ארה"ב - שישי

../images/Emo58.gif ארה"ב - שישי

סטפני ממשיכה להתחסד. נדמה לי שהיא אפילו עוקפת את טיילור. היא ממשיכה לשכוח את כל השקרים שהיא סיפרה לאריק במהלך הנישואין (אתם יודעים מה? עזבו את זה שרידג' הוא הבן של מאסימו. מה עם אנג'לה?). גאד. מצד שני, לפחות מטיילור לא ציפיתי לאיזה פרץ של הוגנות: "סטפני, את יודעת טוב מאוד שאני חושבת שברוק הרסה את החברה". גיב מי א פאקינג ברייק.

Mikel20

New member
עדיין ולמרות הכל

השקר של אריק הוא גס בהרבה יותר... סטפני להזכירך לא ידעה במשך 45 שנה שרידג' הוא הבן של מאסימו, היא חשדה בעניין אבל לא הייתה בטוחה, ועברה בסה"כ שנה וחצי בערך מהרגע שהיא ידעה בודאות את עניין האבהות ועד לרגע שאריק גילה, ולא 45 שנה! אריק, עם כל הכבוד (ואין טיפ טיפה של כבוד) בכוונה תחילה, במזיד, בזדון השתמש בעורך דין שלו והסתיר את המידע הזה למעלה מ4 עשורים..מידע שהיה מונע את כל הסבל שהחברה/משפחה/סטפני עברה במשך השנים בגלל שברוק השתלטה על החברה, זאת הייתה הירושה היחידה של סטפני, והוא פשוט גזל את זה ממנה בלי שום בושה. לגבי הפרק, ממשיכים את הריבים של כל השבוע, לא היה יותר מדי חדש, אהבתי לראות את טיילור שם לצידה של סטפני, ובקרוב ת'ורן שיצטרף אליהם..

girlontop

New member
ועוד משהו

(אני לא יודעת אם השרשור מלמטה עוד יקפוץ) אחרי שסטפני שכבה עם מאסימו היא קיבלה מחזור. בתור אישה, היה לה כל בסיס להאמין שהיא לא בהריון. זה לא שכיח לקבל מחזור כשאת בהריון, יו קנואו (והאמת שלא ידעתי שזה גם אפשרי עד שבראדלי סיפר לי
). אחר כך היא שכבה עם אריק, שיכורה, ואופס! הריון. הלכה על האופציה הריאלית והאמינה בכל ליבה שרידג' הבן של אריק. ראינו כמה היא היתה מופתעת כשהרופא חשף את תוצאות בדיקת האבהות. ואל תרחמו על אריק. הוא נהנה להתחתן עם סטפני. הוא זה שבגד בבת' - הוא היה "התפוס". הוא נהנה מהכסף ומהמעמד החברתי החדש. הוא נהנה לקבל חברה על מגש של כסף וגם לגזול אותה בלי רחמים. הוא נהנה להיות אבא של רידג', לטפח אותו כיורשו ולהעדיף אותו על פני כל הילדים האחרים שלו (לא, זה לא בלעדי לסטפני. לפחות היא מתקנת את זה עכשיו). אריק, כמו ברוק אהובתו, עושה את עצמו קורבן נצחי. בפועל, הוא נהנה מכל רגע ורגע.

Mikel20

New member
ואם אנחנו כבר בנושא

אז רק לשם הדיון: - בזכות ה"שקר" של סטפני, אריק קיבל חברה משלו, 4 ילדים שהוא גידל במשך שנים, משפחה אוהבת והכרה עולמית בכישרון העיצוב שלו . - בזכות השקר של אריק, סטפני סבלה במשך 14 שנה מהרגע שברוק השתלטה על החברה!!! אז באמת, מי כאן האפס?

הבנתי, אז בעצם טלי

את אומרת שאין פסול בלשכב עם גבר באותו החודש בו את מתחתנת עם גבר אחר? וזה מגיע מהאישה שיש לה "מוסר" ו"עקרונות". רייט.

girlontop

New member
לי יש מוסר ועקרונות?

