ארה"ב - שישי

../images/Emo58.gif ארה"ב - שישי

אוי, כמה שאני אוהב את התוכנית הזו. מיום ליום זה ברור לי, נועדנו להיות ביחד לנצח. כמו ברוק ורידג', לא - ברוק ואריק, סליחה ברוק וקונור, אופס ברוק וגרנט, בכלל התכוונתי לברוק ות'ורן, איזה בלאגן כמו ברוק ודיקן, או שאולי לנצח כמו וויפ וברוק? לא לא אני בטוח כמו ברוק ורידג', או ברוק וניק, או שאולי ברוק ואריק? <פספסתי מישהו?
> תסריט מעולה של ג'קי וסטפני, ג'קי עם היציאה השנונה על כך שאריק "ישן" עם סטפני כל השנים, והיא מתכוונת לישן ולא למשהו אחר. סטפני עם הרמיזה לכך שג'קי מעשנת "דברים מצחיקים", באנגלית זה נשמע טוב יותר. וכמובן - החתונה המפתיעה שאם לא היינו מספוילרים עכשיו היינו צריכים להיות בהלם. אכן, "התחלה מרעננת חדשה" לכל משפחת פורסטר. רחמיי על רידג' שייאלץ לסבול את התקף הזעם של סטפני. וסביר להניח שרק הוא יהיה שם כדי לסבול את זה. (בתמונה: ברידג'ט. בהלם)

עכשיו אתה מבין?...

איזה עוול נעשה לי כשקראתי את הספוילר על ברוק ואריק בטעות. ובעלי שראה איתי את הפרק אתמול עוד מיהר להדגיש איזו באסה זו שגיליתי את הספוילר הזה בטעות... כמעט הוצאתי אותו מועד ההורים על זה!!! זהו, מעכשיו אני אתרחק מכל הודעה שאפילו טיפה חשודה כספוילר!! כמובן שלא יכולתי להתאפק ולא לקרוא את ספוילר הליהוק המשמח כה שפורסם כאן אתמול!!

Kazz

New member
*sigh*

נשבר לי מזה כבר. כבר בתחילת הפרק נזרעים הנבטים של פיוס בין ניק לבריד'ט כאשר בריג'ט אומרת לברוק ששיש סיכוי קטן שהם יחזרו להיות ביחד , אם ברוק לא תהיה בתמונה. והנה בא סוף הפרק , ונודע לנו על החתונה הפוליטית של ברוק ואריק. די , ברוק נשמעת פאתטית עם כל הדיבורים שלה על משפחה. אם בריג'ט מתקפלת , גם אני מתקפל. שמישהו יכניס היגיון בכותבים.

arielbbb

New member
KAZZ-ממש ממש לא- ../images/Emo58.gif

לא מתקפלת ולא כלום.. זה נקרא להתקפל??!! היא שומעת לצו ליבה, הרי היא הבינה כמונו שכל "אהבתו" לברוק הייתה אובססיה ותו לא!! הוא רצה את ברוק רק בגלל שחשב שהיא אם ילדו,ובגלל שרצה להיות אב כל כך,הוא רואה בהופ כביתו..הוא אף פעם לא אהב את ברוק כמו שהוא אוהב את בריג'ט. הוא רצה את ברוק בגלל "מה שיש לה"-ילדים,בית. וכולנו גם יודעים שברוק לא מעוניינת בו בכלל. הפיוס בינהם(אם יהיה) הוא מסיבות מוצדקות!!! בריג'ט באמת אוהבת אותו ורוצה להקים איתו משפחה,היא מאוהבת!!! היא לא מתקפלת, היא סולחת לאהוב ליבה על האובססיה שלו ששמה "ברוק", הרי לכולנו יש את האובססיה הזו אליה, אצלי זו אהבה,אני יוצא דופן. ניק באמת אוהב את בריג'ט,עכשיו לאט לאט הוא מבין באמת שמקומו איתה (לדעתי). ניק+בריג'ט לנצח. עזבו את ברוק במנוחה. האהבה בינהם היא אהבה אמיתית וחזקה,ושניהם מעדו קצת,אבל תמיד ידעו איפה החצי השני/ייעודם נמצא.

למעלה