ועל הפרק בכלל לא הגבתי ../images/Emo163.gif
קודם כל, בוא ניצמד לעובדות, צפניה. טיילור לא אמרה שברוק הרסה את החברה, היא אמרה שברוק הרסה את התדמית של החברה. זה הבדל רציני. דבר שני, אני לא רואה מדוע העוולות של סטפני רלוונטיות לדיון הזה. בגלל שהיא לא הבן אדם הכי מוסרי וסיפרה שקר או שניים בחיים שלה אסור לה להתעצבן שגנבו ממנה את מה ששייך לה עפ"י חוק? לא ראיתי אותה מתחסדת פעם אחת בפרק, אשמח לדוגמאות. ועכשיו לפרק עצמו. המילה שמגדירה הכי טוב את ברוק, רידג', אריק וריק היא חמדנות. כל אחד דואג חלילה יקחו ממנו את המניות, שבכלל לא שייכות לו. המדהים הוא שהם עוד מעזים לתת הוראות לבעלת החברה ומציבים "אחדות משפחתית" (רק כדי לסבר את האוזן, המשפחה מורכבת מבן שלא שייך לאב, אשתו לשעבר של אותו בן שהיום היא אשתו של האב, ובן נוסף, שנולד כתוצאה מרומן מחוץ לנישואים. קלאסי). הביטוי המקורי הוא "הרצחת וגם ירשת?" ואצלהם הוא "הגנבת וגם ירשת?". רידג' בוכה שאסור לסטפני לקחת את החברה מהילדים והנכדים שלה - סליחה, אם היא תחליט להוריש לך דולר מסכן אתה צריך להגיד יפה תודה. ילד מפונק שחושב שהכל מגיע לו והכל מובן מאליו בחיים. בזכות הכישורים העילאיים של ברוק ואריק כמנהלים, ריק קיבל סגנות נשיאות עוד לפני שסיים תיכון, הרבה הרבה לפני שמישהו השתין על ת'ורן אי-שם במחסן. עוד ילד מפונק שכדאי שיחזור מהר למילאנו ויגיד תודה שסטפני נותנת לו עבודה למרות פרצוף המטומבלל שלו. על אריק וברוק חבל להגיב. הראשון גנב חוצפן, השניה פוסטמה היסטרית, שמלטפת את תמונתו של הבעל של הבת שלה. פוטרתם, קישטה. אבל מה שהכי הרס אותי זה שלאף אחד לא אכפת שאריק גנב מסטפני וידע על זה כל השנים. הם לא הנידו עפעף! חשבתי שאני מתה במקום. אלוהים, כמה טוב לא לחיות באופרת סבון.