למה אף אחד לא מספר לי שום דבר בפורום הזה?

girlontop

New member
אני עונה בשם טלי

וטלי אומרת שראוי ואף רצוי לשכב עם יותר מגבר אחד בחודש
disclaimer: אני לא ברוק!

sashkashurik

New member
אבל לולא

העיצובים של אריק, החברה לא הייתה קיימת. הוא סך הכל, קיבל כסף להתחלה ואז עשה את הכל בעצמו. בהתחלה לפחות...

aabbadd

New member
אתה שומע את עצמך ../images/Emo124.gif

" היא חשדה בעיניין אבל לא הייתה בטוחה " ," עברה בסה"כ שנה וחצי בערך מהרגע שהיא ידעה בוודאות את עיניין האבהות ועד לרגע שאריק גילה, ולא 45 שנה! " . איזו תעוזה זו להגיד ששקר בעיניין אבהות גס בהרבה יותר משקר בנושא מסמך שלא שווה את הדף שעליו הוא כתוב ( ואני עוד אגע בנושא הזה ). אני לא מאמין שאלו התירוצים שאתה ממציא לסטפני , היא צריכה להתבייש , מהרגע הראשון שעלה ולו הספק הקל ביותר לגבי מי האבא , היא הייתה צריכה להתוודות ולהזכירך גם אחרי שנודע עיניין האבהות היא עדיין לא רצתה לומר דבר לאריק , היה מי שאילץ אותה להתוודות . ולגבי המסמך - הוא לא שווה כלום , הכסף שניתן להקמה של החברה הכפיל את עצמו פי 1000 בזכות אריק , לא הייתה כל דרישה להחזר של הכסף מצד אבא של סטפני , ולא הייתה לו זכות לדרוש שסטפני ( הלא יעילה והמנוונת ) תהיה בעלים של חברה שהתבססה בזכות כישרון וחזון של אדם אחד . אין לסטפני שום חזקה על החברה ולא צריכה להיות לה - המקסימום היא יכולה לקבל את הכסף של אבא שלה ולא אגורה אחת יותר .

girlontop

New member
הכשרון של אריק לא שווה מאומה

אתה יכול להיות המתכנת הכי מבריק וזה לא יקנה לך זכות להיות בעלים של חברת הייטק. אריק תרם רבות לחברה, אבל זה לא הופך אותו לבעלים. הוא שכיר בלבד. הוגן? לא הוגן? ככה זה בעולם קפיטליסטי, בייבי. תשאל את קארל מרקס, הוא יסביר לך. אבא של סטפני היה הספונסר של החברה. בלי הכסף שלו אריק היה יכול להיות היום רועה כבשים בצפון דקוטה. למי שמשקיע ונותן את הסטארט לחברה יש את כל הזכות שבעולם לקבוע את הכללים. שוב, ככה זה בעולם קפיטליסטי. גם החולמים הגדולים זקוקים לבעלי אמצעים שיקדמו אותם, אחרת כל הכשרון שלהם יילך לאיבוד. שאל את כל אותם מוזיקאים מתוסכלים בבארים מעושנים במנצ'סטר, שרק חיכו שאלן מקגי יהפוך אותם לסופרסטארים. אלן לא הגיע והם נאלצו להמשיך לשמש ככרטיסנים ברכבת ויכול להיות שאיבדנו את הביטלס הבאים רק בגלל שלא היה להם כסף להפיץ את הכשרון שלהם. לפי אריק עצמו, סטפני היתה שותפה מלאה לבניית החברה וזה שהיא לא עיצבה לא הופך אותה למנוונת ולא יעילה. לא כל בעל מניות הוא גם מנכ"ל ויש גם צד עסקי, לא רק אמנותי. על אותו משקל אני יכולה לטעון שברוק היתה לא יעילה, כי כל מה שהיא עשתה זה לשכב במיטה במשרד עם הבעל של הבת שלה ולהשמיע אורגזמות חזקות.

