צפניה בן שבתיאל
New member
../images/Emo58.gif ארה"ב - שישי
אוי, כמה שאני אוהב את התוכנית הזו. מיום ליום זה ברור לי, נועדנו להיות ביחד לנצח. כמו ברוק ורידג', לא - ברוק ואריק, סליחה ברוק וקונור, אופס ברוק וגרנט, בכלל התכוונתי לברוק ות'ורן, איזה בלאגן כמו ברוק ודיקן, או שאולי לנצח כמו וויפ וברוק? לא לא אני בטוח כמו ברוק ורידג', או ברוק וניק, או שאולי ברוק ואריק? <פספסתי מישהו?
> תסריט מעולה של ג'קי וסטפני, ג'קי עם היציאה השנונה על כך שאריק "ישן" עם סטפני כל השנים, והיא מתכוונת לישן ולא למשהו אחר. סטפני עם הרמיזה לכך שג'קי מעשנת "דברים מצחיקים", באנגלית זה נשמע טוב יותר. וכמובן - החתונה המפתיעה שאם לא היינו מספוילרים עכשיו היינו צריכים להיות בהלם. אכן, "התחלה מרעננת חדשה" לכל משפחת פורסטר. רחמיי על רידג' שייאלץ לסבול את התקף הזעם של סטפני. וסביר להניח שרק הוא יהיה שם כדי לסבול את זה. (בתמונה: ברידג'ט. בהלם)
אוי, כמה שאני אוהב את התוכנית הזו. מיום ליום זה ברור לי, נועדנו להיות ביחד לנצח. כמו ברוק ורידג', לא - ברוק ואריק, סליחה ברוק וקונור, אופס ברוק וגרנט, בכלל התכוונתי לברוק ות'ורן, איזה בלאגן כמו ברוק ודיקן, או שאולי לנצח כמו וויפ וברוק? לא לא אני בטוח כמו ברוק ורידג', או ברוק וניק, או שאולי ברוק ואריק? <פספסתי מישהו?