop

New member
והכי חשוב!

איך אף אחד לא הזכיר את המשפט המבריק של סאלי?! "ספקטרה היתה על סף פשיטת רגל יותר פעמים משברוק לוגן בכתה"

לא ראית אותה מתחסדת?!?!

משפט כמו "לא האמנתי שהוא יבגוד בי בכזו עוצמה". זה לא נחשב עבורך התחסדות? אה נכון, כי לזייף התקף לב וגסיסה ולתמרן את משפחתך זה ממש לא עוצמתי. טלי, האישה שכבה עם גבר בחודש בו התחתנה עם גבר אחר. לאורך שנים היא דגלה במוסר ועקרונות אבל עושה רושם שלה לא מפריע לשבור אותם כשזה נוח לה.

למעלה