girlontop

New member
אחדד את דבריי

כשרון הוא בר השכרה. אתה רוצה שישמעו אותך? אתה משכיר את הכשרון שלך ללייבל מוזיקלי. אתה רוצה שיקראו אותך? אתה משכיר את הכשרון שלך למו"ל. אתה רוצה שיראו אותך? אתה משכיר את הכשרון שלך לחברת הפקה. אתה רוצה שילבשו את עיצובייך? אתה משכיר את כשרונך לבעל בית אופנה. בכל מצב אחר אתה פשוט יכול לנגן ברחוב, להדפיס את יצירותייך ולהפיצן בחינם (או באינטרנט, אבל אז לא תקבל עבורן תשלום או שתאלץ לשלם על webspace), או לצייר להנאתך. אנחנו תלויים לחלוטין בבעלי הון כדי שהעולם יכיר ביצירותינו. טום קרוז עושה לפראמאונט, לדג', מיליארדי דולרים בשנה. האם זה אומר שהוא הבעלים של החברה או זכאי להיות הבעלים שלה? לא. האם המתכנתים של מייקרוסופט שמפתחים את ווינדוס זכאים להיות ביל גייטס? בוודאי שלא. מקסימום בעל ההון יכול להחליט שהוא נותן אופציה לרכישת מניות ולההשתתפות בהון או לחלק בונוסים, אבל זו כמובן ההחלטה שלו. זה לא הופך אותך לבעל הון. בשורה התחתונה: סטפני בעלת הון, אריק שכיר. ובפעם הראשונה בחיי, אני בעד הקפיטליסטים

aabbadd

New member
../images/Emo58.gifבהודעה שלי ומעליי

סימנתי את ההודעה כדי שלא יהיו בעיות עם ההנהלה . 1. אין לי כל כוונה להיכנס לטרמינולגיה של עולם העסקים , אני אומר את מה שבעיניי נראה הגיוני ונכון אז אין צורך להיסחף . 2. אריק לא התחיל כשכיר בחברה - הוא בנה אותה בעצמו . אפשר באותו אופן לומר כי בנק שנותן משכנתא לאנשים הוא למעשה תמיד בעל הבית או מישהו מטעמו רק כי הוא מחליט לנסח מכתב שקובע זאת ( הגיוני ? לא נראה לי ! ) אם אריק מכיר בכך שסטפני הייתה שותפה בבניית העסק אז שייתן לה מניות , היא לא יכולה להיות בשופ אופן בעלת השליטה היחידה ולנשל את אריק מהכל , אם אריק עשה טעות והסכים לכך בעבר , אין שום סיבה שבאמצעות טקטיקה משפטית עכשווית לא יהיה ניתן לתקן העוול הזה , הוא לא עבד כל השנים בשביל להישאר בלא כלום . 3. לגבי ברוק - אני רק אכתוב שאני לא חושב כמוך ומעבר לכך אין מה להוסיף .

girlontop

New member
בנק הוא באמת בעל הבית

לפי החוזה, אם אתה לא משלם את המשכנתה+ריבית בזמן הבנק מעקל לך את הבית. פשוטו כמשמעו. יש הרבה ישראלים שישמחו לשתף אותך בסיפורי האימה שלהם. הבית משועבד לבנק עד שאתה מסיים לשלם לו את האמור בחוזה. כמו שהבנק קובע תנאים משלו, כך גם איש עסקים פרטי, במקרה שלנו אבא של סטפני, יכול לקבוע את הכללים שלו. אם אתה מתעקש להתדיין על מה הוגן ומה לא אנחנו חייבים לערב משהו ניטרלי כמו עולם העסקים או שהדיון ישאר עקר. אריק בנה חברה בכסף שהוא קיבל מבעל הון. שוב, ההשקעה האדירה שלו לא הופכת אותו לבעל הנכס. בעסקים פרטיים אין "פייר" ו"לא פייר" - החוקים נקבעים מראש ומי שזה לא מתאים לו יכול ללכת למקום אחר. על חוזים אישיים שמעת? אריק לא יוצא בידיים ריקות. הוא הרוויח משכורת יפה מאוד במשך שנים והוא לא יהיה הומלס בזמן הקרוב. לא חסרים שכירים שעובדים 40 שנה ומעלה במקום עבודה מסוים ומשקיעים בו את נשמתם וזה עדיין לא הופך אותם לבעלים, כך שאני לא מבינה את הדרישה לתת לאריק משהו שמלכתחילה הוסכם שלא יהיה שלו. התנאים לא משתנים במשך השנים.

aabbadd

New member
חשבתי שאין צורך להדגיש

שהתכוונתי לתקופה שלאחר גמר התשלומים והריביות למיניהן , שפתאום מתגלה מסמך בנקאי שאומר שבית שייך לאדם אחר ולא לבעליו החוקיים. הרי אם תסתכלי על זה , זהו בדיוק אותו מצב . באחד הפרקים האחרונים אריק אמר לסטפני בויכוח שהיה בינהם שהוא שילם את החוב הזה לפני שנים , Does'nt That Count For Something ? הכסף ניתן לאריק על ידי אבא של סטפני , מבלי שייחתם שום חוזה ?!?! תקני אותי אם אני טועה. עולם העסקים מלא בקונטרודיקציות , אני בטוח שאפשר למצוא לפחות 1000 מקרים משפטיים דומים שניתן יהיה להשליך על המקרה הנידון , ולהם פתרונות שיתאימו לעיתים לדעתך ולעיתים לדעתי , אני לא מתיימר לרדת לכזה עומק - זו עדיין רק סדרת טלויזיה , מה גם שתמיד ניתן יהיה לשכתב את העבר ( בסדרה כמובן ) ולהוסיף עובדות חדשות . שורה תחתונה מטעמי : 1. זו דעתי . 2. לא שכנעת אותי . 3. שמחתי על הדיון .

girlontop

New member
לא סתרת מאומה ממה שכתבתי

בהודעה המקורית שלי טענתי שכמו שהבנק קובע חוקים משלו לעסקה כך גם איש עסקים קובע חוקים משלו, מופרכים ככל שירצה. לגיטמי? יו בט - זה העסק שלו. החוזה שאבא של סטפני חתם עם אריק הוא הקרן הנדונה והחוזה הזה עדיין עומד ותקף. ברוק ואריק רוצים ללכת איתו למשפט? bring it on! אני רוצה לראות את אריק חושף את המרמה שלו בפני שופט ועוד דורש לקבל על זה פרס. ושוב, מנכ"ל מוצלח יכול להכפיל ולשלש את ההשקעה המקורית של בעל ההון ועדיין זה לא מקנה לו בעלות בחברה. אני לא מבינה מדוע יש בכלל ויכוח על עקרונות בסיסיים כאלה. חוקית החברה שייכת לסטפני, end of. אני לא צריכה שאתה תהיה משוכנע, העיקר שבראדלי משוכנע
שיהיה שבוע מצוין

aabbadd

New member
זה עוד לא סוף הסיפור

תהפוכות רבות עוד לפנינו , כפי שאת יודעת הגלגל מסתובב . פעם אתה למעלה ופעם למטה
. שבוע מצוין בחזרה אליך ולכולם
.

reutt19

New member
אתם מודעים לעובדה ש...

שסטפני מלכתחילה לא ידעה שיש סיכוי ולו קלוש שמאסימו הוא האבא כי הכותבים עדיין לא חשבו על זה... סתם. בתכלס אני שמחה שהחברה של סטפני כי לא מגיע לאריק המנוול הזה לנהל את החברה שלה עם ברוק.

M a g n u s

New member
פרק טוב../images/Emo45.gif

קודם כל- דארלה כזו שקסססססית
נראית מעולה
אני ממש אוהב את כל הקרבות על החברה- בעיקר את הפרקים שרואים בדיוק מי נגד מי. טיילור עושה לי בחילה
מה זאת ההערה המטומטמת הזו על ברוק
מתי בכלל שמענו מה דעתך בנוגע לפורסטר
נראה לי שהיא קצת שכחה שיש לה דוקטורט במדעי החברה ולא ממכללת שנקר
פשוט
. אותי מעניין מה יהיה עם רידג'... אם הוא ישאר בגלל ת'ורן בצד של ברוק ואריק ובעצם יהיה נגד אשתו, או שהוא שוב "יבריז" לברוק ויעבור לצד של אמא שלו. אותי הכי מצחיק הקטע שתוך 3 חודשים כולם כבר שכחו שסטפני זייפה התקף לב
למיטב זכרוני כולם נטשו אותה ואמרו לה שהיא מחוץ לחייהם לעד
טוב לראות שוב את ריקי בוי
לא ראו את דנטה, ניק וברידג'ט הסו סו סו בורינג
ועל זה רק נותר לי להגיד

sashkashurik

New member
הודעה לא חוקית!!!

מישהו יכול להעלות לרשת את הפרק הזה??? חמותי מגיעה לביקור - אין שום סיכוי שאראה את זה ביום שני וחרשתי כבר את כל המקומות ולא מוצאת את הפרק... תודה!

למעלה